NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Εχω και το προηγούμενο καρέ Χόρχε που τα φτύνει απο το στόμα στα βυζια της, αλλα επειδή εχει λιγο κλειστά τα μάτια, προτίμησα να βάλω αυτή.
αααα δεν πειράζει... δεν θα παρεξηγηθούμε που έκλεισε τα μάτια...
:-*We will miss you baby, hurry back....
:-*Με μία λέξη μόνο.........."εκλπηκτική"
Και κουκλάρα και απίστευτο σέρβις.
Δε μας εχει ανάγκη η αλληνή ρε, σφαίρα παει.Μου φαίνεται το θεμα της αλληνης θα πιάσει αραχνες τωρα...
Μου φαίνεται το θεμα της αλληνης θα πιάσει αραχνες τωρα...
καλο σ/κ προεδρεBest CG by far in Athens !!!
Και οποίος δεν περάσει καλα ας μου γράψει !
Άντε καλο ΣΚ Παίκτες !
είπε οτι θα φύγει κ θα έρθει Δεκέμβριο πίσω προλαβαίνω η οχι...Best CG by far in Athens !!!
Άντε καλο ΣΚ Παίκτες !
Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώσω. President speaking..Best CG by far in Athens !!!
Άντε καλο ΣΚ Παίκτες !
Best CG by far in Athens !!!
Άντε καλο ΣΚ Παίκτες !
:-* :-* :-*Best CG by far in Athens !!!
Άντε καλο ΣΚ Παίκτες !
Best CG by far in Athens !!!
Άντε καλο ΣΚ Παίκτες !
Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώσω. President speaking..
Καλο σ/κ
Φίλε Nick πριν αρκετό καιρό είχα γράψει σε μια κριτική για αυτό το εκπληκτικό μωρό ότι είναι μια "Γκέισα του σεξ". Το μωρό είναι κορυφαίο, κατά την γνώμη μου από τα κορυφαία στον χώρο αυτό με άψογη συμπεριφορά και υπηρεσίες (πίπα, σεξ). Φαντάζομαι τώρα είσαι σε θέση να κάνεις την σύγκριση με τις άλλες "αδυναμίες" σου.Και κουκλάρα και απίστευτο σέρβις.
Οι αδυναμίες γι αυτο λέγονται έτσι και παραμένουν αδυναμιες.Φίλε Nick πριν αρκετό καιρό είχα γράψει σε μια κριτική για αυτό το εκπληκτικό μωρό ότι είναι μια "Γκέισα του σεξ". Το μωρό είναι κορυφαίο, κατά την γνώμη μου από τα κορυφαία στον χώρο αυτό με άψογη συμπεριφορά και υπηρεσίες (πίπα, σεξ). Φαντάζομαι τώρα είσαι σε θέση να κάνεις την σύγκριση με τις άλλες "αδυναμίες" σου.
Δεν ειναι υποχρεωτικό να περνάνε καλα όλοι με όλες.Χαίρομαι παίκτες που περάσατε φίνα με την Adelina, γιατί εγώ 2 χρονάκια και βάλε πριν, δεν είχα περάσει καλά. Και δεν ξαναπήρα από τότε.