You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
9 χρόνια Bourdela.Com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
λες να χουμε καμια καλοκαιρινη επιστροφη?na ta leme k auta paidia
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
λες να χουμε καμια καλοκαιρινη επιστροφη?
καλοδεχουμενος
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
λες να χουμε καμια καλοκαιρινη επιστροφη?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν υπηρχε ζωη πριν το σαϊτ τυπεΈτσι από περιέργεια, υπήρχε και παλιό φόρουμ πριν το bourdela?
..............Ο υπερβατικός διαλογισμός.................
........
................ Δια ποίους άραγε ύπερβατικούς λόγους τό βήμα έδώ τής έρωτικής άπώλειας άποτελεί καί βήμα άνθρώπων άπίστευτης ποιότητας????????
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
...........μονοδιάστατος,δερματοδετος,απαραμφετος,καλοφορετος,βενζινακατος,ακαλαισθητος,δεν ξερω τι σημαινουν..........αλλα είμαι αυθεντικος................yo.........................ελαιοχρωματιστης....................
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
δεν υπηρχε ζωη πριν το σαϊτ τυπε
προ και μετά μπουρδέλα ζωή
Panomegas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εισέρχομαι με το δεξί.
Νέος στον παρόντα ιστότοπο, παλαιός ως προς το πορνικό πάρεργο, ανενεργός τα τελευταία χρόνια λόγω δεσμεύσεως σε "σοβαρή" σχέση, εύχομαι τα καλύτερα στους διαχειριστές, τα μέλη και πάνω απ' όλα στις εκλεκτές και αγαπημένες Κορασίδες του χώρου!
Νέος στον παρόντα ιστότοπο, παλαιός ως προς το πορνικό πάρεργο, ανενεργός τα τελευταία χρόνια λόγω δεσμεύσεως σε "σοβαρή" σχέση, εύχομαι τα καλύτερα στους διαχειριστές, τα μέλη και πάνω απ' όλα στις εκλεκτές και αγαπημένες Κορασίδες του χώρου!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
χρονισ πολλσ κσι σπο εμενα στο σαιτ να εχουμε υγεια ωστε να συνεχισουμε να γραφουμε τις εμπειριες μας ευχομαι σε ολους τα καλυτερα και στις κοπελες του χωρου
Stefansgamiasss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες τι γωριζετε για τα πρακτορεια μοντελων υπαρχει κανενα αθηνα αξιοπιστο που να μη γινονται βρωμοδουλειες θελει να γραφτει η κοπελα μου
Καλησπερα και απο εμενα.. 1ο μυνημα..
διαβαζω το site και ενημερωνομαι πανω απο 2 χρονια...αποφασισα να γινω ενεργο μελος να βοηθησω και εγω στους φιλους που τους αρεσει το σπορ αυτο...η διαπιστωση μ τοσα χρονια σαν απλος ανγνωστης ειναι οτι το site ειναι οτι καλυτερο στην πληροφορηση πανω σε αυτον τον τομεα βεβαια χωρις να λειπουν και οι κακοτοπιες απο ορισμενους του τυπου δεν μοιραζομαι μια ενημερωση για ενα κοριτσι για "να το εχω δικο μ" οι λεγομενοι συμφωνα με το λεξικο του site "αγαπουληδες" αλλα ως επι το πλειστον οι περισσοτεροι ειναι προθυμοι να βοηθησουν τους αλλους και ελπιζω να γινω και εγω ενας απο αυτους.
καλη συνεχεια στο site και στα 109!
διαβαζω το site και ενημερωνομαι πανω απο 2 χρονια...αποφασισα να γινω ενεργο μελος να βοηθησω και εγω στους φιλους που τους αρεσει το σπορ αυτο...η διαπιστωση μ τοσα χρονια σαν απλος ανγνωστης ειναι οτι το site ειναι οτι καλυτερο στην πληροφορηση πανω σε αυτον τον τομεα βεβαια χωρις να λειπουν και οι κακοτοπιες απο ορισμενους του τυπου δεν μοιραζομαι μια ενημερωση για ενα κοριτσι για "να το εχω δικο μ" οι λεγομενοι συμφωνα με το λεξικο του site "αγαπουληδες" αλλα ως επι το πλειστον οι περισσοτεροι ειναι προθυμοι να βοηθησουν τους αλλους και ελπιζω να γινω και εγω ενας απο αυτους.
truejustice99
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα και απο εμενα.. 1ο μυνημα..
φυσικα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K