adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.738
Αχχχχα , Ορεοςωραια τοτε κατι μπορει να γινει !!!! παρε και μια γαριδομακαροναδα μαζι σου της αρεσεις και καλη επιτυχια χαχαχαχαχ
Αχχχχα , Ορεοςωραια τοτε κατι μπορει να γινει !!!! παρε και μια γαριδομακαροναδα μαζι σου της αρεσεις και καλη επιτυχια χαχαχαχαχ
ρε μπας και εχεις εκπτωση ;;;; χαχαχαχαχΚοριτσάρα μου, όποιος έχει βρεθεί μαζί σου, μπορεί μόνο θετικά λόγια να πει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει, που πέρα από το υπέροχο σεξ που προσφέρεις, έχεις άποψη και ορθό λόγο σε πληθώρα θεμάτων. Γιατί σε τελικη ανάλυση, το σεξ δεν είναι το μόνο ζητούμενο πάντα, αλλά η ολοκληρωμένη επικοινωνία. Καλημέρα και με το καλό να γυρίσεις. την Αγάπη και τον Σεβασμό από όλους όσους σε έχουμε γνωρίσει.
Μπααα!! που τέτοια τύχη. Άσε που δύσκολα την πετυχαίνω, αφού έχω χρόνο μόνο πρωινά και η γυναικάρα τα πρωινά κοιμάται.ρε μπας και εχεις εκπτωση ;;;; χαχαχαχαχ
ζεις ενα δραμα χαχαχχααχΜπααα!! που τέτοια τύχη. Άσε που δύσκολα την πετυχαίνω, αφού έχω χρόνο μόνο πρωινά και η γυναικάρα τα πρωινά κοιμάται.
Καλώς τον αγαπητικό της βοσκοπούλας. Στην θίξαμε; Ου ρε.Σιγά το αστείο!! Πω πω γελάσαμε!! Λίγος σεβασμός σε οποιαδήποτε κοπέλα δεν έβλαψε ποτέ. Και Ναι το "αυτή" δεν ακούγεται και τόσο καλά. Πολύ προβοκατορικο μοιάζει. Όσο για παρτούζες, ναι η Ανδριάνα κάνει τα πάντα και είναι ίσως η μόνη κοπέλα που δεν έχει να και μου.
θελει δυνατη τσεπη φιλε μου !!! "στοχος ειναι τα λεφτα" το τραγουδαγε η τζουλια χαχαΠαίδες, βλέπω το κορίτσι οτι δεν απαντάει στην πρόταση μου , οπότε μην περιμένετε υλικό . Μάλλον δεν βρίσκει κάποιον "δυνατό" :-)
θελει δυνατη τσεπη φιλε μου !!! "στοχος ειναι τα λεφτα" το τραγουδαγε η τζουλια χαχα
φιλε προσεξε μην σε ακυρωση για καποιον που πουλησε και τα 2 νεφρα του χαχαχα τα κανει κατι τετοια!!!Κάνε στάση Θεσσαλονίκη πούλησα νεφρό
Ααα ένα βίντεο έχω...μάλλον αποφεύγεις, να δώσεις καλό υλικό στον λαό σου . Αλλά αν θεωρείς ότι κανεις από εδω μέσα δεν είναι "άξιος" , θα έρθω να σε τραβήξω σε σόλο παιχνίδι .
Ποπό ... ζεί!?;;;φιλε προσεξε μην σε ακυρωση για καποιον που πουλησε και τα 2 νεφρα του χαχαχα τα κανει κατι τετοια!!!
Δεν το αξιζει ο τυπος με τετοια θυσια;φιλε προσεξε μην σε ακυρωση για καποιον που πουλησε και τα 2 νεφρα του χαχαχα τα κανει κατι τετοια!!!
,???????????καλησπέρα απο Θεσσαλονίκη. μας έχεις μουδιασει το μυαλό δεσποινίς.με την καλή έννοια προφανώς
Αντε να έρθεις Αθήνα ρε μωρό!!!!!!!,???????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ είμαι
Πότε έρχεσαι μωρό;,???????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ είμαι
Πότε έρχεσαι μωρό;