Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
φου φου

[size=20pt]«Χάθηκαν» 130 δισ. ευρώ από το χρηματιστήριο το 2008 [/size]
Με πτωση πάνω από 60% είναι μεταξύ των αγορών με τις μεγαλύτερες απώλειες

Η πιο κακή χρονιά στην ιστορία του ελληνικού χρηματιστηρίου ήταν το 2008, καθώς εξανεμίστηκαν τα κέρδη της τετραετίας 2004-2007. Το Χρηματιστήριο της Αθήνας έκλεισε τη χρονιά με ζημίες πάνω από 60%, έχοντας απολέσει 131 δισ. ευρώ από την αρχική κεφαλαιοποίηση του 2008 που είχε διαμορφωθεί στα 197 δισ. ευρώ. Το ελληνικό χρηματιστήριο συγκαταλέγεται στις αγορές με τις μεγαλύτερες απώλειες και το ξεπέρασαν μόνο τα χρηματιστήρια της Αυστρίας (68%), της Ιρλανδίας (67,8%) και του Βελγίου (65,5%). Συνολικά στο Χ.Α. κατά τη διάρκεια του 2008 ρευστοποιήθηκαν μετοχές αξίας άνω των 3,5 δισ. ευρώ με βασικούς πωλητές τα ξένα χαρτοφυλάκια. Το Χ.Α. δεν είχε ξαναζήσει ποτέ στην ιστορία του την απόλυτη κατάρρευση δεικτών, κεφαλαιοποιήσεων, αποδόσεων και περιουσιακών στοιχείων εταιρειών και επενδυτών σε λιγότερους από 12 μήνες όταν απαιτήθηκαν δεκαετίες ολόκληρες για να δημιουργηθεί μία χρηματιστηριακή αγορά η οποία σήμερα συνθλίβεται και απαξιώνεται καθημερινά.

δεν αντιλεγω..

αυτο ομως δεν βγαζει την σταμπα τον δοσιλογων απο τα πασοκια

ουτε θα σου δωσει το κουραγιο να φωναξεις ειμαι πασοκος στο συνταγμα

ή θα στο δωσει;;

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το φωναζει ζουλα γιατι βολευτηκε και καλα εκανε οχι σαν εμας τους... :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φουφουλη

[size=20pt]Με μείωση της απασχόλησης θα προσπαθήσει να επιβιώσει η κλωστοϋφαντουργία το 2009 [/size]

Στο πλαίσιο αυτό, πιο αβέβαιο από ποτέ είναι το μέλλον για τους εργαζομένους συνολικά στον κλάδο. Σχεδόν όλες οι εισηγμένες έχουν προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού τους το τελευταίο εξάμηνο του 2008, ενώ σε κίνδυνο εμφανίζονται ειδικά οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, η επιβίωση της οποίας εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την εξασφάλιση της συναίνεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης. Η συρρίκνωση του άλλοτε κραταιού ομίλου Λαναρά αποτελεί μονόδρομο πλέον μέσα στο 2009, όπως ενημερώθηκαν εξάλλου και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι από τη διοίκηση στις αρχές του Δεκεμβρίου, με το κλείσιμο μονάδων στον Εβρο και την Κομοτηνή και τη συρρίκνωση των τεσσάρων μονάδων της Νάουσας σε μία, να δρομολογούνται τις επόμενες εβδομάδες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Φορολογικές επιβαρύνσεις φέρνει το 2009

Φόρο από το πρώτο ευρώ που εισπράττουν θα καταβάλλουν στην εφορία οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το νέο δυσμενέστερο καθεστώς που ισχύει από φέτος. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες καταργείται το αφορολόγητο όριο των 10.500 ευρώ για τα εισοδήματα που εισέπραξαν το 2008 και θα φορολογηθούν την άνοιξη του 2009. Ωστόσο, από την 1-1-2009 προβλέπεται η μείωση των φορολογικών συντελεστών για φυσικά και νομικά πρόσωπα. Και στις δύο όμως περιπτώσεις, το όφελος σχεδόν εξαφανίζεται εξαιτίας της αύξησης της προκαταβολής φόρου όσον αφορά τις επιχειρήσεις και τη μη τιμαριθμοποίηση της φορολογικής κλίμακας για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Δυσμενέστερο θα είναι το 2009 και για τις επιχειρήσεις, δεδομένου ότι θα προκαταβάλουν περισσότερους φόρους. Συγκεκριμένα, από το νέο έτος αυξάνεται η προκαταβολή φόρου από το 65% στο 80%.

