george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ανθρωπέ μου!!!
Ανθρωπέ μου!!!
λαθος φιλε, ο κομουνισμος υπηρξε!εχει δικιο ο papazol κομμουνισμος δεν υπηρξε στην πραξη πουθενα, γιατι με τα σημερινα δεδομενα ειναι ουτοπικος αρα ανεφαρμοστος.
Ο φιλοσοφος Κ.Καστοριαδης υποστηριξε οτι ειναι το συστημα που θα επικρατησει στο πολυ μακρινο μελλον, οταν ωριμασουν οι συνθηκες γιατι ταυτιζεται με το ηθος της ανθρωποτητας οπως αυτο εξελισεται.
πιπες παπαζολη!
στην Κουβα πεινανε!
αν δεν ειχανε και δωρεαν καλη υγεια (παιδεια εχουν σχεδον ολα τα κρατη) ο κοσμος θα τους ειχε παρει με τις πετρες τους πουρακηδες που τον κυβερνανε!
ο κομμουνισμος εχει υπαρξει και υπαρχει ακομη και σημερα!!! Και ο λαος ειναι δυστυχισμενος οπου εφαρμοζεται!
εχεις καταλαβει ρε οτι οι γυναικες σε οσες χωρες εχει εφαρμοστει ο κομουνισμος ειναι πουτανες?
επειδη δε πεινανε λες να συμβαινει αυτο?
ξεκολα παπαζολη!
κουμουνισμος υπαρχει και υπηρξε! Ειναι τουλαχιστο αστειο οι κομμουνιστες να θελουν να μας πεισουν οτι θα κανουν κατι διαφορετικο! Φανταζεσαι ρε να κυβερνουσε η Παπαρηγα ναουμε? Σκεψου το μονο και μετα ελα να μου πεις....
λαθος φιλε, ο κομουνισμος υπηρξε!
βρε βρεεεεεεεεεεεε σαν τα χιονιαααααααααααρε mema
αποφάσισε επιτέλους:
ρωσίδια θέλεις ή "ελλεεινίδες";;;;
χμμμμμ και επι χουντας στην Ελλαδα τα ιδια ισχυαν, λες ναναι τελικα καλο συστημα η χουντα?Στην κουβα ρε δεν υπαρχει αναλφαβητισμος, σε αλλες χωρες οπως η Αμερικη και Ελλαδα υπαρχει!! Στην κουβα επισης δεν υπαρχει εγκληματικοτητα :-
και επισης στην κουβα υπαρχει εμπαργκο, πραγμα που την δυσκολευει αφανταστα
memosan δεν θελω να σε προσβαλω αλλα και μενα ετσι μου φαινεται...Τα ειπες ολα τωρα!!
ουτε καν την εννοια δεν ξερεις
Αν ηταν και η χουντα στην ελλαδα 60 χρονια θα μπορουσαμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα, τωρα ομως οχιμμμμμ και επι χουντας στην Ελλαδα τα ιδια ισχυαν, λες ναναι τελικα καλο συστημα η χουντα?
ετσι ειναι αν ετσι νομιζετεmemosan δεν θελω να σε προσβαλω αλλα και μενα ετσι μου φαινεται...
Λάθος,έχουνε καλλιεργηθεί λάθος ανθρώπινες πτυχές σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον,με την κατάλληλη αλλαγή θα βγούνε κ οι σωστές ανθρώπινες πλευρές!!!λαθος φιλε, ο κομουνισμος υπηρξε!
το προβλιμα ειναι οτι η ολη θεωρια του αρνειται να αποδεχθει τον ανθρωπινο παραγοντα ή τουλαχιστον φιλοσοφικα τον θεωρει εξιδανικευμενο!
Αυτο πχ που το ειδες?ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε
το προβλιμα ειναι οτι η ολη θεωρια του αρνειται να αποδεχθει τον ανθρωπινο παραγοντα ή τουλαχιστον φιλοσοφικα τον θεωρει εξιδανικευμενο!
η επικρατηση εναντι των αλλων ειναι ενστικτο παπαρα, οχι ανθρωπινη πτυχη!Λάθος,έχουνε καλλιεργηθεί λάθος ανθρώπινες πτυχές σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον,με την κατάλληλη αλλαγή θα βγούνε κ οι σωστές ανθρώπινες πλευρές!!!
Το έγκλημα είναι αποτέλεσμα κοινωνικής ακρότητας.(Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν,1870-1924 Σοβιετικός ηγέτης)
Δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ειπα στο πολυ μακρινο μελλονη επικρατηση εναντι των αλλων ειναι ενστικτο παπαρα, οχι ανθρωπινη πτυχη!
κατεβειτε απο τα συνεφακια λεμε
Βασικά ο νόμος της ζούγκλας είναι,ο άνθρωπος είναι ανώτερος των ζώων!!!η επικρατηση εναντι των αλλων ειναι ενστικτο παπαρα, οχι ανθρωπινη πτυχη!
κατεβειτε απο τα συνεφακια λεμε
εγω που το ειδα ή εσεις?Αυτο πχ που το ειδες?
λαθος φιλε, ο κομουνισμος υπηρξε!
Απο τη στιγμη που με βαση την φυσικη εντροπια (καλες οι φιλοσοφιες, αλλα οι κανονες της φυσης ειναι απαραβατοι!) οι ανθρωποι δεν μπορουν να ειναι ιδιοι, η ολη θεωρητικη προσεγγιση του κουμουνισμου ειναι ανεφαρμοστη και αιθεροβαμουσα!
Ειναι σα να θεωρεις λανθασμενα οτι δεν θα ξαναγινουν σεισμοι (παραβιαση της φυσικης εντροπιας) και με βαση αυτο να βγαζεις πολεοδομικο κωδικα! Ε οπως και να το κανεις δε θα σου μεινει ουτε τουβλο ορθιο!
Μήπως επειδή είμαστε στο 2010 και όχι στο 1910.εγω που το ειδα ή εσεις?
εσεις δε μας λετε οτι ο Σοβιετικος κομμουνισμος ητανε καλος στη θεωρια αλλα απετυχε λογω των προσωπων? Πως θεωρειτε τωρα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναυπαρξουν αντιστοιχα προσωπα τα οποια να βζουν την προσωπικη τους φιλοδοξια και το παθος τους για ελεγχο και εξουσια πανω απο την πολιτικη?
πηγαινε τοτε σε ενα τσιρκο και μπες στο κλουβι με τα λιονταρια να δεις τι θα πει ενστικτο και πως αυτο δεν μεταβαλλεται παρολες τις συνθηκες!Δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ειπα στο πολυ μακρινο μελλον
ρε ασε τις εξυπναδες και ποσταρε καμια ρωσσικη παπια να παρουμε ματι!mema μην είσαι "αιθεροβαμουσα" ούτε μούσα!
Ο άνθρωπος γλυκιέ μου δεν είναι λιοντάρι!!!!πηγαινε τοτε σε ενα τσιρκο και μπες στο κλουβι με τα λιονταρια να δεις τι θα πει ενστικτο και πως αυτο δεν μεταβαλλεται παρολες τις συνθηκες!