vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 3.102
- Πόντοι
- 446
Η πιο μεγάλη ΚΑΥΛΑ του σάιτ με διαφορα
Η πιο μεγάλη ΚΑΥΛΑ του σάιτ με διαφορα
Ότι και να πούμε δεν αρκεί
ομερτα οποιος μιλησει πεθαινει θα τον παω μετα βολτα με τον οδοντωτοΤώρα που έμαθα τα καμωματα σου και τις πολυαριθμες παρτουζες, δεν σε σωζει τιποτα.
Περιμένω απο την Αντρι να βγαλει στη φορα τις αμαρτιες σου
Δώσε καμια λεπτομερεια.
θελεις να σε βγαλω προγραμμα περι καφεδακια στο νιαρχο κλπ κλπ ...μετα πας τα κοριτσια και τα διακορευεις στο λακομπαΤωρα που κοιμαται ο αμαρτωλός, πες μερικές αμαρτιες του μπας και συγχωρεθούνε.
Καλό θα κάνεις ρε Αντρι
Όλα θα βγουν στη φόρα, Δον Κορλεονε της παρτουζαςομερτα οποιος μιλησει πεθαινει θα τον παω μετα βολτα με τον οδοντωτο
Ειμαι αγνος αισθηματιας ρε και τα κοριτσια το εκτιμουν αυτο και μου διαθετουν τις τρυπούλες τουςθελεις να σε βγαλω προγραμμα περι καφεδακια στο νιαρχο κλπ κλπ ...μετα πας τα κοριτσια και τα διακορευεις στο λακομπα
ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς διακορευτη του πρωην ανατολικου μπλοκΌλα θα βγουν στη φόρα, Δον Κορλεονε της παρτουζας
Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνω, το σλάβικο dna ειναι μοναδικό. Φτιαχνει τα καλυτερα μουνια του κοσμουΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς διακορευτη του πρωην ανατολικου μπλοκ
Τι κουκλάκιΑχ
Να σας δείξω κάτι πολύ πιο γοητευτικό από αυτό πιο πάνω
Εεε
Μεγάλες.....
Χοντρές
..... Αμαρτίες
και από Βόρεια Ελλάδα... και ένα αίτημα Αρχόντισσα...
Κατόπιν τηλεφωνήματος μόνο ανακοινώνεται το πρόγραμμα, αφού είναι γνωστό ότι η κοπέλαυπαρχει καπου το προγραμμα με τιμες η μονο κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας;
Λέγε εστω και σε προσωπικό μήνυμα .. βοηθάΚατόπιν τηλεφωνήματος μόνο ανακοινώνεται το πρόγραμμα, αφού είναι γνωστό ότι η κοπέλα
έχει διπλό κατάλογο.
Τα έχω αναφέρει δημόσια στο παρελθόν στο εν λόγω νήμαΛέγε εστω και σε προσωπικό μήνυμα .. βοηθά
Δεν δουλεύει, είναι στην πατρίδα της για Πάσχα και ανάκτηση δυνάμεων προς δριμύτερη επιστροφή, κατά δήλωσίν της.Ξέρουμε αν δουλεύει αυτές τις ημέρες η Αντριάνα ;
Τρελολαγέ, το προηγουμενο μηνυμα δεν το διαβασες ε;Πάσχα θα είσαι Αθήνα;
Αγιες μερες έρχονται και το κοριτσι νηστευει το πουτσοκρεαςΔεν δουλεύει, είναι στην πατρίδα της για Πάσχα και ανάκτηση δυνάμεων προς δριμύτερη επιστροφή, κατά δήλωσίν της.