papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
εμ δε ξερεις απο τζαζ, γι'αυτο ?Οφφφφ δεν καταλαβαίνω
εμ δε ξερεις απο τζαζ, γι'αυτο ?Οφφφφ δεν καταλαβαίνω
Έλα λοιπόν να το συντονίσουμε. Επέλεξε έναν πολύ "δυνατό" παρτενέρ που να έχετε χημεία και έναν ωραίο χώρο και θα πληρώσω εγώ την συνάντηση σας .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήρα 2 κιλά
εμείς νά χάσουμε θέλουμε....
ΚσλημερααααααααΚαλημέρα!
πως λεγεται το μαγαζι κουκλα?
Ελληνική μουσική στη ΣΌΦΙΑ
ΚαΔυνατό ????????
πες μας ποιο είναι να κανουμε καταγγελία που καπνίζεις σε εσωτερικό χώρο :-)πως λεγεται το μαγαζι κουκλα?
μάλλον αποφεύγεις, να δώσεις καλό υλικό στον λαό σου . Αλλά αν θεωρείς ότι κανεις από εδω μέσα δεν είναι "άξιος" , θα έρθω να σε τραβήξω σε σόλο παιχνίδι .Δεν θα πέσει και έχουμε χημεία!
????
Το τέλειο στήσιμο...!
το καλο το υλικο θα θελει και λεφτα φιλε!!!! χαχαχα δουλεια της !!!μάλλον αποφεύγεις, να δώσεις καλό υλικό στον λαό σου . Αλλά αν θεωρείς ότι κανεις από εδω μέσα δεν είναι "άξιος" , θα έρθω να σε τραβήξω σε σόλο παιχνίδι .
το καλο το υλικο θα θελει και λεφτα φιλε!!!! χαχαχα δουλεια της !!!
ωραια τοτε κατι μπορει να γινει !!!! παρε και μια γαριδομακαροναδα μαζι σου της αρεσεις και καλη επιτυχια χαχαχαχαχΈχω δεσμευτεί ότι θα πληρώσω κανονικά την συνάντηση της , τι άλλο να κάνω ;
Πάρτη βρε τύπε εσύ να περάσεις και καλά και να βγάλεις όσες φωτο και video θεςΈχω δεσμευτεί ότι θα πληρώσω κανονικά την συνάντηση της , τι άλλο να κάνω ;
Κα
πες μας ποιο είναι να κανουμε καταγγελία που καπνίζεις σε εσωτερικό χώρο :-)
Στὴ Βουλγαρία εἶναι τὸ μαγαζί φίλε... Διάβασε πιό προσεκτικά τὸ νῆμα...
Κοριτσάρα μου, όποιος έχει βρεθεί μαζί σου, μπορεί μόνο θετικά λόγια να πει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει, που πέρα από το υπέροχο σεξ που προσφέρεις, έχεις άποψη και ορθό λόγο σε πληθώρα θεμάτων. Γιατί σε τελικη ανάλυση, το σεξ δεν είναι το μόνο ζητούμενο πάντα, αλλά η ολοκληρωμένη επικοινωνία. Καλημέρα και με το καλό να γυρίσεις. την Αγάπη και τον Σεβασμό από όλους όσους σε έχουμε γνωρίσει.Οοοο, κάποιος με ξέρει καλά
Καλησπέραααααα
σωστος !!!!!!!!!!!Κοριτσάρα μου, όποιος έχει βρεθεί μαζί σου, μπορεί μόνο θετικά λόγια να πει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει, που πέρα από το υπέροχο σεξ που προσφέρεις, έχεις άποψη και ορθό λόγο σε πληθώρα θεμάτων. Γιατί σε τελικη ανάλυση, το σεξ δεν είναι το μόνο ζητούμενο πάντα, αλλά η ολοκληρωμένη επικοινωνία. Καλημέρα και με το καλό να γυρίσεις. την Αγάπη και τον Σεβασμό από όλους όσους σε έχουμε γνωρίσει.