Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
ξέρεις κάτι.. τους κυβερνήτες δεν τους ψηφίζεις για αυτά που λένε αλλά για αυτά που κάνουν...

α μπραβο...μαζι σου...
αρα με βαση αυτο επιχειρημα σου, το οποιο ειναι σωστοτατο,πως μπορουν αυτοι οι 2 να ζητουν τη ψηφο μας...
Και το κυριοτερο...πως μπορουμε εμεις να τους την ξαναδωσουμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α μπραβο...μαζι σου...
αρα με βαση αυτο επιχειρημα σου, το οποιο ειναι σωστοτατο,πως μπορουν αυτοι οι 2 να ζητουν τη ψηφο μας...
Και το κυριοτερο...πως μπορουμε εμεις να τους την ξαναδωσουμε...

και εσύ μπορείς να βγείς στο Σύνταγμα και να ζητάς 100 ευρώ από κάθε περαστικό.. αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι υποχρεωμένος ή ότι πρέπει με το ζόρι να σου δώσει...

αν θέλει βέβαια σου δίνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοίπον ένας γνωστός μου στην πασπ μου είπε πως τους ψηφίζεις για να κάνουν έστω 2 από αυτά που θα πουν.

γνώμη του και καθόλα σεβαστή.. αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την ασπαστούμε κιόλας...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείωμα που άφησε αναφέρει: "Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου."

αυτη ειναι η ελλαδα κυριοι του μουνοσκυλου γεωργιου παπανδρεου-λεφτα υπαρχουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tελευταία πάντως ούτε 2(βλέπε κυβέρνηση ΓΑ).

και αυτό θέμα κρίσης και άποψης είναι...

και σύ λές ότι ο Στάλιν τα έκανε όλα καλά ή έστω όχι όλα κακά...

εγώ λέω το αντίθετο δηλαδή ότι τα έκανε σκατά...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
και εσύ μπορείς να βγείς στο Σύνταγμα και να ζητάς 100 ευρώ από κάθε περαστικό.. αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι υποχρεωμένος ή ότι πρέπει με το ζόρι να σου δώσει...

αν θέλει βέβαια σου δίνει...

Οκ και παλι δε θα διαφωνησω...
Οποτε, επειδη αυτοι οι 2, ωστοσο, θα παρουν κανα 40% χαλαρα, μηπως πρεπει να κατεβω συνταγμα και να κανω αυτο π λες...
Θα βγει καλο μεροκαματο...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η απόγνωση θα μας καταστρέψει ή θα τους καταστρέψει.
Ο Θεός να συγχωρέσει και να αναπαύσει την ψυχή του.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Φαντάζομαι είναι κρίση και άποψη ότι δεν είχε να φάει. Αλλά πάλι άποψή του

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ωραία αφού διαφωνείς...για πες το έργο της κυβέρνησης ΓΑΠ της διετίας... :coffee:

Ο Στάλιν κρίθηκε....και μπήκε στις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην Ρωσία,Γεωργία και αλλού,αν εσύ δεν γουστάρεις προβλημά σου. :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οκ και παλι δε θα διαφωνησω...
Οποτε, επειδη αυτοι οι 2, ωστοσο, θα παρουν κανα 40% χαλαρα, μηπως πρεπει να κατεβω συνταγμα και να κανω αυτο π λες...
Θα βγει καλο μεροκαματο...

η δημοκρατία μέσα στην οποία ζούμε όλοι σου το δίνει το δικαίωμα...

ιδού η Ρόδος ιδου και το πήδημα...

και μεταξύ μας επειδή ο Ελληνας γενικά έχει μνήμη χρυσόψαρου, τους υπολογίζω γύρω στο 50-55% και όχι στο 40% που λές...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ωραία αφού διαφωνείς...για πες το έργο της κυβέρνησης ΓΑΠ της διετίας... :coffee:

Ο Στάλιν κρίθηκε....και μπήκε στις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην Ρωσία,Γεωργία και αλλού,αν εσύ δεν γουστάρεις προβλημά σου. :2on1:

έχεις μιλήσει με κανέναν Γεωργιανό για τον Στάλιν ???? με κανένα Ρώσο???

