mixaloliakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Θα ήσουνα δεμένος
Κανένα βιντεο πρόσφατο παίζει καυλα...Έξω στα εστιατόρια Αυτό βλέπω
Θα ήσουνα δεμένος
Κανένα βιντεο πρόσφατο παίζει καυλα...Έξω στα εστιατόρια Αυτό βλέπω
Τέλειο οκ!!!!
AΤέλειο οκ!!!!
Adrianna έως ποτε θα είσαι Αθήνα φιλιά.....Καλησπέρα καλησπέρα Ναι ήμουνα στη Σόφια έρχομαι την άλλη εβδομάδα
Adrianna έως ποτε θα είσαι Αθήνα? Φιλια
Μωρο θα είσαι Αθήνα έως τέλος Οκτώβρη?ΧΑΧΑΧΑ από πού το βρήκες αυτό τόσα χρόνια
Πολυ καυλωτικη η ταπα.τώρα δεν έχει παπάρια
Στην υπογραφή της γράφει το τηλέφωνό της. Κριτικές υπάρχουν δεκάδες, δέχεται στο bill. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει η ίδια αν τηλεφωνήσεις ή στείλεις viber.Καλημέρα ομάδα. Μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέριες για την κοπέλα?
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της, τιμή ,πρόγραμμα, ώρες και που μπορεί για συναντίσεις?
Στην υπογραφή της γράφει το τηλέφωνό της. Κριτικές υπάρχουν δεκάδες, δέχεται στο bill. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει η ίδια αν τηλεφωνήσεις ή στείλεις viber.
Πηγαινε να γαμησεις δεν χρειαζεσε πληροφοριες για την ΑντριανναΚαλημέρα ομάδα. Μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέριες για την κοπέλα?
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της, τιμή ,πρόγραμμα, ώρες και που μπορεί για συναντίσεις?
ΦυσικάΗ Ανδριάνα κανει παρτουζα; την θελε με ένα φίλο μου
Απογοητεύτηκα πέντε μέρεςΠού είσαι Αντριαναρα; Μας έχεις λείψει. Ελα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους
Πάλι θα σε χυσω αποψε..νάνι νάνι νάνι
Πες καλυτερα οτι δεν προλαβαινεις να κλεισεις ποδια και κολομερια καυλα μας....Απογοητεύτηκα πέντε μέρες
Με τον εαυτό μου
Αχ.....νάνι νάνι νάνι