GANG BANG TEAM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.196
- Πόντοι
- 726
Άγνωστο αν θα ξανάρθει
Απο οσο εχω καταλαβει απο Ουκρανια και Μολδαβια ειναι αρκετα δυσκολο να παρεις παλι βιζα μετα απο καποιον αριθμο μακροχρονιων παραμονων στη χωρα μαςΆγνωστο αν θα ξανάρθει
Απο οσο εχω καταλαβει απο Ουκρανια και Μολδαβια ειναι αρκετα δυσκολο να παρεις παλι βιζα μετα απο καποιον αριθμο μακροχρονιων παραμονων στη χωρα μας
Αν ηταν κανενας Πακιστανος οποτε ηθελε θα ερχοταν
Έχεις μείνει πολύ πίσω,εδώ και χρόνια δεν χρειάζεται βίζα ούτε η Μολδαβία ούτε η Ουκρανία.Ταξιδευουν παντού στην ΕΕ με μέγιστη παραμονή 3 μήνες ανά ταξίδιΑπο οσο εχω καταλαβει απο Ουκρανια και Μολδαβια ειναι αρκετα δυσκολο να παρεις παλι βιζα μετα απο καποιον αριθμο μακροχρονιων παραμονων στη χωρα μας
Αν ηταν κανενας Πακιστανος οποτε ηθελε θα ερχοταν
Το κορίτσι μου είχε πει ότι θα έρθει φέτος,την Άνοιξη. Οπότε ετοιμαστείτε! Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες!
Ναι, το καλοκαίρι που μας πέρασε, δύο φορές!Ευχαριστα νεα, που θα ερθει η κορασιδα! Την εχεις δοκιμασει, φιλε Μακεδονα?
Το κορίτσι μου είχε πει ότι θα έρθει φέτος,την Άνοιξη. Οπότε ετοιμαστείτε! Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες!
Θα έρθει αλλά όχι για "δουλειά". For Business. Αποσύρθηκε νομίζω.
Πραγματικά κρίμα αν όντως σταμάτησε!
Παθιασμένα γλωσσόφιλα, φωτιά στα τέσσερα, πανέμορφες τρύπες, επικό στοματικό, σταγόνα δεν πήγαινε χαμένη!
Αντελινάρα ρε!