Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το ειχε μελετησει καθοτι ειχε πληρωσει εγκαιρα το νοικι του διαμερισματος που εμενε.Καλλιστα μπορουσε να εδινε τελος στην οικια του(κατα την αποψη μου)....αλλα κατεβηκε στο Συνταγμα γιατι κατα την κριση μου...θελησε να εκφρασει μια διαμαρτυρια δυναμικη μπας και ταρακουνηθει η κοινωνια της Πατριδας μας!!!...Η διαμαρτυρια η δυναμικη, ηταν να δωσει τελος στην ζωη του, στελνοντας το μηνυμα............ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 77χρονος!!!..Υ.Γ...Φιλε αχαχουχα σε θεωρω αξιολογο ανθρωπο!!!...Η θεση σου, δεν ειναι με τα σκατα εδω μεσα.Καθοτι περισσοτερο σκατιλα εχει εδω μεσα.Αυτη την συμβουλη φιλε Αχαχουχα, στην δινω με αφορμη τα σχολια των περισσοτερων που διαβασα στο παρον θρεντ για το συμβαν....πλην ελαχιστων που ηταν με σεβασμο για την απωλεια του συνανθρωπου μας!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το ειχε μελετησει καθοτι ειχε πληρωσει εγκαιρα το νοικι του διαμερισματος που εμενε.Καλλιστα μπορουσε να εδινε τελος στην οικια του(κατα την αποψη μου)....αλλα κατεβηκε στο Συνταγμα γιατι κατα την κριση μου...θελησε να εκφρασει μια διαμαρτυρια δυναμικη μπας και ταρακουνηθει η κοινωνια της Πατριδας μας!!!...Η διαμαρτυρια η δυναμικη, ηταν να δωσει τελος στην ζωη του, στελνοντας το μηνυμα............ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 77χρονος!!!..
Aυτο ακριβως ειναι Απαιχτε φιλε μου !!!!!!

Ξερωντας οτι δεν εχει αλλα περιθωρια αντιδρασης στην παρουσα ηλικια, αποφασισε να αυτοκτονησει (ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ λεγεται) κρατωντας την αξιοπρεπεια του, οπως θεωρουσε εκεινος καλυτερα, δινοντας πολιτικο μηνυμα και προσπαθωντας να ταρακουνησει το πανελληνιο

Δυστυχως ομως το πανελληνιο αποτελειται κυριως, απο αβουλα προβατα και πολυ φοβαμαι οτι η θυσια του θα παει χαμενη.....

Υ.Γ...Φιλε αχαχουχα σε θεωρω αξιολογο ανθρωπο!!!...Η θεση σου, δεν ειναι με τα σκατα εδω μεσα.Καθοτι περισσοτερο σκατιλα εχει εδω μεσα.Αυτη την συμβουλη φιλε Αχαχουχα, στην δινω με αφορμη τα σχολια των περισσοτερων που διαβασα στο παρον θρεντ για το συμβαν....πλην ελαχιστων που ηταν με σεβασμο για την απωλεια του συνανθρωπου μας!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Επαψα να δινω αξια σε ''σκατα'' Απαιχτε φιλε μου.
Απλα περναω την ωρα μου, χωρις να περιμενω τιποτα απο κανεναν, διασκεδαζοντας ......

Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο !!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 o xoros του ζαλογκου !!!!!!!!!!!!   :S :S :S :S :S :S :S :S :S  καθε μερα!!!!!!!!!!!!!  τον ιουνι λενε φορος ιδιοκατικισης!!!!!!!!!  δεν θα μεινει συνταξιουχος για συνταξιουχος  !!!!! ποσσα κιλα μαλακες ειμαστε ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!  :S :S :S :S :S :S απο τα δυο παιδακια που μειναν χωρισ πατερα οι πιθανοτιτες να εμφανισουν ψιχηκες παθησεις  ΚΑΙ να μπλεξουν στην εφοιβια με τα γνωστα ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕς!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΦΑΒΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΙΚΛΟ !!!!!  ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΦΤΕΟΙ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ !!!!!!!!!! ΖΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΦΟ ΜΑς ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΕΑ ΚΕΙΔΙΑ !!!!!!!!! ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ 2012 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο επομενος στοχος ειναι να μας παρουν αυτα που εχουμε, οτι κι αν ειναι αυτο

