Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Και με τα 2 εισαι κουκλαραΜε ρούχα ή χωρίς ρούχα
Και με τα 2 εισαι κουκλαραΜε ρούχα ή χωρίς ρούχα
Τσιμπά καμία και φέρτη να κανονισουμε παρτουζιτσα...Δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ μία γυναίκα είναι απλά ευγενική και πότε με γουστάρει
Με τέτοιο κορμί ευκολα βαζεις κατω 20αρες 25αρες
Αν κυκλοφορείς έτσι έξω, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!
Γκαυλονεις κόσμο!
Baby πολλές σε γουστάρουν εσύ δεν θέλεις να το συνειδητοποιήσεις. Αυτή που πήρα χθες ας πούμε (ξέρεις εσύ ποιά!) μου έλεγε πόσο ωραία γλείφεις μουνιά και πόσο της έχει λείψει αυτό.Δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ μία γυναίκα είναι απλά ευγενική και πότε με γουστάρει
Το καλύτερο παιδί!!!
Baby πολλές σε γουστάρουν εσύ δεν θέλεις να το συνειδητοποιήσεις. Αυτή που πήρα χθες ας πούμε (ξέρεις εσύ ποιά!) μου έλεγε πόσο ωραία γλείφεις μουνιά και πόσο της έχει λείψει αυτό.
Οπότε μάλλον όσες νομίζεις πως σε θέλουν ερωτικά όντως σε θέλουν ερωτικά! Οι γυναίκες το έχουν ρίξει στο τζιβιτζιλίκι και τέτοιοι που είμαστε οι άντρες δεν έχουν και πολύ άδικο...
Δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ μία γυναίκα είναι απλά ευγενική και πότε με γουστάρει
Εσύ είσαι ικανή να μας απατήσουν και οι γυναίκες μας μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ μία γυναίκα είναι απλά ευγενική και πότε με γουστάρει
και αυτό το "γκουστάρεις;" με την ανατολικοευρωπαικοσλάβικη προφοράΜιλάμε για τοπ!!!
και αυτό το "γκουστάρεις;" με την ανατολικοευρωπαικοσλάβικη προφορά
όλα τα λεφτά σε καβλώνει πιο πολύ απ όλα!
Αντριαννα θελουμε να σε ακουσουμε να λες πρωτα νιετ νιετ και μετα ντα ντα μπλιετ, να γινει το ελα να δειςΌταν δεν είμαι μήνες στη Βουλγαρία και πηγαίνω στη Σόφια ξεκινάω να μιλάω βουλγαρικά σε κάποιο μαγαζί και μου λένε μιλήστε και ρωσικά εμείς ξέρουμε Ρώσικα
Έχω μείνει κάγκελο κοριτσάρα ....