Νέα

ΑΑΔΕ: Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε influencer για φοροδιαφυγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Ανθυποβίζιτες και ανθυποcelebs σας γαμαει ο ΑΑΔΕ.

@raopau το νου σου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

αποκαλυφθηκε το ονομα:confused:

Τότε θα έγραφε μούμια τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1687457455272.png

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Ρε την Τουναρα …παλι διαφημισαρα σκαρφίστηκε…

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816

Η Super Κική μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί σχετικά με την υπόθεση, αλλά και τα ονόματα που ακούστηκαν για το εν λόγω πρόσωπο.

«Πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει, θα το ξέραμε. Είμαστε τρεις όλοι κι όλοι influencer στην Ελλάδα, θα το ήξερα πρώτη. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ δεν είναι κανείς», είπε χαρακτηριστικά.
Αυτή η κουράδα με πόδια θέλει μια κατραπακια να ισιωσει...

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
974
Πόντοι
361
βγάζει τόσα λεφτά αυτή η πλαστικούρα πουλώντας ρούχα; έλεος

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
Βρήκαν ακόμα ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν εμφανιζόταν τυπικά ως μέτοχος της εταιρείας, αλλά είχε βάλει μπροστά τη μητέρα του.

Πηγή:
ΑΠΕ-ΜΠΕ
πιάσ ταυγό και κούρεφτο, δηλαδή, εάν αυτή είναι υπερήλικας χωρίς περιουσιακά στοιχεία...
δεν ξεχνάμε ότι ο μαλάκας μπέζας-αλογοσκούφης-καραμανλής (και όλοι οι λαϊκιστές που ακολούθησαν) θέσπισαν ακατάσχετο 1000 ευρώ στις συντάξεις...
ούτε η ΝΔ τέτοιο ρυθμό αποπληρωμής...

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
βγάζει τόσα λεφτά αυτή η πλαστικούρα πουλώντας ρούχα; έλεος

Ρούχα όχι. Αλλά μπορεί από την πολλή σιλικόνη έχει χαλάσει το μυαλό και τίποτα εξτραδάκια να μην τα έκρυβε επιμελώς. Αν θέλει η εφορία μπορεί να σε γαμήσει για πλάκα.

Για χρόνια λάμβανα στην τράπεζα τη σύνταξη της γιαγιάς μου. Την εισέπραττε η θεία μου και μου την έστελνε γιατί είχαμε τη γιαγιά στο σπίτι κατάκοιτη. Ευτυχώς που είμαι μισθωτός και δεν έχω προβλήματα. Αν ήμουν ΕλΕπ σήμερα θα ήμουν παρέα με την influencer.

Επειδή ασχολούμαι και με τα αγροτικά ΔΕΝ θες να ξέρεις τι χρήμα παίζει από πίσω. Οι επαγγελματίες αγρότες με το δίκιο τους γκρινιάζουν και φωνάζουν καθώς το κράτος τους γαμάει και ο καιρός είναι κορώνα γράμματα. Εγώ, εσύ, ο ΧΨΩ όμως που έχουμε τις δουλειές μας και μερικά κτήματα είμαστε στα @@ μας. Πάμε είτε οικογενειακώς, είτε με κάποιο "μαύρο" εργάτη και μαζεύουμε τη σοδιά. Πουλάμε ένα ελάχιστο μέρος στον έμπορο με απόδειξη για να πάρουμε την επιδότηση και το υπόλοιπο "μαύρο". 500κιλά λάδι με 4€ κάνει 2000€ ΜΑΥΡΑ στην τσέπη. Βάλε και το κλάδεμα - πώληση ξύλων και έχεις βγάλει ένα ικανότατο κέρδος ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.

Σκέψου τώρα η παραπάνω influencer να πουλάει το νινί της και να της έσταζαν χιλιάρικα. Και ξαφνικά να εμφανίζει εισιτήρια χιλιάδων €€€, αυτοκίνητο, και δεν ξέρω τι άλλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.872
Πόντοι
3.656
Ρούχα όχι. Αλλά μπορεί από την πολλή σιλικόνη έχει χαλάσει το μυαλό και τίποτα εξτραδάκια να μην τα έκρυβε επιμελώς. Αν θέλει η εφορία μπορεί να σε γαμήσει για πλάκα.

Για χρόνια λάμβανα στην τράπεζα τη σύνταξη της γιαγιάς μου. Την εισέπραττε η θεία μου και μου την έστελνε γιατί είχαμε τη γιαγιά στο σπίτι κατάκοιτη. Ευτυχώς που είμαι μισθωτός και δεν έχω προβλήματα. Αν ήμουν ΕλΕπ σήμερα θα ήμουν παρέα με την influencer.

Επειδή ασχολούμαι και με τα αγροτικά ΔΕΝ θες να ξέρεις τι χρήμα παίζει από πίσω. Οι επαγγελματίες αγρότες με το δίκιο τους γκρινιάζουν και φωνάζουν καθώς το κράτος τους γαμάει και ο καιρός είναι κορώνα γράμματα. Εγώ, εσύ, ο ΧΨΩ όμως που έχουμε τις δουλειές μας και μερικά κτήματα είμαστε στα @@ μας. Πάμε είτε οικογενειακώς, είτε με κάποιο "μαύρο" εργάτη και μαζεύουμε τη σοδιά. Πουλάμε ένα ελάχιστο μέρος στον έμπορο με απόδειξη για να πάρουμε την επιδότηση και το υπόλοιπο "μαύρο". 500κιλά λάδι με 4€ κάνει 2000€ ΜΑΥΡΑ στην τσέπη. Βάλε και το κλάδεμα - πώληση ξύλων και έχεις βγάλει ένα ικανότατο κέρδος ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.