Να μας ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο επομενος στοχος ειναι να μας παρουν αυτα που εχουμε, οτι κι αν ειναι αυτο

Να μας ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!!!!!
ADERFE ΟΤΑΝ δεν ξερουν οι πιτσιρικαδες τι ειναι ο χορος του ζαλογκου  τι περιμενεισ???????????  ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:   Η ΓΕΡΟΝΤΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕ ΟΜΟς!!!! ΟΠΟς ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΙΤΑ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗς ΦΙΛΗς!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗς!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
επειδη δεν εχω καταλαβει :idiot: ο μακαριτης ειχε πραγματι οικονομικο προβλημα? Δεν επαιρνε συνταξη του φαρμακοποιου. Νομιζω οτι ακομα και σημερα ειναι αξιοπρεπες ποσον.

Χιλιαδες οικογενειες εμπορων (που κλεινουν τα μαγαζια τους) και ελευθερων επαγγελματιων δεν εχουν ουτε συνταξη ουτε επιδομα.
Καπου ακουσα οτι πουλησε ενα φαρμακειο. Δεν πηρε καποια χρηματα?  Μηπως η πραξη του ειχε και αλλα αιτια?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια εφημεριδα λεει οτι αντιμετωπιζε οικονομικα προβληματα και μια αλλη οχι...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΙ Ο ΣΙΜΕΡΙΝΟΣ??? και οι αλοι 1800  αυτοχειρες ??και οι 500.000 χιλαδες λιπτες ψιχοφαρμακον??? και το 1.5 εκατομιριο ανεργον???????  !!!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ολοι προβλημα με την γκομενα τους ειχαν  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: τρελαθικαν γιατι η παναθα δεν τραβαει!!!!!!!!   :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: οχιιιι ρεε μαλον επιασε το χειμικο που μας ραντιζουν !!!!!!!!!!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  αρεεεεεεεεεεεεεε καταντια !!!!!!!!!!!!! εχει γαμιθει το σιμπαν!!!!!!!!!111 ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟς ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΗΛΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΑ ΣΚΟΤΟΝΕΙ!!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ !!!!!!!!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΟΔΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιαυτο φιλε Νταβαριτς εγραψα πιο πριν, οτι προκειται περι πραξης αυτοθυσιας, με πολιτικες προεκτασεις, εχοντας σκοπο να αφυπνισει τα αβουλα προβατα που θελουν να λεγονται συνηδητοποιημενοι πολιτες !!!!!!!!

Το ποσο και αν αφυπνιστουν, θα φανει στις επομενες εκλογες !!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιαυτο φιλε Νταβαριτς εγραψα πιο πριν, οτι προκειται περι πραξης αυτοθυσιας, με πολιτικες προεκτασεις, εχοντας σκοπο να αφυπνισει τα αβουλα προβατα που θελουν να λεγονται συνηδητοποιημενοι πολιτες !!!!!!!!

Το ποσο και αν αφυπνιστουν, θα φανει στις επομενες εκλογες !!!!!!!
ΣΤΗς επομενες εκλογες κατα την γνωμη μου η παραταξη που θα επικρατησει ειναι η δεξια!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ!!! με καπιον απο διπλα τα ιδια και χειροτερα και με δεξιο μαστιγιο!!!!!!!!! ΠΟΥΤΣΑΑΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΑΛΙ!!!!!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΜΕ ΜΑΖΙ!!!!! γιαυτο μαγκες μου κοφτε της αμπελοφιλοσοφιες και αρχιστε να οργανονοσαστε στο πος θα βρισκουμε φαγιτο!!!!!καθιμερινα!!!!  ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΣΤΙΧΟς ΜΕ ΑΙΜΑ!!!!!!! ΔΙΣΤΗΧΟς :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΙΜΟΡΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑς ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειδες και πως ξεφουσκωσε το θεμα σημερα ?  :S