φουφουλη

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αναληση πρωινου ψαρεματος ~~  σε παραλια της νεας μακρης 7 το προι σκαο με καλαμι υπηρχαν στο σημειο αλοι 7 ψαρευοντες ο ενας ειταν αραπις δολομα τιρι κασερι και πεταλιδες που βρικα εκει μεχρι της δεκα επιασα 2 κοκοβιους μισ σαλπα  και ενα σπαρο ολα μαζι 400 γραμαρια οποτε με το απογευματινο ψαρεμα σε δυο τρισ μερες κατι τρως!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τωρα εδο περα τα ιδια και τα ιδια ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ !!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΔΕΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙς ΜΙΔΕΝ ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΩΝΤΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αναληση πρωινου ψαρεματος ~~  σε παραλια της νεας μακρης 7 το προι σκαο με καλαμι υπηρχαν στο σημειο αλοι 7 ψαρευοντες ο ενας ειταν αραπις δολομα τιρι κασερι και πεταλιδες που βρικα εκει μεχρι της δεκα επιασα 2 κοκοβιους μισ σαλπα  και ενα σπαρο ολα μαζι 400 γραμαρια οποτε με το απογευματινο ψαρεμα σε δυο τρισ μερες κατι τρως!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τωρα εδο περα τα ιδια και τα ιδια ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ !!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΔΕΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙς ΜΙΔΕΝ ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΩΝΤΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρε συντροφε μας τα ζάλισες...

αει να ψαρέψεις και βάλε καλό δόλωμα να πιάσεις περισσότερα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φουφουλη που εισαι βρε λαλιστατε;

κοιτα εδω

[size=20pt]Πτώση τζίρου άνω του 20% στο λιανεμπόριο το 2008 [/size]

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα η μείωση του τζίρου σε σχέση με το αντίστοιχο Σαββατοκύριακο του 2007 υπολογίζεται σε 22%, στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις η κάμψη των πωλήσεων εκτιμάται σε 30%-40%, ενώ στα μεγάλα εμπορικά κέντρα η μείωση ήταν της τάξης του 5%.

Γενικότερα τον Δεκέμβριο του 2008 η μέση μείωση του τζίρου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπόρων, ήταν 30% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2007, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που ο τζίρος μειώθηκε στο ήμισυ. Συνολικά το 2008 το λιανεμπόριο εκτιμάται ότι υπέστη μείωση του τζίρου η οποία κατά μέσο όρο ξεπερνά το 20%.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε συντροφε μας τα ζάλισες...

αει να ψαρέψεις και βάλε καλό δόλωμα να πιάσεις περισσότερα...
ΤΙ ΔΟΛΟΜΑ ΓΙΑ δος μου τα φωτα σου εχεις ψαρεψει ποτε!!!!!! ??? συγκεκριμενα πραγματα!!! τι προτεινεις να ψιφησουμε??? συγκεκριμενα πραγματα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οτι τον φαγαμε στον κολο το ξερουμε !!!!!!!!!!!!111 ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????????????????????????????????????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Ο ΓΕΡΟΝΤΑς ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΑΦΙΠΝΗΣΕΙ!!!!!!!! ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑς ΕΙΠΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΙΤΟΥΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντελονια οπος λεει και ο τραγκας μιδεν!!!!! τιποτα δενν θα αλλαξει ΟΠΟΤΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ψαρεμα ζιμομα κινιγι κτλ!!!!!  ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΩΝΤΑ!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΤΙ ΔΟΛΟΜΑ ΓΙΑ δος μου τα φωτα σου εχεις ψαρεψει ποτε!!!!!! ??? συγκεκριμενα πραγματα!!! τι προτεινεις να ψιφησουμε??? συγκεκριμενα πραγματα

δοκίμασε αμμοσωλήνα ή λασπογαρίδα...

και τώρα επί του προκειμένου... τι προτείνω να ψηφίσουμε.. νέους ανθ΄ρωπους σε κόμματα που ταιριάζουν στην ιδεολογία και στα συμφέροντα μας...

εγώ είμαι υπέρ του μνημονίου (έχω προ πολλού δηλώσει ότι αν δεν υπήρχε μνημόνιο έπρεπε να το έχουμε εφεύρει) και ο ψόγος στον πολιτικό/κυβερνητικό κόσμο είναι ότι

(1) δεν το βρήκε από μόνος του και άφησε να μας το επιβάλλουν
(2) δεν το εφαρμόζει

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Tσονι οσο και να γραφεις ο,τι και να γραψεις,

το κομμα σου, δηλαδη το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΚΟ ΚΙΝΗΜΑ περασε στην ιστορια πλεον σαν ενα κινημα που διελυσε συθεμελλα την χωρα..ΚΑΙ πλεον ακουγεται παντου εντονα οτι δεν το εκανε απο ανικανοτητα η οποια ξεχειλιζει απο δαυτους..αλλα γι αλλους λογους..πονηρους υποπτους και σκοτεινους

αυτο δεν προκειται ν αλλαξει ποτε..

ισως αλλαξει καπως αυτη η αντιληψη του κοσμου , μονο εαν η αρρμαδα των ζηβαγκοφορων προδοτων κανει χαρακιρι ομαδικα ζητωντας συγνωμη απο τον κοσμο για την δινη που τους εβαλε..

και μην ξεχνιομαστε:

'' ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ΄΄

για να κάνουν χαρακίρι,θέλει αρχίδια,τιμή - φιλότιμο...Βλέπεις να έχουν έστω και το ένα?? Λιθοβολισμό μέχρι θανάτου θέλουν,μπροστά στο Σύνταγμα....

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
για να κάνουν χαρακίρι,θέλει αρχίδια,τιμή - φιλότιμο...Βλέπεις να έχουν έστω και το ένα?? Λιθοβολισμό μέχρι θανάτου θέλουν,μπροστά στο Σύνταγμα....

Επιβάλλεται η προσωρινή (σε 1η φάση) ΑΡΣΗ ορισμένων άρθρων του Συντάγματος.

Όπως έκανε το 1936 ο μεγάλος Έλληνας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.

Μόνο έτσι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα επιστραφούν τα κλεμμένα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
για πες μ που ειχε δικιο ρε μεγαλε

ή μηπως θεωρεις δικαιο να διατυμπανιζεις σ ολο τον πλανητη το ελληνικο προβλημα της διαφθορας;;

ο συγκεκριμενος μας κολλησε την σταμπα του απατεωνα-τεμπελη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..
Hταν ψεμμα αυτο ?

Ασχετα αν το διαχειριστηκε λανθασμενα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δοκίμασε αμμοσωλήνα ή λασπογαρίδα...

και τώρα επί του προκειμένου... τι προτείνω να ψηφίσουμε.. νέους ανθ΄ρωπους σε κόμματα που ταιριάζουν στην ιδεολογία και στα συμφέροντα μας...

εγώ είμαι υπέρ του μνημονίου (έχω προ πολλού δηλώσει ότι αν δεν υπήρχε μνημόνιο έπρεπε να το έχουμε εφεύρει) και ο ψόγος στον πολιτικό/κυβερνητικό κόσμο είναι ότι

(1) δεν το βρήκε από μόνος του και άφησε να μας το επιβάλλουν
(2) δεν το εφαρμόζει
MOLIS rotisa για τα δολοματα και μου ειπαν 15 ευρο :S :S :S και ενα αλλο σκουλικι βασιλιας μου ειπαν 25 ευρο!!!!!!!!!!!! ψαχνο δολομα τσαμπα!!!  ΚΑΙ ΡΕ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕς ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΗΣΗ!!! ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΑΑΤΑΑΑΡΑΑΑ  ΚΑΠΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !!! οπος εχουν σχεδιασει τα επομενα!!!! σε κοβο για σοβαρο ελλην!!!!!! ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑ ΤΟΥΣ>?????  ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΣΟΥ ΝΑ ΨΙΦΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΝ??????????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?????????????????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΤΟ ΠΙΑΣΕς ΤΥΠΕ!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!! ΜΙΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΑΜΗΘΕΙΑ!!!!!!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom