Νέα

700 euro πρόστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex267
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex267

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το κρατος ειναι ενα μπουρδελο και ολοι οι νομοι που βγαζει
ειναι για να περνει περισσοτερα χρηματα.
  Με σταματανε σημερα με το ιχ , μου ειχε λιξει για 4 μηνες το κτεο και για ενα μηνα
η καρτα καυσαεριων , με αποτελεσμα να παρω ενα bonus των 700 euro.
Αλλα δεν πειραζει γιατι ολοι μας περνουμε μισθο πανω απο 2000 euro.
Ντροπη στους νομους και στους αστυνομικους χωρις αισθηση της πραγματικοτητας.

Επισκέπτης
αν ειχες παει να περασεις κτεο θα πληρωνες 50-100€ κ κανενα 50αρι για την καρτα καυσαεριων κ τωρα δεν θα εκλαιγες αλλα εισαι κ εσυ ενας απ'τους πολλους ελληναραδες με τα χρεπια ή μη που λενε,ελα μωρε,εμενα θα σταματησουν ??????

Επισκέπτης
  Με σταματανε σημερα με το ιχ , μου ειχε λιξει για 4 μηνες το κτεο και για ενα μηνα
φίλε μου αν είναι για ΚΤΕΟ  δεν τρέχει τίποτα απλά μην την πληρώσεις όμως φρόντισε να περάσεις σύντομα από ΚΤΕΟ το αμάξι και να πας στην δικάσιμο που γράφει η κλήση να επιδόσεις την βεβαίωση που θα έχεις πάρει συν μια φωτοτυπία της και θα απαλλαγής.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εμενα αν με σταματησουν(χτυπα ξυλο) δεν θα μου ριξουν προστιμο αλλα θα με απελασουν απο τη χωρα
φιμε παντου
δεν εχω σημα
δεν εχω κτεο
δεν εχω πινακιδα μπροστα
η αδεια ειναι 999 ενω εχω 1600
προβολεις αλα εβολουσιον
υπερβολικο θορυβο εξατμισης
υπερβολικο θορυβο ηχοσυστηματως

καθε που βλεπω στρουμφ σταυροκοπιεμαι σα μαλακας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Το κράτος πρέπει να αφήνει τα σαπάκια και τις μπουρούχες να κυκλοφορούν ανενόχλητα, να μολύνουν την ατμόσφαιρα αφού από την εξάτμιση θα βγάζουν καθαρό θειάφι, να θέλουν 100 μέτρα για να ακινητοποιηθούν μήπως και δεν πετύχουν τον πεζό που περνά απέναντι και να πετάνε κώλο στις στροφές ακόμη και ... παρκαρισμένα...

Άσε μας ρε φίλε...

Και στην τελική, αν δεν μπορείς να συντηρείς το αμάξι σου πούλα το, μην επιβαρύνεις τους άλλους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το προστιμο μειωνεται στο μισο δηλ 350 αν το πληρωσεις σε 10 μερες?
εγω μαγκες εχω το αμαξι απο το 2000 και δεν το εχω περασει ουτε μια φορα κτεο!!!!!!πρεπει να παω το συντομοτερο!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και στα Χανιά άνοιξε ΚΤΕΟ γενικά πριν 2 χρόνια και έχουνε αρχίσει κιόλας να ελέγχουν.

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Παντως φιλτατε απ τη στιγμη που αποκαλεις το κρατος "μπουρδελο" εστειλες το
μηνυμα σου στο σωστο site  :grin:

Επισκέπτης
το προστιμο μειωνεται στο μισο δηλ 350 αν το πληρωσεις σε 10 μερες?
εγω μαγκες εχω το αμαξι απο το 2000 και δεν το εχω περασει ουτε μια φορα κτεο!!!!!!πρεπει να παω το συντομοτερο!!!
στα 7 χρονια περνας για πρωτη φορα αν δεν κανω λαθος. οποτε δεν εισαι πολυ εκπροθεσμος.
αν φυσικα το αμαξι σου το εχεις σε καλη κατασταση δεν εχεις φοβο,πας,περνας,πινεις κ ενα καφε στο ενδιαμεσο κ εισαι κομπλε.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εμενα αν με σταματησουν(χτυπα ξυλο) δεν θα μου ριξουν προστιμο αλλα θα με απελασουν απο τη χωρα
φιμε παντου
δεν εχω σημα
δεν εχω κτεο
δεν εχω πινακιδα μπροστα
η αδεια ειναι 999 ενω εχω 1600
προβολεις αλα εβολουσιον
υπερβολικο θορυβο εξατμισης
υπερβολικο θορυβο ηχοσυστηματως

καθε που βλεπω στρουμφ σταυροκοπιεμαι σα μαλακας
πω πω φιλε αν σε πιασουν πρωτα θα σε πηδηξουν και μετα θα σε γραψουν (με την καλη την εννοια χιουμορ ετσι; εισαι απο τα καλα ατομα δεν θελω παρεξηγησεις)
Εγω εβαλα ενα μπουρι εξατμιση αρκετα μεγαλο και ψιλοθορυβατζιδικο, ξερει κανεις αν εχω προβλημα με το ΚΤΕΟ;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φίλε μου αν είναι για ΚΤΕΟ  δεν τρέχει τίποτα απλά μην την πληρώσεις όμως φρόντισε να περάσεις σύντομα από ΚΤΕΟ το αμάξι και να πας στην δικάσιμο που γράφει η κλήση να επιδόσεις την βεβαίωση που θα έχεις πάρει συν μια φωτοτυπία της και θα απαλλαγής.
εχει και ποινικο εισαι σιγουρος;
ετσι κανεις για διπλωμα.
παντως δεν νομιζω  για κτεο να γλυτωνεις το διοικητικο προστιμο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ δεν ξέρω αν τα Ι.ΚΤΕΟ είναι πιο ευέλικτα. Έχω βγάλει τον προκαταλύτη και είμαι πάνω από το όριο. Επίσης περνάς με ζαντολάστιχα μεγαλύτερο νούμερο από ότι προβλέπεται?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πω πω φιλε αν σε πιασουν πρωτα θα σε πηδηξουν και μετα θα σε γραψουν (με την καλη την εννοια χιουμορ ετσι; εισαι απο τα καλα ατομα δεν θελω παρεξηγησεις)
Εγω εβαλα ενα μπουρι εξατμιση αρκετα μεγαλο και ψιλοθορυβατζιδικο, ξερει κανεις αν εχω προβλημα με το ΚΤΕΟ;
ναι ρε νο προμπλεμ
πρακτικα εχεις αλλα στην ελλαδα ειμαστε καταλαβενεις
οσο για μενα σου λεω η μοιρα μου ειναι σαν το βασιλια και στο τελος και εμενα γκλισμπουργκ θα με λενε

Επισκέπτης
εχει και ποινικο εισαι σιγουρος;
ετσι κανεις για διπλωμα.
παντως δεν νομιζω  για κτεο να γλυτωνεις το διοικητικο προστιμο
το ξέρω καλά φίλε μου έχει τύχει δυο φορές την μια με το δικό μου αμάξι και άλλη μια φορά με το αμάξι ενός φίλου.
απλά πήγα στο δικαστήριο έδειξα την πρωτότυπη βεβαίωση κράτησε το δικαστήριο την φωτοτυπία και αθώος ο κατηγορούμενος.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

o κοκ του φταιει...  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

Επισκέπτης
Επίσης περνάς με ζαντολάστιχα μεγαλύτερο νούμερο από ότι προβλέπεται?

εξαρταται το μεγεθος,αν δεν μπορει να στριψει το αμαξι στον ελεγχο τοτε εχεις προβλημα.
αν μπορει κανονικα μεσα στα τεστ τοτε κανενα προβλημα,μπορει να μην το παρουν πρεφα ή να το προσπερασουν.

παλι εξαρταται,κυριως απ'το τι πεταει πισω αλλα πλεον υπαρχει μετρηση κ για το θορυβο.
μπροστα μου ηταν ενα παληκαρακι με ραλί κ του κοψανε τον κωλο (ολιγον)!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλα παντως παιδια και εμεις μπουρδελο ειμαστε
απο τη μια λεμε ας κανει κατι η αστυνομια απο την αλλη λεμε απο μεσα μας σε μενα μην τυχει κατι και χεστηκα για; τους αλλους
καλως η κακως απο καπου πρεπει να αρχισουν .
τωρα θα μου πεις απο εκει να αρχισουν?
δεν ξερω
παντως απο καπου πρεπει να αρχισουν . τελος

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
και μενα με γραψανε για κοκκινο με το μηχανακι και μου πηραν το διπλωμα 2 μηνες καλα να παθω αφου βιαζομουνα.πηγα πληρωσα τα μισα 350,00€ (ενα citytoyr special)και πηρα το διπλωμα νωριτερα κανοντας μια αιτηση.το κρατος μου φταιει η μαλακια που με δερνει?το κτεο στοιχιζει 45,00€ και 10,00€ η καρτα καυσαεριον.εκτος αν εισαι εκπροθεσμος οποτε πληρωνης το κατιτι σου παραπανω.και μη ξεχναται τα ιδιωτικα κτεο πληρωνης τα ιδια κλεινης το ραντεβου cialου και περνας στην ωρα σου σαν ανθρωπος.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
φιλε Νικο ευχομαι ποτε να μην σε πιασουν. δεν πεταει ακαυτο το δικο μου απλα ειναι λιγο μπασο στον ηχο.... σε ιδιωτικο ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα; αν και το εχω απο αποψη να πηγαινω σε ΚΤΕΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom