kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
είναι καλό παιδί με μεγάλο πουλί
Hi everyone, I'll be back at the end of September :-*
Ρε μπας και σου εστειλε καμια φιλη της;Εγω παντως πριν λιγους μηνες που την πηρα ,νομιζοντας πως ειναι κοντη,
δεν την βρηκα και πολυ ασχημη.
Ψηλουλα σχετικα με ωραιο φλοραλ φορεματακι. Λευκο δερμα καταμαυρα μαλλια και σχιστα ματακια.
Λιγο αδυνατη χωρις να ειναι χοντρη, λιγη κυτταριτιδα οσο πρεπει για γυναικα ,καμπυλες και βυζι μεγαλουτσικο ψηλοπεσμενο οπως ολα τα φυσικα βυζια.
Ιδανικο σωμα για χουφτωμα, στομα μεγαλο με δονταρες ασυμετρες αλα καρχαρια στυλ που οτι δαγκωσει δεν φευγει αν δεν κοπει, γενικως χωραει τα παντα μεσα, καλη ηταν αλλα εγω δε λειτουργησα σωστα λογω υψους.
ποσα θελει για κωλο γιορκιε
κλαμαααααααααααααααγιορκιε ???
Ρε μπας και σου εστειλε καμια φιλη της;
Nice photo babe:-* :-* :-*
:-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=207041.0;attach=627456;image[/img[/URL]]
[/quote]
οτι πρεπει γκια αουραιο το γκαμησΗ :wanker:
Κοντοπούτανο είναι, γυμνασμένο. Τις πρώτες φορές που την πήρα έβγαζε το tablet και τον δονητή. Τις τρεις τελευταίες φορές δεν έβγαλε τίποτα από τα δύο. Όλα τα λεφτά η πίπα που κάνει...
ρομαντικό μου ακούγεται
Θέλει να ασχολείται ώρα με το μουνάκι της, όπως κ να την γαμάς, το δονητάκι κολλημένο, τουλάχιστον στην αρχή...
Στη συνέχεια της το πέταξα στο στρώμα , καθώς ήταν ενοχλητικό και ο αγώνας συνεχίστηκε
είναι ρομαντικό το καυλοράπανορομαντικό μου ακούγεται
χαχαχαα ωραίοςείναι ρομαντικό το καυλοράπανο
χαχαχαα ωραίος
Hi baby never returns athens