gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Θα σουβλίζει αρνί στο πάρκινγκ του Bill έχω μάθει.Πάσχα θα είσαι Αθήνα;
Θα σουβλίζει αρνί στο πάρκινγκ του Bill έχω μάθει.Πάσχα θα είσαι Αθήνα;
Στο bill τη σουβλιζουν κρεατοβεργες, φιλεΘα σουβλίζει αρνί στο πάρκινγκ του Bill έχω μάθει.
εσυ τι ηρθες να κανεις εδω αφου κωλο δεν εχειΑγιες μερες έρχονται και το κοριτσι νηστευει το πουτσοκρεας
Κωλο δεν εχει λογω των ημερών. Τον υπόλοιπο χρόνο ειναι το νημα με τον πιο διαθεσιμο κωλο.εσυ τι ηρθες να κανεις εδω αφου κωλο δεν εχει
ρε αντιχριστε το κοριτσι νηστευει ολοι σαν εσενα νομιζεις οτι ειναιΣτο bill τη σουβλιζουν κρεατοβεργες, φιλε
η αντριαννα δινει κωλον τον μισων η ολων ΣολωνΚωλο δεν εχει λογω των ημερών. Τον υπόλοιπο χρόνο ειναι το νημα με τον πιο διαθεσιμο κωλο.
Δεν το ήξερες λεβέντη μου;
Μάθε το λοιπον
Σκέψου να πάει ο άλλος να πει στην Αντριάννα ήρθα να σε σουβλίσω, να τον βγάλει έξω και να του πει: αυτό δεν είναι σουβλί αλλά σουβλάκιΣτο bill τη σουβλιζουν κρεατοβεργες, φιλε
Κι εγω ειπα οτι νηστευει αυτη την εποχη. Οταν ομως δεν νηστευει, το σουβλισμα παει συννεφο απο τις πυρωμενες κρεατοβεργες των συναγωνιστωνρε αντιχριστε το κοριτσι νηστευει ολοι σαν εσενα νομιζεις οτι ειναι
αν ειναι μελος εδω μεσα αυτο αποκλειεταιΣκέψου να πάει ο άλλος να πει στην Αντριάννα ήρθα να σε σουβλίσω, να τον βγάλει έξω και να του πει: αυτό δεν είναι σουβλί αλλά σουβλάκι
Όλον όλον και γουσταρει τον σκληρον τον ψώλονη αντριαννα δινει κωλον τον μισων η ολων Σολων
Θα φαει σουβλάκι με πίπα , αντι για πιταΣκέψου να πάει ο άλλος να πει στην Αντριάννα ήρθα να σε σουβλίσω, να τον βγάλει έξω και να του πει: αυτό δεν είναι σουβλί αλλά σουβλάκι
δεν ειναι σαν κατι αλλες που φοβουνται μην τις η αντρι ειναι ΟΥΚ μεφυσικο αναπνευστηραΌλον όλον και γουσταρει τον σκληρον τον ψώλον
Εχουμε φοβιτσιαρες;δεν ειναι σαν κατι αλλες που φοβουνται μην τις η αντρι ειναι ΟΥΚ μεφυσικο αναπνευστηρα
Τα μέλη είναι εκτός συναγωνισμού.αν ειναι μελος εδω μεσα αυτο αποκλειεται
Δύο πίπες απ'όλα παρακαλώ.Θα φαει σουβλάκι με πίπα , αντι για πιτα
ξερεις τι διαφημιση τις wind που ελεγε πες του να δωσει 5-6 ονοματακιαΕχουμε φοβιτσιαρες;
Πάσχουν απο πουτσοφοβία;
Κελαηδα ρε αγαπουλαξερεις τι διαφημιση τις wind που ελεγε πες του να δωσει 5-6 ονοματακια
θελεις να βλεπεις την φωτογραφια μου στις κολωνες οσαν καταζητουμενοςΚελαηδα ρε αγαπουλα
Μαλλον ειναι στα πλαισια του μαρκετινγκ των κοριτσιων ρε.δεν ειναι σαν κατι αλλες που φοβουνται μην τις η αντρι ειναι ΟΥΚ μεφυσικο αναπνευστηρα
εγω παντως μουνι μια φορα πηρα μετα μονο κωλοΣοβαρά τώρα η Αντριάνα συνήθως θέλει να την ξεκινάς με γλείψιμο παντού, μετά σκίσιμο στον κώλο κάνα 20λεπτο και τότε είναι έτοιμη να τον πάρει στο μουνί της. Αν και το να συνεχίσεις στον κώλο της δεν την χαλάει.