barbadinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μας καύλωσες πρωινιάτικα μωρό...
ε ρε ξεκωλιασμα που εγινε.αλλο που δεν θα ηθελες και εσυ καυλομουνοκολαρε.προσεχως θα στην τιμησω και εγω την σουφραρα σου.μολισ ηρτα σπιτι μετα απο δουλια θελο να ευχαριστισο πολι οσι γαμισανε τον κολο μου φιλακια :-* :-*
καλημέρα όχι και τόσο μετά 13.00 νορμάλ και πάει μέχρι το πρωίπεριορισμενου ωραριου μαθαινω
όχι και τόσο μετά 13.00 νορμάλ και πάει μέχρι το πρωί
εγώ πρωί δεν παίζω υποχρεώσεις γραφεία τύπου, (ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ) κλπ μετά το μεσημέριΑκριβως
Εγω παιζω πριν τις 13.00
εγώ πρωί δεν παίζω υποχρεώσεις γραφεία τύπου, (ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ) κλπ μετά το μεσημέρι
μην το λες... μην το λες.... είδες πως ανακάλυψα την τράπεζα που συνεργάζεσαι ;)Αρα δεν θα τακαριστουμε σε κανα hotel
αχαχαχαχαχαχ
μην το λες... μην το λες.... είδες πως ανακάλυψα την τράπεζα που συνεργάζεσαι ;)
κατάλαβα ούτε στο TALENT SHOW θα έχεις συμμετοχή :-χαχαχ... τελος αυτα.. Γινονται παρεξηγησεις οπως ειδες..Δεν συμμετεχω πλεον
κατάλαβα ούτε στο TALENT SHOW θα έχεις συμμετοχή :-
μολισ ηρτα σπιτι μετα απο δουλια θελο να ευχαριστισο πολι οσι γαμισανε τον κολο μου φιλακια :-* :-*
ευγενική κοπέλα η Ανδριάνα....μολισ ηρτα σπιτι μετα απο δουλια θελο να ευχαριστισο πολι οσι γαμισανε τον κολο μου φιλακια :-* :-*
Σου ματσακονιαζανε το κωλοτρυπιδι ολο το βραδυ..?μολισ ηρτα σπιτι μετα απο δουλια θελο να ευχαριστισο πολι οσι γαμισανε τον κολο μου φιλακια :-* :-*
Σου ματσακονιαζανε το κωλοτρυπιδι ολο το βραδυ..?