Νέα

8-2-81:δεν ξεχνω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επισης οι ψυχες που χαθηκαν μπορει να ταν φιλαθλοι 2 ομαδων αυτο δεν παει να πει οτι στον πονο τους μεσα οι συγγενεις,σκεφτονται  το ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.Αυτη η ατακα χρησιμοποιηται μονο απο οσους ασχετους δεν εχουν επαφη με τετοιου ειδους απωλεια και για πολωση.Ξυπνηστε ο πονος ειναι ΟΛΩΝ για τετοια περιστατικα.

Tα περι νικ εχει συζητηθει σε προηγουμενο ποστ μου.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
και μια ευχή, φίλοι μου να μην θρηνίσουμε ποτέ ξανά θύματα σε κανέναν αθλητικό χώρο ανεξαρτήτου ομάδος ,πάνω απο όλα ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και χόμπι και να κάνουμε τον χαβαλέ μας ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ήταν ο chysias..............τα σχόλια περιττά......πάει και αυτός.

Edit: Επειδή αυτό το thread απαιτεί σεβασμό έσβησα όλα τα άλλα που δεν έχουν σχέση. Ας το κρατήσουμε καθαρό..............τουλάχιστον αυτό.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
καλα εκανες καλε μου ανθρωπε

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Το δυσάρεστο αυτής της υπόθεσης είναι οτι οι δολοφόνοι που έφταιξαν για να γίνει αυτό το μακελιό, όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ.

Εγώ ήμουν μικρός τότε και δεν είχα αρχίσει να πηγαίνω στο γήπεδο, όμως ακόμα και τώρα πολλές φορές βλέπω μπροστά στα μάτια μου τον τάφο ενός παιδιού που ήταν δίπλα σε αυτόν ενός συγγενικού μου προσώπου... 20 χρονών παλικάρι και η μάνα του είχε στολήσει τον τάφο του παιδιού της με την αγαπημένη του μπάλα ποδοσφαίρου, το κασκόλ του, τις σημαίες της ομάδας...

OP
OP
M

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
αυτα ειναι τα δραματα....να πας να δεις τη μπαλιτσα σου κ να βρεθεις στον ταφο,αφταιγος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το δυσάρεστο αυτής της υπόθεσης είναι οτι οι δολοφόνοι που έφταιξαν για να γίνει αυτό το μακελιό, όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ.

Εγώ ήμουν μικρός τότε και δεν είχα αρχίσει να πηγαίνω στο γήπεδο, όμως ακόμα και τώρα πολλές φορές βλέπω μπροστά στα μάτια μου τον τάφο ενός παιδιού που ήταν δίπλα σε αυτόν ενός συγγενικού μου προσώπου... 20 χρονών παλικάρι και η μάνα του είχε στολήσει τον τάφο του παιδιού της με την αγαπημένη του μπάλα ποδοσφαίρου, το κασκόλ του, τις σημαίες της ομάδας...

Λόγω των ομάδων παραλίγο να χάσω το αριστερό μου μάτι στα 15 μου.Τα σημάδια υπάρχουν ακόμα.Όποιος με ξέρει ας θυμηθεί να του τα δείξω όποτε ξαναβρεθούμε.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχω μετανοιωσει πραγματικα που νεαρος παρασυρομουν και ξεστομιζα τα γνωστα εμετικα συνθηματα για την τραγωδια αυτη......κι εγω εχω κινδυνευσει αρκετες φορες στα αθλια γηπεδα που εχουμε.....να θυμομαστε συχνα τα αδικοχαμενα αυτα παιδια και να προσεχουμε......

Επισκέπτης
Ημουν στο ματς εκεινη την ημερα..Στην θυρα 4...

Μετα το τελος του αγωνα, περπατησα την γεφυρα για να βγω στην παραλιακη..Και τοτε αρχισα να βλεπω να βγαζουν τα σωματα τους..Μπλαβισμενα απο την ασφυξια...Ανθρωποι εκλεγαν, αλλοι φωναζαν και αλλοι ετρεχαν μακρυα...

Εγω καθομουν μαρμαρωμενος και αμιλητος στην γεφυρα μη μπορωντας να πιστεψω αυτα που εβλεπα...Μολις λιγα μετρα μακρυα μου 4 φιλαθλοι ακουμπoyαν στο τσιμεντο ενα γυναικειο κορμι...Πρεπει να ηταν η Ζωγραφουλα Χαιρατιδου..
Θυμαμαι το μαλι ηταν προς το ξανθο και εκανε αντιθεση με το μελανιασμενο της προσωπο...
RIP ALL..

juve

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παντως τοτε οπως ξερουν κ οι παλαιοι γηπεδικοι,τρεχανε απο την 7 για να μας κανουν πεσιμο απεναντι στην 13 κ γ αυτο τρεχανε λιγο πριν το τελος του αγωνα.Παντως κριμα για τα παιδια του ΟΣΦΠ.
ORIGINAL 21.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οπως και να ήταν Juve ζωές χάθηκαν...
Να μην ξαναθρηνησουμε θύματα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...

Ανατρίχιασα διαβάζοντας την περιγραφή των γεγονότων!

Αδέρφια ζείτε...

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
130
Πόντοι
1
σαν σωστος βαζελος οφειλω και πρεπει να υποβαλω τον σεβασμο μου στους νεκρους τις θυρας 7 οντως ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ χαθηκαν

δυστυχως ανεγκεφαλοι παντα θα υπαρχουν ειτε μισθοφορος και υποκυνουμενος
ειτε πρεζομενος και μαστουρωμενος, ανεγκεφαλος εισαι και στις δυο περιπτωσεις.

οταν απομωνοθουν αυτοι πιστευω οτι θα φτιαξουμε ποδοσφαιρο κατα 50% καλυτερο 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παιδιά, ξέρετε τι απέγινε ο Αλέκος Αλεξανδρής; Τον θυμάμαι στο μνημόσυνο 8 Φεβρουαρίου 1995. Τον έχουμε χάσει τον ΑΛΕΚΟ, πού είναι αυτό το παιδί (θυμάστε το γκολ κατά του ʼγιαξ τη χρονιά που πέρασε ο Θρύλος στους 8 του Champion's League και παραλίγο να περάσει και στους 4? Το 1998-99) Παιχτρόνι τρελό - ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Υπάρχει ανάλογο thread για τον Ολυμπιακό στο φόρουμ. Γράψε εκεί ότι θέλεις για την ομάδα σου. Εδώ ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο θέμα και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Το ποστ θα διαγραφεί σε λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom