spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαρινα28.εχει νημα δικο της.Ποια μαρινα φιλε μου?πως τη βισκω?
μαρινα28.εχει νημα δικο της.Ποια μαρινα φιλε μου?πως τη βισκω?
μαρινα28.εχει νημα δικο της.
Where is Adelina?
Elsewhere
άγνωστο όταν έρθει ενοιμερωνει εδωΓνωρίζουμε πότε έρχεται?
εντάξει τύπε να της πούμε να έρχεται όποτε γουστάρεις εσύ καλύτερα και να αναλάβεις και τα οικονομικά τηςΤα κονομησε η κυρια τοσο καιρο που δουλευει και ερχεται οποτε γουσταρει. Μην ξεχνατε οτι πριν γινει ανεξαρτητη δουλευε σε πρακτορεια μετα αρχισε και τα duο. Οποτε μην απορειτε γιατι αργει. Εδω το μπαζο η πρωην φιλη της η Μαρινα αρχιζε να το παιζει δηθεν στο τελευταιο duo. Της καναμε ολες ντοιβες εδω μεσα δυστυχως.
Μην ξεχνατε οτι πριν γινει ανεξαρτητη δουλευε σε πρακτορεια μετα αρχισε και τα duο.
εντάξει τύπε να της πούμε να έρχεται όποτε γουστάρεις εσύ καλύτερα και να αναλάβεις και τα οικονομικά της
επίσης έχεις δίκιο έπρεπε να σου ζητήσει την άδεια πριν γίνει ανεξάρτητη και ξεκινήσει τα duo
Ηρεμα φιλε την γνωμη μας ειπαμε δεν σου προσβαλαμε την γκομενα η την γυναικα σου. Οσο για τα οικονομικα αν εισαι νταβατζης κανε νταλαβερι εσυ μαζι της. Εγω φιλε μου δεν παιρνω λεφτα απο γυναικες ουτε εχω αναγκη.
Καλησπέρα παιδιά.......ως βυζολάγνος θεωρείτε απαραίτητη την συνεύρεση μου με τη μαντάμ;
Ρωτάω αυτούς που την γνωρίζουν....και είναι της ίδιας κατηγορίας με εμένα.που να ξερουμε τυπε,εμεις θα τη γαμησουμε; :S :S :S
:animatedballs:Ηρεμα φιλε την γνωμη μας ειπαμε δεν σου προσβαλαμε την γκομενα η την γυναικα σου. Οσο για τα οικονομικα αν εισαι νταβατζης κανε νταλαβερι εσυ μαζι της. Εγω φιλε μου δεν παιρνω λεφτα απο γυναικες ουτε εχω αναγκη.