Σκέψου τώρα η παραπάνω influencer να πουλάει το νινί της και να της έσταζαν χιλιάρικα. Και ξαφνικά να εμφανίζει εισιτήρια χιλιάδων €€€, αυτοκίνητο, και δεν ξέρω τι άλλο.
Ναι γιατί είναι ζώο όρθιο και δεν βρήκε έναν αρχιδάτο λογιστή να της πει πως θα κάνει τα κουμάντα της.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
Ναι γιατί είναι ζώο όρθιο και δεν βρήκε έναν αρχιδάτο λογιστή να της πει πως θα κάνει τα κουμάντα της.

Δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι. Και πόσα δεν μαθαίνουμε. Θεωρώ εντελώς βλακώδες να μη συμβουλεύεσαι πλέον ένα λογιστή για τα πάντα. Υπάρχουν τόσα παραθυράκια που μπορείς να εκμεταλλευτείς που μόνος σου δεν βγάζεις άκρη. Και δεν αναφέρομαι στα "μοντέρνα" PASS του Κούλη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.872
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι. Και πόσα δεν μαθαίνουμε. Θεωρώ εντελώς βλακώδες να μη συμβουλεύεσαι πλέον ένα λογιστή για τα πάντα. Υπάρχουν τόσα παραθυράκια που μπορείς να εκμεταλλευτείς που μόνος σου δεν βγάζεις άκρη. Και δεν αναφέρομαι στα "μοντέρνα" PASS του Κούλη.
ποια pass ρε τύπε εδώ μιλάμε για πολλά λεφτά :confused:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.499
Πόντοι
206
ποια pass ρε τύπε εδώ μιλάμε για πολλά λεφτά :confused:

Μιλάω γενικά για τους λογιστές. Ακόμη και ένας χαμηλόμισθος με γάτα λογιστή μπορεί να είναι κερδισμένος. Πόσο μάλλον ένας τέτοιος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.872
Πόντοι
3.656
Μιλάω γενικά για τους λογιστές. Ακόμη και ένας χαμηλόμισθος με γάτα λογιστή μπορεί να είναι κερδισμένος. Πόσο μάλλον ένας τέτοιος.
σιγά τις γάτες ρε τύπε....στις περισσότερες περιπτώσεις ο λογιστής σου παίρνει αέρα κοπανιστό...μισή ώρα να κάτσεις να ψάξεις εσύ στο taxheaven περισσότερα από αυτά που λέει θα βρεις.

Για τέτοια κόλπα όμως ναι....και όχι γιατί αυτή δε ξέρει τι πρέπει να κάνει....αλλά γιατί κάποιος πρέπει να το στήσει.

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Παντος αν βγαζει πολλα λεφτα θα πρεπει να πληρωνει και φορους. Εδω πληρωνουν και αυτοι που δεν εχουν

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.783
Πόντοι
201
Μήπως η Καινούριου;

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931

Τους influencers έβαλαν στο στόχαστρο οι αρμόδιες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, καθώς διαπιστώνεται ολοένα και συχνότερα ότι επιστρατεύουν πρακτικές παραπλάνησης των καταναλωτών.

Μέσα σε ένα μόλις μήνα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί 22 χωρών, ανάμεσά τους και εκείνες του ελληνικού υπουργείου Ανάπτυξης, εντόπισαν 576 influencers στους οποίους αρχικά η Κομισιόν δια των κρατικών αρχών θα... τραβήξει το αυτί, επισημαίνοντάς τους τις παραβάσεις και έπεται συνέχεια αν δεν συμμορφωθούν.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Ανάπτυξης, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν οι 576 influencers και οι 20 εξ αυτών προέρχονται από τη χώρα μας. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα λάβουν επιστολή από το υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται επισταμένως και θα καλούνται να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε οι δραστηριότητές τους να είναι προσαρμοσμένες σε όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.707
Πόντοι
6.946

Τους influencers έβαλαν στο στόχαστρο οι αρμόδιες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, καθώς διαπιστώνεται ολοένα και συχνότερα ότι επιστρατεύουν πρακτικές παραπλάνησης των καταναλωτών.

Μέσα σε ένα μόλις μήνα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί 22 χωρών, ανάμεσά τους και εκείνες του ελληνικού υπουργείου Ανάπτυξης, εντόπισαν 576 influencers στους οποίους αρχικά η Κομισιόν δια των κρατικών αρχών θα... τραβήξει το αυτί, επισημαίνοντάς τους τις παραβάσεις και έπεται συνέχεια αν δεν συμμορφωθούν.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Ανάπτυξης, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν οι 576 influencers και οι 20 εξ αυτών προέρχονται από τη χώρα μας. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα λάβουν επιστολή από το υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται επισταμένως και θα καλούνται να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε οι δραστηριότητές τους να είναι προσαρμοσμένες σε όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών.
Ειδικά για ινφλουένσερς πρέπει να γίνει μια ΕΞΑΙΡΕΣΗ στον νόμο και να ισχύει η θανατική ποινή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom