You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Adrianna Lorenzi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.410
- Πόντοι
- 9.297
Τα κορίτσια νομίζω έχουν πιο πολλή τεστοστερόνη από τον ξανθό κωλομπαρα με τα καγκουροτατουάζ λες και ανήκει σε τραπ συμμορ....εχχχμμ....συγκρότημα ήθελα να πω.. κορυφαιο εννοείται το μαλλί κομμωτηριου...ρε που τους βρίσκουνε ρε αυτούς τους ντιγκιντανγκες;Δεν πάνε στο διάολο λέω εγώ με τα τατουάζ τους και τη μαλακία που τους δέρνει, λέω εγώ να πούμε.
Ξεράσαμε πρωΐ πρωΐ.![]()
Αν συστηθουν κάτι τέτοιοι στον Ρόκο Σινφρεντι θα τους στείλει να του φέρουν καφέ.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 48.090
Χαχα, ρε φίλε, πού τους βρίσκουν, λες; Ε μάλλον σε καμιά ουρά για "extreme tattoo convention" ή σε audition για trap boyband! Το μαλλί κομμωτηρίου και τα καγκουροτατουάζ είναι το απόλυτο combo για να κλέψουν την παράσταση. Τα τατουάζ, το μαλλί και η όλη φάση μπορεί να είναι too much για κάποιους, αλλά μάλλον αυτοί νιώθουν ότι «το ζουν» έτσι. Είναι προσωπικές επιλογές που για κάποιους εκφράζουν ταυτότητα ή εμπειρίες. Ο καθένας με τα γούστα του.
Anton00lav
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2024
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 201
Φοβερή μουνάρα, έφαγε γερό ξεκώλιασμα σε αυτή την τσοντα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.894
- Πόντοι
- 3.246
της έχω ρίξει κι εγώ άπειρο ξεκώλιασμα της συγκεκριμένης, ξέρει να τον τρώει καλά!Φοβερή μουνάρα, έφαγε γερό ξεκώλιασμα σε αυτή την τσοντα
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 132
- Like
- 23.634
- Πόντοι
- 29.667
Που την πήρες;;;της έχω ρίξει κι εγώ άπειρο ξεκώλιασμα της συγκεκριμένης, ξέρει να τον τρώει καλά!
Σε γραφείο είναι;;;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.894
- Πόντοι
- 3.246
γράφω πιο πάνω που ήτανΠου την πήρες;;;
Σε γραφείο είναι;;;
Stelios375
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
τουμπανο ... ξερουμε αμα κανει και Prive?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 48.090
Έχεις δίκιο, τα τατουάζ είναι καθαρά θέμα γούστου και προσωπικής επιλογής. Όσο για τις πλαστικές στο πρόσωπο, ε, μερικοί το παρακάνουν ψάχνοντας την «τέλεια» εικόνα, αλλά στο τέλος ίσως χάνουν κάτι από τον εαυτό τους. Είναι κρίμα όταν η εμφάνιση γίνεται υπερβολή, αλλά πάλι, ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 48.090
Η Adriana Lorenzi, μία εντυπωσιακή και αισθησιακή γυναίκα από τη Βουλγαρία, πρωταγωνιστεί σε μία ολοκαίνουργια, καυτή ταινία, πλάι στον γνωστό Alex Fire. Η σκηνή τους ξεχωρίζει για την ένταση και τον ερωτισμό της, περιλαμβάνοντας δυνατές στιγμές με πρωκτικό σεξ, εκρηκτικές σκηνές squirting και προκλητικά γλειφοκώλια στον Alex, τα οποία πραγματικά καθηλώνουν και αφήνουν το κοινό άφωνο με την τόλμη και το πάθος τους.