Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kaisaras1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Like
322
Πόντοι
20
Με κλανιες δεν βαφεις αυγα τυπε. Αν ηταν και αν ηταν. Δεν ειναι. Στο παρον νημα, στην παρουσα ειδηση, αυτα ειναι τα δεδομενα, και απο αυτα κρινουμε. Ακομα και για κατι τοσο σοβαρο, το ξεπλυμα παει συννεφο. Προτιμας να πεις "κι αυτος ψηφισε συριζα κοιτα τι εκανε" ή "αν ηταν πακιστανος/αλβανος/τουρκος".

Απλα ειστε τυχεροι που τα ΜΜΕ παιρνουν κι αλλες επιδοτησεις και μαζι με τους χαιδεμενους σας μπατσους θα τα περασουν ολα στο ντουκου, ως συνηθως. Ευχομαι να τα βρειτε μπροστα σας, οχι γιατι ψηφισατε οτι ψηφισατε, αυτο ειναι δικαιωμα σας, αλλα γιατι ακομα και την υστατη στιγμη θα υπερασπιστειτε το κομμα λες και ειναι το παιδι σας, αβουλοι και φανατικοι μεχρι θανατου διχως ιχνος ντροπης, που υπο κανονικες συνθηκες ο πατουλης θα επρεπε να ειναι ηδη με χειροπεδες και να δινει καταθεση.

Ζωα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Από το πάνω κεφάλι ή το κάτω;
Από την κωλοτρυπίδα κάθε φασιστερου

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpeg
    αρχείο λήψης.jpeg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 34

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
εγω πουτανα καισαρα και αυριο εδω θα ειμαι να κραζω και ΝΔ και συριζα και οποιον στο πουτσο ειναι υπολογος για εγκληματα.
Εσυ ομως επειδη εισαι μια πουτανα, θα κανεις αλλα 2 χρονια να μπεις να γραψεις κατι. Τραβα χειροκροτα τους αριστους που γαμανε παιδακια και αντε για υπνο, το εφαγες το γαμησι σου για σημερα, ποσταρε εικονιτσες αφου τα επιχειρηματα σου ειναι ισαξια κωλοτρυπιδας που μιλαει.
πουτανα ε πουτανα

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
εγω πουτανα καισαρα και αυριο εδω θα ειμαι να κραζω και ΝΔ και συριζα και οποιον στο πουτσο ειναι υπολογος για εγκληματα.
Εσυ ομως επειδη εισαι μια πουτανα, θα κανεις αλλα 2 χρονια να μπεις να γραψεις κατι. Τραβα χειροκροτα τους αριστους που γαμανε παιδακια και αντε για υπνο, το εφαγες το γαμησι σου για σημερα, ποσταρε εικονιτσες αφου τα επιχειρηματα σου ειναι ισαξια κωλοτρυπιδας που μιλαει.
πουτανα ε πουτανα
μεγάλε δεν έχει καμία ευθύνη ο κάθε πατούλης οποιουδήποτε κόμματος αν ο ψηφοφόρος είναι ανώμαλος γαμάει παιδάκια ή γουστάρει να τον γαμάνε ασυνόδευτα αφρικανάκια Δεν είναι μέντιουμ ούτε Ηθών οι πολιτικοί Αν βρεθεί κάποιος που θα μαζέψει καμιά 50ριά νοματαίους σπίτι του για ψηφαλάκια ,ο πολιτικός θα πάει να πουλήσει τη πραμάτεια που διαθέτει κ ο νοικοκύρης του σπιτιού θα ωφεληθεί το ρουσφετάκι
πρώτος πρώτος. Έτσι βγαίνουν και οι σταυροί των βουλευτών. Άλλοι πάλι "νοικοκύρηδες" δραστηριοποιούνται στο επάγγελμα τους υπερ κομμάτων και πολιτικών είτε εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλία τους, τη γοητεία τους ή την συνδ/κή τους δράση
Η περίπτωση του κτηνάνθρωπου του Κολωνού είναι άσχετη με λιγνάδη ο οποίος ήταν παντός καιρού ,
είναι παρόμοια με του δεύτερου της φωτό , κάνε ένα σερφάρισμα(Λ.Φιλίππου) να δεις τι φρούτα και με ποιούς τρόπους χώνονται στα κόμματα εξουσίας

....png

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
Καλά ρε πόσο σάπιοι είστε μερικοί.Ακομη για σε μια τέτοια υπόθεση μπήκατε στο τρυπάκι να αρχίσετε τα ναι μεν αλλά για τα κομματικά σας .

ΚΟΨΙΜΟ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΛΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΕΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ.Τοση δουλοπρέπεια ρε σεις; :vomit::vomit::vomit:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Καλά ρε πόσο σάπιοι είστε μερικοί.Ακομη για σε μια τέτοια υπόθεση μπήκατε στο τρυπάκι να αρχίσετε τα ναι μεν αλλά για τα κομματικά σας .

ΚΟΨΙΜΟ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΛΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΕΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ.Τοση δουλοπρέπεια ρε σεις; :vomit::vomit::vomit:
Εγώ ήθελα να ξέρω γιατί κρύβεται η φάτσα του λακαμα, Έντο μεταξύ υπάρχει περίπτωση να έχει και λογαριασμό εδώ μέσα ο μύστης αυτός,η πελάτες του, αλλά γενικά έχει χαλάσει ο κόσμος, και για αυτό ένας φταίει δυστυχώς

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Εγώ ήθελα να ξέρω γιατί κρύβεται η φάτσα του λακαμα, Έντο μεταξύ υπάρχει περίπτωση να έχει και λογαριασμό εδώ μέσα ο μύστης αυτός,η πελάτες του, αλλά γενικά έχει χαλάσει ο κόσμος, και για αυτό ένας φταίει δυστυχώς
Τύπε είναι πολύ εύκολο να βρεις όνομα φωτογραφίες τα πάντα με ένα απλό γκουκλαρισμα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τύπε είναι πολύ εύκολο να βρεις όνομα φωτογραφίες τα πάντα με ένα απλό γκουκλαρισμα
Δεν έχω κάτσει να ψάξω, γιατί βλέπω ότι η περιοχή που πέρασα τα καλύτερα παιδικά μου χρόνια, βγάζει λουλούδια

OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.284
Πόντοι
1.056
Ρε εδω ο αλλος πήγαινε σπιτι του και έβγαζε λογούς, και μερικα τρολακια εδω γράφουν οτι ηταν απλός ένας ψηφοφόρος....

patoulis-ilias-1024x642.jpg

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Ρε εδω ο αλλος πήγαινε σπιτι του και έβγαζε λογούς, και μερικα τρολακια εδω γράφουν οτι ηταν απλός ένας ψηφοφόρος....

patoulis-ilias-1024x642.jpg
Οκ, απλά σύμφωνα με την ίδια λογική θα πρέπει να βρούμε και όλους τους άλλους από την συγκεκριμένη φώτο για να τους μπουζουριάσουμε.
Όλοι συνένοχοι, όλοι μέσα.
Μεταξύ μας, μπούτσα μου ο Πατούλης.

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Οκ, απλά σύμφωνα με την ίδια λογική θα πρέπει να βρούμε και όλους τους άλλους από την συγκεκριμένη φώτο για να τους μπουζουριάσουμε.
Όλοι συνένοχοι, όλοι μέσα.
Μεταξύ μας, μπούτσα μου ο Πατούλης.
Φυσικά. Ολοι στην φυλακή. Ενώ οι συριζαιοι είναι άγγελοι. Ειδικά εκεινο το αλλήθωρο με τα γυαλάκια

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Το μόνο που νοιάζει τους πολιτικάντηδες είναι οι ψήφοι , και στα αρχίδια τους , και στο μουνί τους το από που προέρχονται οι ψήφοι , όπως και το πως . Και το ίδιο ακριβώς παίζει και με τους ψηφοφόρους .Στα αρχίδια τους , και στο μουνί τους , το τι κουμάσι είναι ο – η πολιτικάντης , αρκεί να τους κάνει το ρουσφέτι .

Και αυτή η νοσηρή νοοτροπία υπάρχει σε όλα τα επίπεδα , πχ σε δήθεν φιλίες , στην γειτονιά , επαγγελματικά , οικογενειακά , και παντού . Ο μεγαλύτερος υπάνθρωπος να είναι ο άλλος -άλλη όλοι και όλες , τρέχουν να τα έχουν καλά μαζί του – της , όταν έχει χρήμα , γνωριμίες , ,θέση , η απλά να μπορεί να τους τραπεζώσει , και άσχετα με το πως τα απέκτησε ,και το ότι είναι ανθρωπάριο κτλ κτλ , [και γνωρίζουν πολύ καλά .]

Αυτοί και αυτές είμαστε , και οι απατεώνες πολιτικάντηδες , οι ανάξιοι παπάδες , και το κάθε ανθρωπάριο που αλωνίζει και χαίρει και εκτίμησης , είναι απλά δικό μας δημιούργημα , και ο καθρέφτης μας .

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.415
Πόντοι
12.056
ενα δεν μπορω να καταλαβω απο τα σχολια εδω μεσα τι σχεση εχει το που ανηκει πολιτικα ? η ποινη μια για αυτο το καθηκι και τα υπολοιπα που εναντι αμοιβης βιασαν ενα παιδικο σωμα και καταστρεψαν μια παιδικη ψυχη( ΘΑΝΑΤΟΣ) τελικα οι αραβομουσουλμανικες χωρες σε καποια πραγματα εχουν δικιο..

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
ενα δεν μπορω να καταλαβω απο τα σχολια εδω μεσα τι σχεση εχει το που ανηκει πολιτικα ? η ποινη μια για αυτο το καθηκι και τα υπολοιπα που εναντι αμοιβης βιασαν ενα παιδικο σωμα και καταστρεψαν μια παιδικη ψυχη( ΘΑΝΑΤΟΣ) τελικα οι αραβομουσουλμανικες χωρες σε καποια πραγματα εχουν δικιο..
Βασικά τέτοια κουμάσια κυκλοφορούν σε όλα τα πολιτικά κόμματα , στην εκκλησία και παντού .Σε όποιο κόμμα και εάν ήταν , πάλι το ίδιο κουμάσι θα ήταν και ο κόσμος το έχει τούμπανο και διάφοροι κρυφό καμάρι .

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Το μόνο που νοιάζει τους πολιτικάντηδες είναι οι ψήφοι , και στα αρχίδια τους , και στο μουνί τους το από που προέρχονται οι ψήφοι , όπως και το πως . Και το ίδιο ακριβώς παίζει και με τους ψηφοφόρους .Στα αρχίδια τους , και στο μουνί τους , το τι κουμάσι είναι ο – η πολιτικάντης , αρκεί να τους κάνει το ρουσφέτι .

Και αυτή η νοσηρή νοοτροπία υπάρχει σε όλα τα επίπεδα , πχ σε δήθεν φιλίες , στην γειτονιά , επαγγελματικά , οικογενειακά , και παντού . Ο μεγαλύτερος υπάνθρωπος να είναι ο άλλος -άλλη όλοι και όλες , τρέχουν να τα έχουν καλά μαζί του – της , όταν έχει χρήμα , θέση , η απλά να μπορεί να τους τραπεζώσει , και άσχετα με το πως τα απέκτησε ,και το ότι είναι ανθρωπάριο κτλ κτλ , [και γνωρίζουν πολύ καλά .]

Αυτοί και αυτές είμαστε , και οι απατεώνες πολιτικάντηδες , οι ανάξιοι παπάδες , και το κάθε ανθρωπάριο που αλωνίζει και χαίρει και εκτίμησης , είναι απλά δικό μας δημιούργημα , και ο καθρέφτης μας .
Μπορείς να ασχοληθείς με όλα όσα γράφεις και να καταλήξεις στο συμπέρασμα που βγάζεις.
Η γκρίνια όμως είναι γιατί δεν δημοσιεύονται φωτογραφίες, ονόματα, γιατί δήθεν καλύπτονται κλπ κλπ.
Πρίν ελάχιστες μέρες μπουζούριασαν τύπο εδω κάτω γιατί απαύτωνε την μικρή του κόρη.
Φώτο και στοιχεία του βγήκαν στην δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για του λόγου το αληθές:
Τελευταία παράγραφος:
"Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 05-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων."
Κοινώς 5 Νοεμβρίου αυτό το ποστ πρέπει να το σβήσω......

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.326
Πόντοι
8.815
εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οποιος εχει φωτογραφιες με πολιτικους αγκαλια ή αυτους που φιλανε χερια πολιτικων,μεσα στη λιγδα και την πουστια ειναι.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Μπορείς να ασχοληθείς με όλα όσα γράφεις και να καταλήξεις στο συμπέρασμα που βγάζεις.
Η γκρίνια όμως είναι γιατί δεν δημοσιεύονται φωτογραφίες, ονόματα, γιατί δήθεν καλύπτονται κλπ κλπ.
Πρίν ελάχιστες μέρες μπουζούριασαν τύπο εδω κάτω γιατί απαύτωνε την μικρή του κόρη.
Φώτο και στοιχεία του βγήκαν στην δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για του λόγου το αληθές:
Τελευταία παράγραφος:
"Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 05-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων."
Κοινώς 5 Νοεμβρίου αυτό το ποστ πρέπει να το σβήσω......
Αν θες την γνώμη μου σαφώς και πρέπει να κρεμάσουν στα μανταλάκια αυτό το πουσταριό , Και αυτό αλλά και τα άλλα πουσταριά , τουτέστιν τους πελάτες , και να πάνε και αυτά μέσα .

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Αν θες την γνώμη μου σαφώς και πρέπει να κρεμάσουν στα μανταλάκια αυτό το πουσταριό , Και αυτό αλλά και τα άλλα πουσταριά , τουτέστιν τους πελάτες , και να πάνε και αυτά μέσα .
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά απαγορεύεται.

OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.284
Πόντοι
1.056
Φυσικά. Ολοι στην φυλακή. Ενώ οι συριζαιοι είναι άγγελοι. Ειδικά εκεινο το αλλήθωρο με τα γυαλάκια

Το οτι οι Ζαιοι ειναι σκουπίδια, δεν σημαίνει οτι οι ΝΔουλες ειναι ψυχουλες.....μπ@σταρδα ειναι και αυτοί.

ο Γ. Πατούλης ακούγεται να εξυμνεί τον… οικογενειάρχη και καλό Νεοδημοκράτη “Ηλία”:
«Ο Ηλίας που είναι ένα καλό παιδί … οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος»… « καλός οικογενειάρχης«, ακούγεται να λέει κάποια κυρία… και αναλαμβάνει να συνεχίσει ο νυν περιφερειάρχης: «Καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός έλληνας, καλός νεοδημοκράτης… »

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
33
Like
28.596
Πόντοι
11.146
εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οποιος εχει φωτογραφιες με πολιτικους αγκαλια ή αυτους που φιλανε χερια πολιτικων,μεσα στη λιγδα και την πουστια ειναι.

....."όμοιος ομοίω αεί πελάζει" :wink:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.863
Πόντοι
6.256
εδω εξαφανιστηκε ο @manhris
σκεψου τι τρεξιμο και σβησιμο στοιχειων θα πεφτει τωρα απο ολους.
Αν οντως συνεβη μ αυτα τα εκλεκτα μέλη, δεν πηραν χαμπάρι οτι ηταν παιδι ; θα τρελλαθούμε εντελώς δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom