koutsoumpilas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eσυ μαθε να διαβαζεις τρομπα
2,001,399 ηταν συνολικα οι γερμανοι νεκροι στον β παγκοσμιο
και τα πουστοκομμουμνα της λουγκρας σταλιν 8,806,453
Να 'σαι καλά τύπε!
Eσυ μαθε να διαβαζεις τρομπα
2,001,399 ηταν συνολικα οι γερμανοι νεκροι στον β παγκοσμιο
και τα πουστοκομμουμνα της λουγκρας σταλιν 8,806,453
αυτος που αποδεδειγμενα ασχοληθηκε με τετοια θεματα ηταν ο χιμλερ κ μαλιστα ειχε κτισει ενα καστρο κ συναντιοτουσταν εκει κ πραγματοποιουσανε περιεργες τελετες (υπαρχει ντοκυματερ στο νασιοναλ γκιογραφικ)εγω ξερω πως αυτος ειχε σχεση με τη μαυρη μαγεια.
Καλησπέρα και από εμένα, θέλω να ρωτήσω κάτι. Για ποιόν λόγο στις ημέρες μας αν κάποιος είναι φίλος της ιδεολογίας του Στάλιν είναι κατα μια έννοια αποδεκτός απο την κοινωνία ενώ αν κάποιος είναι φίλος της ιδεολογίας του Χίτλερ ειναι πέρα για πέρα κατακριτέος ? Αφού και οι δύο ήσαν δικτάτορες του χειρότερου είδους και πέρασαν-προώθησαν τα κινήματα τα τους με βια και αίμα καθώς και οι δυο έχουν σφαγιάσει χιλιάδες ανθρώπους στο περασμά τους ποια η διαφορά???
Το ξεκωλιασμα το παθανε τα κομμουνια
11.000 τανκς και 9.000 αεροπλανα ειχανε απεναντι σε 3.000 τανκς και 2.500 αεροπλανα των ναζι
και ειχανε 4.000.000 βρωμοκομμουνια τεζα και οι γερμανια μολις 800.000 μεχρι τα ουλα μπηκε στον σταλιν η πουτσα
τα κομμουνιστακια το παιξανε μαγκες και μπηκανε στο βερολινο οταν μπηκανε απο πισω τα εβραιοαμερικανακια και πολεμουσανε οι ναζι σε 15 μετωπα και οι αλλοι ειχανε ενα
εγω ξερω πως αυτος ειχε σχεση με τη μαυρη μαγεια.
Καμια φορα βλεπω εναν εφιαλτη. Οτι ενας κουλος νανος που φοραει γερμανικο κρανος με παταει κατω με το ποδι του.
γιατι σε κοκκινησαν τυπε? :-(