adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.548
Προτιμώ να με συνοδέψει ένας άκακος γνωστός μου ήρεμος εξηντάρης
Air condition να βάλεις!!!Α πα πα πα θα πάω μόνη μου
Air condition να βάλεις!!!
Βίντεο να βάλεις!#
Βίντεο να βάλεις! Πώς χορεύουν ζεϊμπέκικο
Σήμερα Δηλαδή δεν δουλεύεις?Άμα δεν κάνω σεξάκι μου αρέσει να ιδρώνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μύστη, εσύ είσαι ο μαχητής;Επειδή φτιάχνεις νύχια κάτσε να σε βοηθήσω
Καλά να περάσεις μπουμπουΤι να σας κάνω ρε παιδιά που οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και δεν με αφήνουνε Έλα κάποιος να ρθει και θα τραβήξουμε βίντεο
Καλησπέρα καλησπέρα
Να έχουνε καλέσει σε ένα γάμο σήμερα και βασικά με παρακαλάνε να πάω η κοπέλα με παρακαλάει να πάω
Αυτή που παντρεύεται με θέλει!
Συμφωνω εγω πάντα είμαι χαρούμενη και χωρις τσιπουράκι , αν ομως πιω και λιγο μετα γίνομαι ζωηρο παιδι ...... χα χα χα χα χα
Κάνε δώρο στον γαμπρό τον κώλο σου για καποιο διάστημα. Όταν δεν του δίνει κώλο η νυφη θα του δινεις εσυΤι να σας κάνω ρε παιδιά που οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και δεν με αφήνουνε Έλα κάποιος να ρθει και θα τραβήξουμε βίντεο
Καλησπέρα καλησπέρα
Να έχουνε καλέσει σε ένα γάμο σήμερα και βασικά με παρακαλάνε να πάω η κοπέλα με παρακαλάει να πάω
Τι να σας κάνω ρε παιδιά που οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και δεν με αφήνουνε Έλα κάποιος να ρθει και θα τραβήξουμε βίντεο
Καλησπέρα καλησπέρα
Οταν λες "άκακος" εννοείς ότι δεν "τουφεκίζει"?Προτιμώ να με συνοδέψει ένας άκακος γνωστός μου ήρεμος εξηντάρης
Μύστη, εσύ είσαι ο μαχητής;
Δε σε ήθελε η πεθερά;;;Πάω να περάσω ωραία αφού δεν πήγα στο δικό μου γάμο
Όταν θα χαιρετησεις το ζευγάρι, σκύψε στο αυτί του γαμπρού και πες του: να ζήσουμε να σε θυμόμαστε..Πάω να περάσω ωραία αφού δεν πήγα στο δικό μου γάμο
Έχεις δίκιο δεν με ήθελεΔε σε ήθελε η πεθερά;;;
Όχι όχι όχιΌταν θα χαιρετησεις το ζευγάρι, σκύψε στο αυτί του γαμπρού και πες του: να ζήσουμε να σε θυμόμαστε..
Time θα φορας στο γαμο ανεβασε φοτοΈχεις δίκιο δεν με ήθελε
Όχι όχι όχι
Και ο γιος της την άκουσε;Έχεις δίκιο δεν με ήθελε
Όχι όχι όχι
Όχι αδερφέ τα δικά μου τα κρατάω priveΜύστη, εσύ είσαι ο μαχητής;