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ΣΤΗς επομενες εκλογες κατα την γνωμη μου η παραταξη που θα επικρατησει ειναι η δεξια!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ!!! με καπιον απο διπλα τα ιδια και χειροτερα και με δεξιο μαστιγιο!!!!!!!!! ΠΟΥΤΣΑΑΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΑΛΙ!!!!!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΜΕ ΜΑΖΙ!!!!! γιαυτο μαγκες μου κοφτε της αμπελοφιλοσοφιες και αρχιστε να οργανονοσαστε στο πος θα βρισκουμε φαγιτο!!!!!καθιμερινα!!!!  ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΣΤΙΧΟς ΜΕ ΑΙΜΑ!!!!!!! ΔΙΣΤΗΧΟς :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΙΜΟΡΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑς ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ!!!
Γιατί το πασοκ δεν θεωρείται δεξιά ?  :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
γιαυτο μαγκες μου κοφτε της αμπελοφιλοσοφιες και αρχιστε να οργανονοσαστε στο πος θα βρισκουμε φαγιτο!!!!!καθιμερινα!!!! 

εγω παντως πηγα στο βουνο στο χωριο και μαζεψα 20 σακκουλες αγριοχορτα καυκαλιθρες εχω και 10 ματσακια ριγανη απο τον αυγουστο

θα περασω κανα μηνα

jimy jump

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Κατ'αρχην καλησπερα σε ολους!!!Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια που γραψατε για το συγκεκριμενο θεμα.Να πουμε καλη δυναμη στην οικογενεια του ανθρωπου πρωτα!Συμφωνω με οσα γραφονται και ακουγονται περι πολιτικης και κομματων και για τους 300 βολευτες!!!Αλλα μου γεννηθηκε μια απορια απο χτες.Καθημερινα ακουμε και διαβαζουμε για ατομα που δινουν τελος στη ζωη τους λογω εξαθλιωσης αυτης η λογω χρεων.Γιατι γι'αυτους τους ανθρωπους δεν υπαρχει πανελληνια συγκινηση στο μεγεθος του χτεσινου συμβαντος???Επειδη οι πιο πολλοι δεν δινουν τελος στη ζωη τους στη πλατεια συνταγματος η μπροστα στη βουλη?Οι αλλοι δεν ειναι συνανθρωποι που πανε κατ'αυτο τον τροπο?Τοσοι ανθρωποι καθημερινα βαζουν τελος στη ζωη τους και απλα θα το δεις σε καποιο σαιτ ειδησεων τυχαια!!!Γιατι στο χτεσινο τοσος ντορος???

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τιποτα.
Και τα σκατοκάναλα το είπαν αναγκαστικα γιατι τι εκανε στο Συνταγμα. Αν το εκανε στο σπιτι του λίγοι θα το ξεραμε!
σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου μαν τα μεσα μαζικης ενημερωσης ειναι κατευθυνομενα για να σπιρουν την διχονια τον τρομο στον κοσμο στον λαο οι διμοσιογραφοι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει και ειναι οργανα του δντ απο το πρωι μεχρι το βραδυ ολα τα μεσα μαζικις ενιμερωσης υποτασουν και τρομοκρατουν συνειδησεις.. ζουμε στο χειροτερο κρατος του κοσμου οποιος εχει... δεν υπολογιζει κανεναν και τιπ...Χασαμε την ανθρωπια μας... και αυτο το εκμεταλευονται οι ρουφιανοι διμοσιογραφοι και ολοι αυτοι που τα κανουν.. αυτα που κανουν..

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θα πρέπει να σταματήσουν οι πολίτες να δινουν τελος στη ζωή τους.
Θα πρέπει να μπει τελος στην παρωδία δημοκρατίας για την οποια υπευθυνοι ειναι οσοι ειναι στη βουλή. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
oπως πεφτουν τα σταφυλια απο τα τσαμπια αυτοκτονουν οι ελληνες

ειπαμε καλως ηλθατε στην ελλαδα του ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΑ - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

* με 10 μπραβους κυκλοφορει το ρεταλι

** δεν θα μεινει για πολυ ελλαδα..οικογενειακως αμερικα μιας και εδω ουτε κατα διαννοια μπορει να βγει εξω

*** καλο το γυμναστηριο λετσο GAP?? Δροσιστηκες;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom