adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.738
Αχχχα νάνι,????
Είπα να πάω για ύπνο νωρίς σήμερα που ήμουν ήρεμος αλλά δεν με αφήνεις σε ησυχία ρε καυλα !νανα????????????????????
Αχχχχχαααα,???Είπα να πάω για ύπνο νωρίς σήμερα που ήμουν ήρεμος αλλά δεν με αφήνεις σε ησυχία ρε καυλα !
Αντε νάνι και σταμάτα..ούτε φωτο θέλουμε ούτε βιδεο άιντε!!!
Μας εφτιαξες τώρανανα????????????????????
Βρε εσπρέσσο και για εκεί που να βρω δύναμη;;;??Καλοπερνάτε εκεί στην Αθήνα. Κοπελιά πέρνα από Ηράκλειο Κρήτης να μας αλλάξεις τα φώτα?
θα κεράσω φρέντο εσπρέσσο για δύναμηΒρε εσπρέσσο και για εκεί που να βρω δύναμη;;;??
Σε αυτό το βίντεο αναφέρεσαι καυλιάρα? Μαζεύω πολλά χύσια για το ποτήρι σουΑαα ένα βίντεο έχω...
Αχ το βρει κάποιος
Με ένα κολλημένο στον καθρέπτη
Καλός είναι....ροζουλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποπό ... ζεί!?;;;
Kαλημερα , τραβαμε και ας κλαιω !!!!!!!Είπα να πάω για ύπνο νωρίς σήμερα που ήμουν ήρεμος αλλά δεν με αφήνεις σε ησυχία ρε καυλα !
Αντε νάνι και σταμάτα..ούτε φωτο θέλουμε ούτε βιδεο άιντε!!!
Έχεις και το όνομα και τη χάρη.θα κεράσω φρέντο εσπρέσσο για δύναμη
νανα????????????????????
Σε αυτό το βίντεο αναφέρεσαι καυλιάρα? Μαζεύω πολλά χύσια για το ποτήρι σου
Δεν μπορώ να τα κόψω μου αρέσουν πολύ οι γαρίδεςναι μονο εκοψε τις γαριδες και ολα καλα!!!
Το έχουμε καταλάβει...!Δεν μπορώ να τα κόψω μου αρέσουν πολύ οι γαρίδες
ναι ναι το ξερω , κοκκινιστες με 100ευρα ειναι μουρλια χαχαχαΔεν μπορώ να τα κόψω μου αρέσουν πολύ οι γαρίδες
Καυλα Αντριαννα εννωεις το βιντεο οπου εχεις την ταπα στο κολο και τον διαφανο δονητη κολλημενο στο καθρεπτη?Ααα ένα βίντεο έχω...
Αχ το βρει κάποιος
Με ένα κολλημένο στον καθρέπτη
Καλός είναι....ροζουλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποπό ... ζεί!?;;;
ρε μπας και εχεις εκπτωση ;;;; χαχαχαχαχ
Καλησπέρα αυτό το βίντεο κάποιος να του βάλειΚαυλα Αντριαννα εννωεις το βιντεο οπου εχεις την ταπα στο κολο και τον διαφανο δονητη κολλημενο στο καθρεπτη?
???Καλησπέρα αυτό το βίντεο κάποιος να του βάλει
Ασιστ για καρφωμα!τι στήσιμο είναι αυτό