anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
απαντήθηκε στην προηγούμενη σελίδα αυτό που ρώτησες....μαγκες εχω μπερδευτη η αντριαννα ειναι η ιδια με αυτην εδω ναι η οχι;;;
απαντήθηκε στην προηγούμενη σελίδα αυτό που ρώτησες....μαγκες εχω μπερδευτη η αντριαννα ειναι η ιδια με αυτην εδω ναι η οχι;;;
την εχω βάλει στο μάτι κ έχω διαβάσει καλά σχόλια πρέπει να την τιμήσω χι χιαπαντήθηκε στην προηγούμενη σελίδα αυτό που ρώτησες....
οκ μαγκες ευχαριστω διαβασα τις κριτικες της αννας και μου φανηκε οτι ειναι η ιδια με την ανδριαννα και καποιοι αλλοι ελεγαν οτι ειναι η ιδια αλλα εχει βαψει τα μαλια της για αυτο ειχα σκαλωσει...εφυγα για την ξανθια
Αννα590 στο 80αρι τα παντα ολα, 2 πιστολιες, γλωσσιδι πινελο και ρωγα καγκελο..
Που θα βρούμε τηλέφωνο?
εχχει ξαναειπωθει εδω μεσα φιλε γ ντουετακι...αλλα για φωτο οχι..για δωσε καμια πληροφορια παραπανω η φωτο..θα γινει πανικος..χθες μου ήρθε μια πληροφορία και μια φωτογραφία μιας μελαχροινης που παιζη ντουέτο αρκετά καλό το άλλο ....
χθες μου ήρθε μια πληροφορία και μια φωτογραφία μιας μελαχροινης που παιζη ντουέτο αρκετά καλό το άλλο ....
μαγκες την εχει παρει καποιος να μας πει εντυπωσεις γιατι δεν βλεπω να εχει καρτελα
Αυτο το κορίτσι πρεπει να μη προλαβαινει να παρει ανασα μαλλον
έλα ντε...γιατί δεν έχει καρτέλα για κριτικές? τόσο δύσκολο είναι να ανοίξουν μία?
ανοίξτε ρε τεμπέληδες!