Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.789
- Πόντοι
- 456
Στα παπαρια μουΕχασες την ευκαιρία να δεις τη Θεά Σκλεναρίκοβα.
Στα παπαρια μουΕχασες την ευκαιρία να δεις τη Θεά Σκλεναρίκοβα.
Αυτό είναι καλό ή κακό για την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα?Στα παπαρια μου
Λυπήσου μας...Αυτό είναι καλό ή κακό για την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα?
Εμάς να λυπηθεί η Θεά Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.Λυπήσου μας...
Γεια σου Satov μινάκια, αντριανάκια και ελενοπετάκιαΕμάς να λυπηθεί η Θεά Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.
Θεές και οι τρεις.Γεια σου Satov μινάκια, αντριανάκια και ελενοπετάκια
Γαμήσαμε τις αντίστοιχες Σκλεναρίκοβες με το κιλό, από γραφεία κυρίως.Εχασες την ευκαιρία να δεις τη Θεά Σκλεναρίκοβα.
Σούπερ.Γαμήσαμε τις αντίστοιχες Σκλεναρίκοβες με το κιλό, από γραφεία κυρίως.
Απλά εμείς πληρώνουμε, όπως και ο... Καρεμπέ νομίζω επίσης, αν και γυναίκα του; Και αυτός πρέπει να έσκασε πολλά λεφτά για τα γούστα της κυρίας.Σούπερ.
Δεν το άξιζε τέτοια γυναικάρα που του έτυχε?Απλά εμείς πληρώνουμε, όπως και ο... Καρεμπέ νομίζω επίσης, αν και γυναίκα του; Και αυτός πρέπει να έσκασε πολλά λεφτά για τα γούστα της κυρίας.
Οι ανύπαντροι νομίζουν ότι οι παντρεμένοι γαμάνε, και οι παντρεμένοι ζηλεύουν τους ανύπαντρους που... μπορεί και να γαμήσουν(συνήθως όχι)Δεν το άξιζε τέτοια γυναικάρα που του έτυχε?
Σωστό.Οι ανύπαντροι νομίζουν ότι οι παντρεμένοι γαμάνε, και οι παντρεμένοι ζηλεύουν τους ανύπαντρους που... μπορεί και να γαμήσουν(συνήθως όχι)
Ηξερε τί διάλεξε η Σκλεναρίκοβα.Ρε τι μουνί έπλασε ο Θεός....
Πω ρε πούστη....
Πάντως για μερικούς απλά πληροφοριακά να ξέρετε ότι ο Καρεμπέ δεν ανήκει ακριβώς στην μαύρη φυλή....
Είναι συγγενής φυλή των Μαορί.
Η φυλή με τα τρομερότερα φυσικά προσόντα από όλες.
Πολυνήσιοι και Μελανήσιοι,καμμία σχέση με Αφρικανούς και Αβορίγινες.
Είχε δηλώσει πως γνώρισε τον Καρεμπέ στη διάρκεια μιας πτήσης, και ότι ήταν ένας από τους ελάχιστους που μπήκαν στη διαδικασία να της μιλήσουν και να την προσεγγίσουν. Κοινώς αυτή την γυναικάρα δεν την φλέρταραν γενικά.
Aπλή και άχρηστη λεπτομέρεια αυτό.Το ότι ήταν διάσημος ποδοσφαιριστής,φαντάζομαι δεν έπαιξε ρόλο...