pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τί σημαίακι ρε τύπε,ο άλεξ είναι σοβαρός,κανονική στολή θα φορέσειαλεξ71 έχεις ετοιμασθει απο τωρα
για την εκστρατεια τυπε? σημαιακι σου εχουν δωσει?
Τί σημαίακι ρε τύπε,ο άλεξ είναι σοβαρός,κανονική στολή θα φορέσειαλεξ71 έχεις ετοιμασθει απο τωρα
η λυση και η σωτηρια της πατριδας!![]()
![]()
![]()
![]()
με κάθε κόστος...η λυση και η σωτηρια της πατριδας!![]()
![]()
![]()
![]()
Τί σημαίακι ρε τύπε,ο άλεξ είναι σοβαρός,κανονική στολή θα φορέσει![]()
Στα αριστερά τί βλέπεις;;;;
Σε συγκεντρωση εχω παει δύο φορες στη ζωη μου.αλεξ71 έχεις ετοιμασθει απο τωρα
Που σαι ρε αναρχοκομμούνι!!!Δεν ξέρω, δεν μ' ενδιαφέρει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λύση εντός του συστήματος.
Απλά η κατάσταση που διαμορφώνεται στο εξωτερικό γίνεται οριακή, και ίσως σε λίγο να μπούμε σε ιβέντ οράιζον.
Φαντάσου...και σε πείραξε τόσο...φαντάσου οι άλλοι τι παθαίνουν που δεν έχουν χάσει συγκέντρωση... :SΣε συγκεντρωση εχω παει δύο φορες στη ζωη μου.
Η πρωτη ηταν το 1990 σε μια συγκεντρωση του Καμμενου![]()
![]()
Και η δευτερη το 1992 στη συγκεντρωση για τη Μακεδονια στο Πεδιο του Αρεως.
Εκτοτε πουθενα.
Θα τα ξαναπαρουν ολοι λεμε...Τουλαχιστον κατα το μεγαλυτερο μερος...Το τι θα πάρουν νομίζω το αντιλαμβάνεσαι. Το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης τα 8.5 μύρια τα είχε μετρητά, και τα είχε μέχρι την τελευταία ημέρα προθεσμίας του ΠιΕςΑι. Το ότι έχασε το 98% και τώρα έμεινε με υποσχέσεις, μόνο ένας ηλίθιος πιστεύω θα το θεωρούσε καλυτέρευση της θέση του. Φυσικά, υποσχέσεις πήραν και οι μικροομολογιούχοι, αλλά μετά διαπίστωσαν ότι τελικά την έφαγαν στην ψύχρα. Τόση αξία έχουν τα λόγια του χοντρού πλέον.
Επίσης να σου θυμίσω ότι δεν υπάρχει, ούτε πρόβλεψη σε προϋπολογισμό, ούτε φυσικά περνάει την τρόικα τέτοια μέτρο.
Σε συγκεντρωση εχω παει δύο φορες στη ζωη μου.
Η πρωτη ηταν το 1990 σε μια συγκεντρωση του Καμμενου![]()
![]()
Και η δευτερη το 1992 στη συγκεντρωση για τη Μακεδονια στο Πεδιο του Αρεως.
Εκτοτε πουθενα.
Γιατί δεν πιστεύεις ρε συ...από τότε τις βλέπει από την τηλεόραση.....που να τρέχει....χαχαχα ναι ναι![]()
Σιγα μην παω σε συγκεντρωσεις τύπε...χαχαχα ναι ναι![]()
Έλα στου ΚΚΕ που είναι ήσυχες,ειδικά επαρχία...Σιγα μην παω σε συγκεντρωσεις τύπε...
Εμετος κανονικος...
Γιατί δεν πιστεύεις ρε συ...από τότε τις βλέπει από την τηλεόραση.....που να τρέχει....
Βγήκε κ η έγχρωμη οπότε φαίνεται το γαλάζιο κ δεν μπερδεύεται!!!![]()
Έλα στου ΚΚΕ που είναι ήσυχες,ειδικά επαρχία...![]()
Τύπε δεν έχεις διαβάσει για τον φιλελευθερισμό κ την ελευθερία των αγορών κ του κεφαλαίου μου φαίνεται...μόνο από υπολογιστές ξέρεις.Και τι τους υποστηριζει τοτε ρε τυπε?
ΓΙα ποιο λογο. Για τον ιδεολογικο προσανατολισμο τους?![]()
Το εχω υποψη μου.Έλα στου ΚΚΕ που είναι ήσυχες,ειδικά επαρχία...![]()
Τζώνυ πες μας κ εσύ ρε ότι δεν έχεις πατήσει σε συγκέντρωση του πασόκ...αφου ειναι τρεις και ο κουκος
Εεε στα φεστιβάλ εμφανίζονται κ τραγουδίστες...παίζουν σουβλάκια,λουκουμάδες...δεν μιλάει μόνο η Αλέκα ξεροσφύρι,γι'αυτό.Το εχω υποψη μου.
Εκκλησια κανονικη.
Στο φεστιβαλ της ΚΝΕ παντως που με ετρεχε μια κομμουνιστρια γκομενα που ειχα, μια χαρα ηταν.
Τύπε δεν έχεις διαβάσει για τον φιλελευθερισμό κ την ελευθερία των αγορών κ του κεφαλαίου μου φαίνεται...μόνο από υπολογιστές ξέρεις.![]()
Σιγα μην παω σε συγκεντρωσεις τύπε...
Εμετος κανονικος...