1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τηνμπουτσα του σταμουλατι να χώσεις μωρή πισογλεντζου?
τηνμπουτσα του σταμουλατι να χώσεις μωρή πισογλεντζου?
εχουμε Αλιντισσα ρε! εσεις ποια εχετε? τη πατσαβουρα την ισιδωρα φεθροφσκαγια?Για ένα τέτοιο κοσμοιστορικής σημασίας γεγονός εξυπακούεται ότι θα κατέβω Αθήνα!!!
Αν δεν μετρήσω τα λοβοτομημένα της χ.α. τί θα κάνω στην ζωή μου....
Γυναίκες έχετε καθόλου στην οργάνωση ή με κ αλλαξοκωλιές μετάξυ σας την βγάζετε;;;
η μπαλιτσα ειναι για αντρες σταματακι-πισωγλεντακιΕπειδη λατρευω την καλυτερη ομαδα στον κοσμο σημαινει κατι τενεκε?
Τι μαλακας...
τραβα μωρη αδερφαρα να τραβηξεις καμια χοντρη στον μιχαλολιακο , να του κανεις τουρκικο χωρο, να φερεις την φατμε να του αναψεις τα αντιτουρκικα του ενστικτα μπας και σε προσλαβει στην χρυση αυγη....
και μετα μιλα για μπαλα μαλακα
Μην φας,η Αλίντισα είναι Ντορικία!!!εχουμε Αλιντισσα ρε! εσεις ποια εχετε? τη πατσαβουρα την ισιδωρα φεθροφσκαγια?
τραβα μωρη αδερφαρα να τραβηξεις καμια χοντρη στον μιχαλολιακο , να του κανεις τουρκικο χωρο, να φερεις την φατμε να του αναψεις τα αντιτουρκικα του ενστικτα μπας και σε προσλαβει στην χρυση αυγη....
τηνμπουτσα του σταμουλα
η μπαλιτσα ειναι για αντρες σταματακι-πισωγλεντακι
μαθε μπαλιτσα....μαθε μπαλιτσαααα αντεεεεεε
κλάψε μωρή νυ-φούλα.μια ζωή με ξένες πλάτες φούλα.... ;)
η Αλιντισα ειναι υπογιτισα! το επιβεβαιωσε ο συντροφος ΦυληςυχοςΠολιτης!Μην φας,η Αλίντισα είναι Ντορικία!!!
Έχετε πήξει στην πούτσα στην οργάνωση εεε,γι'αυτό τόσα νεύρα;;;
ρε θα πας να παρεις το ροζ δονητη σου απο το σπιτι της Κατερινας? ειναι τεραστιος λεει και της εχει κλεισει την εξωπορτα!αιντε ρε μαλακα.... φερε την φατμε να του κανεις χωρο και μετα μιλα μου....
αν δεν σε κανει πουτανακι του να με χεσεις
η Αλιντισα ειναι υπογιτισα! το επιβεβαιωσε ο συντροφος ΦυληςυχοςΠολιτης!
Τόση απελπισία που να κυνηγάτε έστω κ ένα θηλυκό δεν την περίμενα!!!η Αλιντισα ειναι υπογιτισα! το επιβεβαιωσε ο συντροφος ΦυληςυχοςΠολιτης!
Γαμησέ τα αλλά μην το κάνεις!!!μαλάκες άμα δημοσιεύσω τι πιεμ μου έστειλε ο παπαζόλης θα πέσει ο ακροδεξιός σερβερ του μπου.
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχααχχαχααχχα
σας αγαπαω ολες δε θα σας πειραξωΓαμησέ τα αλλά μην το κάνεις!!!
Aν ρίξεις τον σέρβερ θα πέσουνε κ μηνύσεις από το boss να ξέρεις!!!σας αγαπαω ολες δε θα σας πειραξω
Και συ βοθρατζης του μιχαλολιακου, σκατα στα μυαλα και σκατα στα χερια
εγω παντως δε θελω ουτε να σε ξερω αααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαΛέγε τώρα να κυκλοφορήσω παραλία ή θα με πάρουνε με τις πέτρες λες;;;;
αμα εφτασες να θεωρεις τον Παπαζολη αξιοπιστη πηγη..... δε θα πεσει οσερβερ, φαπες θα πεσουν στη καραφλα σου μπουλη αγαμητε!μαλάκες άμα δημοσιεύσω τι πιεμ μου έστειλε ο παπαζόλης θα πέσει ο ακροδεξιός σερβερ του μπου.
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχααχχαχααχχα