Νέα

902 αριστερά-το κουμμονοκαναλοραδιοφωνο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε τυποι σημερα παρακολουθησα αυτο το κουμμονοκαναλο απο περιεργεια να δω τι παιζει.καλα τα δελτια ειδησεων που λεει,νομιζεις οτι αυριο το πρωι θα βγουνε στο δρομο καμια 100000000 ανθρωποι για τα νεα μετρα,και θα θα τους χωραει ουτε η κοκκινη πλατεια στην μοσχα.οσο για τις ενδυμασιες των παρουσιαστων ειδησεων,πρεπει να τις ντυνει κανενας στυλιστας που την κοπανισε απο το σοβιετ το 1980.
επισης βαζει κατι ταινιες γαμησετα,ολο πολεμικες-ανταρτικες,και στο τελος νικανε ολο τα κουμμουνια.
μιλαμε οτι τρωνε μεγαλη πλυση εγκεφαλου τα κουμμουνια ανα την ελλαδα
που βλεπουν το καναλι.

παντως μαγκες και απο διαφημισουλες απο οτι ειδα παει καλα,πρεπει να γινετε καλη κονομα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πιστευω οι καμερα-μαν θα προσφερουν εθελοντικη εργασια για το κομμα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τελικα αυτο το κκε ειναι χειροτερο και απο μασονικη στοα.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καλα δεν το βλεπει κανενας το καναλι?

ουτε τα κομμουνια του σαιτ το βλεπουν? :think: :think: :think:

ο παπιας εχω την εντυπωση οτι μπορει να ειναι και διευθηντης ειδησεων εκει περα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τυπς βυζολαγνε, απο τραγουδιστριες πως το κοβεις το καναλι?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ας πούμε δυο απλά λόγια, που τα υποστηρίζουν/αποδέχονται και οι ίδιοι οι "σύντροφοι"

1) Στην αστική δημοκρατία, οι εργαζόμενοι-σύντροφοι στις επιχειρήσεις του κόμματος ΚΚΕ (για παράδειγμα στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ) θα αμοίβονται με ότι (τουλάχιστον) προβλέπεται στις συμβάσεις εργασίας και... "στην καλύτερη περίπτωση" θα προσφέρουν (δηλαδή θα αμοίβονται λιγότερο) με ορισμένα κόκκινα μεροκάμματα γιατί το κόμμα και το "λαϊκό κίνημα" χρειάζεται την βοήθεια όλων των αγωνιστών για να αντιπαλέψει την άρχουσα τάξη και τους εκφραστές της  :2funny: :2funny: :2funny:

2) Στην λαϊκή δημοκρατία (τοτε που την "εξουσία" θα έχουν οι εργαζόμενοι) θα αμοίβονται με "επαναστατικές αμοιβές" γιατί απαιτείται να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός δεδομένου ότι δέχεται επιθέσεις από τα αστικά αντίπαλα κράτη   :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος τότε θα έχουν αλεθεί (=φαγωθεί) αρκετές γεννιές στο μύλο του ολοκληρωτικού συστήματος ...

Όπως σημειώνονται στους στίχους ενός παλιού τραγουδιού του Γ. Μηλιώκα "...για το καλό μου"

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
λαντα αγοραζουν τουλαχιστον η το εριξαν και αυτοι στα γερμανικα αυτοκινητα?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ας πούμε δυο απλά λόγια, που τα υποστηρίζουν/αποδέχονται και οι ίδιοι οι "σύντροφοι"

1) Στην αστική δημοκρατία, οι εργαζόμενοι-σύντροφοι στις επιχειρήσεις του κόμματος ΚΚΕ (για παράδειγμα στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ) θα αμοίβονται με ότι (τουλάχιστον) προβλέπεται στις συμβάσεις εργασίας και... "στην καλύτερη περίπτωση" θα προσφέρουν (δηλαδή θα αμοίβονται λιγότερο) με ορισμένα κόκκινα μεροκάμματα γιατί το κόμμα και το "λαϊκό κίνημα" χρειάζεται την βοήθεια όλων των αγωνιστών για να αντιπαλέψει την άρχουσα τάξη και τους εκφραστές της  :2funny: :2funny: :2funny:

2) Στην λαϊκή δημοκρατία (τοτε που την "εξουσία" θα έχουν οι εργαζόμενοι) θα αμοίβονται με "επαναστατικές αμοιβές" γιατί απαιτείται να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός δεδομένου ότι δέχεται επιθέσεις από τα αστικά αντίπαλα κράτη   :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος τότε θα έχουν αλεθεί (=φαγωθεί) αρκετές γεννιές στο μύλο του ολοκληρωτικού συστήματος ...

Όπως σημειώνονται στους στίχους ενός παλιού τραγουδιού του Γ. Μηλιώκα "...για το καλό μου"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε τυποι σημερα παρακολουθησα αυτο το κουμμονοκαναλο απο περιεργεια να δω τι παιζει.καλα τα δελτια ειδησεων που λεει,νομιζεις οτι αυριο το πρωι θα βγουνε στο δρομο καμια 100000000 ανθρωποι για τα νεα μετρα,και θα θα τους χωραει ουτε η κοκκινη πλατεια στην μοσχα.οσο για τις ενδυμασιες των παρουσιαστων ειδησεων,πρεπει να τις ντυνει κανενας στυλιστας που την κοπανισε απο το σοβιετ το 1980.
επισης βαζει κατι ταινιες γαμησετα,ολο πολεμικες-ανταρτικες,και στο τελος νικανε ολο τα κουμμουνια.
μιλαμε οτι τρωνε μεγαλη πλυση εγκεφαλου τα κουμμουνια ανα την ελλαδα
που βλεπουν το καναλι.

παντως μαγκες και απο διαφημισουλες απο οτι ειδα παει καλα,πρεπει να γινετε καλη κονομα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πιστευω οι καμερα-μαν θα προσφερουν εθελοντικη εργασια για το κομμα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τελικα αυτο το κκε ειναι χειροτερο και απο μασονικη στοα.
Ειναι γιατι το κ.κ. στν Ελλαδα ειναι 40 χρονια πισω και η μονη προοπτικη ειναι να παει ακωμα πιο πισω. Οσο για την κονομα κατω τα χερια απο τα οικονομικα του ΚΚΕ ειπε η Παπαριγα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Ειναι γιατι το κ.κ. στν Ελλαδα ειναι 40 χρονια πισω και η μονη προοπτικη ειναι να παει ακωμα πιο πισω. Οσο για την κονομα κατω τα χερια απο τα οικονομικα του ΚΚΕ ειπε η Παπαριγα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Ε! φρόνιμα είναι λεφτά ιερά αγωνιστικά επαναστατικά. Δεν ελέγχονται. Να ελεγχθούν των άλλων κακών αστικών κομμάτων, λεφτά που μυρίζουν πλουτοκρατία (!?!). Οχι του κόμματος των εργαζομένων (5% των ελλήνων είναι οι εργαζόμενοι οι άλλοι όλοι είναι καπιταλοκαθήκια)
Το κουλό είναι ότι τους ανεχόμαστε να υπαρμάχονται της κομματοκρατίας σοβιετικού τύπου κύρια υπέυθυνη για την κατάντια μας. Τους ανεχόμαστε να τίθονται επισήμως ενάντια του συντάγματος και του πολιτευματος μας και παρόλαυτα να βρίσκονται στην Βο(υ)λή. Τους χαιδευουμε τα αυτιά και τα @@ μην και χαρακτηριστούμε δεξιοι φασίστες. Τόση  :jerking: μαζεμένη ....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κολλητέ arcans,

τώρα το κόκκινο κανάλι έχει επαναστατικό telemarketing. Κοζάρεις? :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμάτη η χύτρα, αλλά δε θα πάρω γιατί δεν είναι ΚΟΚΚΙΝΗ. :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αγόρασε την και χρωμάτισε την κόκκινη   :cheesy:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακούω το ραδιόφονο του 902 και μου αρέσει.

Η τηλεόραση του 902 είναι για τα κλάματα - πλην δυο τρεις εκπομπές, όπως:

[move]ακούστε το τραγούδι των τίτλων [/move]

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
3καρδε, ακούς 902 ρε μαλάκα? Βάζει αντάρτικα κι έτσι? Να ξέρω αν είναι να βγάλω τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ από τη μνήμη ρε παιδί μου... :rolleyes:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
3καρδε, ακούς 902 ρε μαλάκα? Βάζει αντάρτικα κι έτσι? Να ξέρω αν είναι να βγάλω τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ από τη μνήμη ρε παιδί μου... :rolleyes:

Είσαι τόσο πολύ πουστοφασιστάκος που δεν σου χαρίζω ούτε την ροχάλα μου.

ΜΑΛΑΚΑ να σε πουν τα παιδία σου :jerking: :jerking: :jerking:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ

ΠΑΡΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

O EN ΛΕΥΚΩ επειδή μόνο ακουστά τον έχω είναι αριστερό ραδιόφωνο;Πάντως για μένα σκέτη προπαγάνδα να υπάρχουν βαμμένα ραδιόφωνα.Το ραδιόφωνο είναι να ακούς ειδήσεις,μουσική,κάνα αγώνα.Όχι να σου περνούν τα μηνύματά τους με υπόγειους τρόπους μερικοί τσάτσοι κομμάτων.Αλλά δικαιωμα του ακθενός να πράξει όπως θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom