kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 7.885
Φοβερό τραγούδι από Στέλιο Ρόκκο,το άκουγα χθες όπως πήγαινε για φορτωτική έγχρωμης κορασίδας
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Σήμερα ακούω από το μεσημέρι που ξύπνησα αυτό
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί χύστη μου![]()
![]()
Δεν ξέρω πρωθυπουργέ μου![]()
,απλά μου φτιάχνει την διάθεση
![]()
![]()
Μια αφιέρωση για την κυρία Σούλα,την βουλγάρα κωλομπαρού Γκαλίνα και την νιγηριανή σοκολάτα Πάμελα τις οποίες και απαξιώσα την μία μετά την άλλη για χάρη της πιάτσας![]()
Θα μου πάρει καιρό αλλά δεν θα ξαναασχοληθώ.Είμαι της νύχτας,είμαι παιδί της Φυλής,είμαι παιδί του μεταξιού,εκεί ανήκω εκεί είναι το σπίτι μου![]()
![]()
Στρατηλάτη εσύ είσαι ή μήπως κανέανς κλώνος σου????
τι είναι αυτά που λες εσύ απαξίωσες τόσο σημαντικά μωρά που έχουν στιγματήσει την ζωή σου![]()
Ναι πρωθυπουργέ μου εγώ είμαι ;) ;)![]()
.Και ναι τις απαξίωσα όλες
![]()
.Ήταν μια
Εδώ ο Κατής στο 3:17 θυμίζει Yngwie Malmsteenτιμη κ δοξα στον καραφλο-δαιμονα Κατη....
![]()
![]()
Χθες καθώς πηγαίναμε προς μετάξι(μέσω ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ) έπαιξε αυτό το πολύ ρομαντικό κομμάτι όπου έφτιαξε την διάθεση του συναγωνιστή μακη1985 και την δικιά μου![]()