Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Έχει στη Ζουγκλα φωτό και βίντεο από τη μεταγωγή της μάνας στον Κορυδαλλό. Μογγολόφατσα.
Είναι αρρώστια δεν κόβεται, μεγαλύτερη πιθανότητα εχει ενα πρεζακι να κόψει την ηρωίνη παρα ο παιδεραστής τα παιδακια.καθησε 15 χρονια μεσα
βγηκε και το ξανακανε
ελεος δηλαδη
Αυτό γινόταν. Κάνε ότι σου λέει ο Μιχος θα της είπε, λεφτά μην μου ζητάς.Σε κάποια άρθρα που διαβάζω σχετικά με τις δηλώσεις που έκαναν κάποιοι που απλά μίλησαν με την κοπέλα λένε πάντως ότι αμέσως στη συζήτηση η κοπέλα έλεγε να βρεθούνε έναντι αμοιβής.Δηλαδή το παιδί ήταν δασκαλεμένο.Αδυνατώ να σκεφτώ ότι τόσο καιρό έκανε μόνο ότι του έλεγε ο 53χρονος και όχι η μάνα του.Το πιθανότερο η μάνα να μην ασχολιόταν καν και να της έλεγε κάνε οτι σου λέει ο Μίχος.Τι να πω.Διαλυμένο σπίτι ήταν όλα πιθανά.Σίγουρα δεν προφυλακίζεται απλά για αμέλεια.Έχουν στοιχεία που δεν τα λένε.
Αν είναι ανήλικη να πάνε κ μέσα οι... ΠελάτεςΟπότε , είναι πιθανό οι πελάτες μπουρδέλου, να κατηγορηθούν για βιασμό αν αργότερα η εργαζόμενη καταγγείλει ότι εργαζόταν εκεί παρά τη θέλησή της ; Και όχι μόνο μπουρδέλου , οι πελάτες βίζιτας ή μασατζούς ή πιατσας ;;;
Τωρα λογικα θα ψοφησει μεσα...καθησε 15 χρονια μεσα
βγηκε και το ξανακανε
ελεος δηλαδη
μια χαρα τα λεςΑν είναι ανήλικη να πάνε κ μέσα οι... Πελάτες
αρχιδιαΤωρα λογικα θα ψοφησει μεσα...
Ανήλικη είναι κ 17 ανήλικη κ 15μια χαρα τα λες
συμφωνω
και για να ειμαστε βεβαιοι να μας δειχνουν και ταυτυτητα οι ιεροδουλες
καλου κακου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω να παω χρονια σε μπουρδελοΑνήλικη είναι κ 17 ανήλικη κ 15
.η διαφορά κάνει μπαμ
Δεν χρειάζεται ταυτότητα
Δεν υπάρχει ακόμα ακρίβεια. Μαζεύεται η διαφορά του 20% πληθωριστικό ευρώ που ριξαν στην αγορά επί κοβιντ. Αν πάει τρένο κ μετά 6 μηνες, τότε θα λέμε για ακρίβεια.
Προς ώρας είναι διόρθωση τιμών με βάση το ΝΈΟ ΕΥΡΏ του 2021
18 δεν είναι το θέμα. 10.5 με 14 είναι.. Και το κατάλαβαινειςεχω να παω χρονια σε μπουρδελο
αλλα απο οσο θυμαμαι σκοταδια εσωρουχα ημιγυμνες και βαμμενες
εσυ μες το σκοταδι να καταλαβεις μπορεις αν καποια ειναι 17 ή 18
καλα δεν το συζηταμε για 11-12 κανει μπαμ
Έτσι το βλέπω το θέμα. Καθόσον έχω κι άλλα νομίσματα και βλέπω το έρθω ναχει χάσει 10%ρουλαχιστον για να διορθώσειΑυτό που περιγράφεις είναι σαν να μεταθέσανε την πείνα που θα προκαλούσε ο covid προς το 2023 και σαν δεν έφτανε αυτό έσκασε και ο πόλεμος
Της ειδικότητας σου είναι ο καταγγέλων τρελογιατρε......Δεν ξέρω αν το καταλάβατε τύποι αλλά είμαστε όλοι για την μπουζού. Θα μας βγάλουν στο δελτίο των 8. Ο Χίος δεν αστειεύεται.
κλαιω με πιμπο και πιξουλαΔεν ξέρω αν το καταλάβατε τύποι αλλά είμαστε όλοι για την μπουζού. Θα μας βγάλουν στο δελτίο των 8. Ο Χίος δεν αστειεύεται.
Δεν πιστεύω να έκανες καμιά..............κλαιω με πιμπο και πιξουλα
γι'αυτο εχουν εξαφανιστει τα σουργελα.Δεν πιστεύω να έκανες καμιά..............
Σιγα, καθειρξη 15, βαλε 3/5 και διαφορες μαλακιες, 4 χρονακια μας πηρε να τον σωφρονίσουμε για να ειναι χρησιμος στην κενωνίακαθησε 15 χρονια μεσα
βγηκε και το ξανακανε
ελεος δηλαδη
Τι εγινε ρε, για πειτεγι'αυτο εχουν εξαφανιστει τα σουργελα.
πανελληνια ρομπα μας κανανε
Ρόμπα μας έκανε ο μαλάκας που καραμούζιασες στην αρχή του νήματος, πανάθεμα σε και που τον βρήκεςγι'αυτο εχουν εξαφανιστει τα σουργελα.
πανελληνια ρομπα μας κανανε