χρόνια πολλά στο site μέσω του οποίου έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα
Σ ευχαριστω
χρόνια πολλά στο site μέσω του οποίου έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα
Εγκυες εσκορτς.
Δεν θα ψαξω εγω το θεμα της σημερινης σου μαλακιας, βρες το μονος σου.
27-8-05...
Xρόνια αποδοτικά και γεμάτα ενημέρωση..Απο εδω μέσα γνωρισα μερικά πολύ καλά παιδια-SKOTEINOS-TRAMOUNTANA-TALOS-ALPHA-DFWK-AMJIK-AGIANA-SOLITONIOS-TOMITO-SPEED-PITSILISTIS (ασχετα που μεταλλάχθηκε μετα)-καθώς και το θρυλικό ...[size=30pt]ARIONA!!!!!!!!!!!!!![/size]...Xάρη στον ALEXXX αρχικά και μετα τον ANTISTHENI εχουμε την ευκαιρία και περνάμε καλά μερικέ ςωρίτσες..Παιδιά ευχαριστούμε!
Επιβαλεται... Οποια θελει ευπροσδεκτη...παρτουζιτσα δεν θα παιξει τωρα που γιορταζουμε, με τις κυριες του φορουμ?
θα συμφωνήσω 100%!!!!Xρονια πολλα κι απο μενα! Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως το πρωτογνωρισα, ισως το 2006, σε αλλη εντελως μορφη. Θυμαμαι βεβαια και τις περιπετειες που ειχε και που το κρατησαν κλειστο για καποιους μηνες.
Καλως η κακως, μου εχει γινει συνηθεια, τοσο που να ειναι το πρωτο site που ανοιγω με τον πρωινο καφε
Το περιεργο: μεσα απ' το site δεν γνωρισα μονο γυναικες, αλλα και φιλους. Πραγματικους. Οι οποιοι, αθελα τους, με βοηθησαν να απενοχοποιοησω τη σχεση μου με τον αγοραιο ερωτα.
Επικροτώ καί επαυξάνω άν καί απο την άλλη υπάρχουν καί τα κατά καιρούς "αγκάθια" !Το περιεργο: μεσα απ' το site δεν γνωρισα μονο γυναικες, αλλα και φιλους. Πραγματικους. Οι οποιοι, αθελα τους, με βοηθησαν να απενοχοποιοησω τη σχεση μου με τον αγοραιο ερωτα.
καλημέρα Ντόν, τα αγκάθια μας ματώνουν αλλά συνειδητοποιούμε έτσι ότι είμαστε ζωντανοί... ;) περιμένω να μου πεις ποτέ σε βολεύει...σημερα? Τι λες?Επικροτώ καί επαυξάνω άν καί απο την άλλη υπάρχουν καί τα κατά καιρούς "αγκάθια" !