γιατί από ότι ξέρω μόνον ΑΛΛΟΥ έχει μπεί ο Σταλιν στις μεγαλύτερες προσωπικότητες  :birdman:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Γιατί δεν ζώνονταν καμία 20κιλά δυναμητηδα να μπει στη βουλή και να πάρει και κανα λαμόγιο μαζί του, για πάνω;;;;;;;
"Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου". Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη του 77χρονου Δ.Χ. συνταξιουχου φαρμακοποιού που έστρεψε στον εαυτό του ένα όπλο και αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείωμα που άφησε αναφέρει: "Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου."

Το Newsit επικοινώνησε με τους γείτονες στην πολυκατοικία του οι οποίοι τον περιέγραψαν ως φιλήσυχο άνθρωπο, αξιοπρεπή και ευγενικό. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη.

Μιλώντας στο Newsit, ο Κώστας Λουράντος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, είπε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν μέλος του ΦΣΑ έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του σε έναν άλλο φαρμακοποιοί.
"Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Θεωρώ ότι λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν θα επέτρεπε να ζήσει υπο συνθήκες διαφορετικές από αυτές που πίστευε, τον οδηγησε σε αυτή την πράξη που όχι μόνο με θλίβει αλλά με εντυπωσιάζει αρνητικά."

Και συνέχισε: "δεν έχει σημασία ποιός είναι αυτός που το έκανε αλλά το γιατί το έκανε. Δεν έχει κανείς το διακαίωμα να αφαιρεί την ζωή του άλλου, ακόμα και αν δεν είναι αυτός που τραβάει το πιστόλι. Ουσιαστικά ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν και θα σας πω και κάτι ακόμα. Μια συνάδελφός μου όπως μου είπε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, πήγε να αυτοκτονήσει και το αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή."

Πηγή

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

και μεταξύ μας επειδή ο Ελληνας γενικά έχει μνήμη χρυσόψαρου, τους υπολογίζω γύρω στο 50-55% και όχι στο 40% που λές...

Βέβαια, για αυτό με 25% των ψήφων η ΝΔ ή το Πασόκ μπορεί να πάρουν 120 έδρες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
έχεις μιλήσει με κανέναν Γεωργιανό για τον Στάλιν ???? με κανένα Ρώσο???

γιατί από ότι ξέρω μόνον ΑΛΛΟΥ έχει μπεί ο Σταλιν στις μεγαλύτερες προσωπικότητες  :birdman:
Γεροτράμη σάλτα να δεις ποιον βγάλανε την μεγαλύτερη προσωπικότητα στην Ρωσία κατά ατνιστοιχία με την σχετική εκπομπή σκαϊ για τους μεγαλύτερους έλληνες. :birdman:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496

ΟΚ, ληξη κουβεντας... :grin:

Με καλυψες 100%...με μια λεξη απλα θα ελεγα οτι ο Ελληνας ειναι μαλακας και εχει τους ηγετες που του αξιζουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γεροτράμη σάλτα να δεις ποιον βγάλανε την μεγαλύτερη προσωπικότητα στην Ρωσία κατά ατνιστοιχία με την σχετική εκπομπή σκαϊ για τους μεγαλύτερους έλληνες. :birdman:

αρα με την λογική σου αυτή αποδέχεσαι ότι ο μεγαλύτεροι των Ελλήνων ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής...  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αρα με την λογική σου αυτή αποδέχεσαι ότι ο μεγαλύτεροι των Ελλήνων ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής...  :birdman:
ΔΕΝ μου αρέσει γέρικο ψοφόσκυλο,έχω άλλη αποψη κ για εμένα δεν ισχύει(τον Παπανικολάου ψήφισα) αλλά ναι το αποδέχομαι.... :birdman:

Εσείς γράφεις τις μαλακίες κ τις θεωρείς δεδομένες πως ισχύουν. :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΟΚ, ληξη κουβεντας... :grin:

Με καλυψες 100%...με μια λεξη απλα θα ελεγα οτι ο Ελληνας ειναι μαλακας και εχει τους ηγετες που του αξιζουν...

συ ειπας...

πάντως η εξήγηση γιαυτό δεν είναι ότι ο ελληνας είναι μαλάκας... την (κατά την γνώμη μου πάντα) εξήγηση μπορείς να την δείς κάτω από αυτό το μήνυμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom