Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
Τι να πω βρε αδερφέ; Εδώ τους ενοχλούσε το εμβόλιο για να μην γίνουν πολίτες με αριθμό και αυτοί ξέρουν τι νεφρό έχουμε...

Αφού αυτό έχει νομοθετηθεί επίσημα και δεν έχει κουνηθεί καρφίτσα μιλάμε για πρόβατα και για πλήρη στέρηση των βασικών ελευθεριών.

Δεν το συνεχίζω από σεβασμό για το νήμα που έχει να κάνει με το κοριτσάκι.
Nokia 3220 με φιδακι. Το καλυτερο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Ο δικος μας που εχει καταρρακτη στα μάτια και έβλεπε τη 12χρονη για 32χρονη τι απέγινε τελικά;

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.320
Πόντοι
216
Ο δικος μας που εχει καταρρακτη στα μάτια και έβλεπε τη 12χρονη για 32χρονη τι απέγινε τελικά;
Μάλλον είναι το ένα απο τα πέντε εντάλματα. :confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Μάλλον είναι το ένα απο τα πέντε εντάλματα. :confused: :confused: :confused:
Θα τα κονομησουν παλι τα λαμογια οι δικηγοροι. Θα ρουφήξουν πολλά μεδούλια

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.571
Πόντοι
481

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Διαβάζω ότι η 12χρονη έπαθε σοκ με την έκταση που πήρε το θέμα.
Άλλη μια συνέπεια της υπερπροβολής του θέματος.
Δεν μαθαίνουμε ποτέ.
Η υπόθεση είναι πια στις αρμόδιες αρχές. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
η ειρωνια ειναι οτι πολλοι απο εδω λυπουντε για την 12χρονη ενω βλεπουν 16χρονες και ξερογλυφοντε
Τι σχεση εχει ενα 12χρονο με ενα 15χρονο η 17χρονο; Μερα με την νυχτα...στην μια περίπτωση έχουμε ενα παιδι που ο νομος απαγορεύει να εχει καθε ειδους σεξουαλική επαφή και στην αλλη περίπτωση εχουμε ενα έφηβο κορίτσι που ο νομος λεει οτι αν υπάρχει συναίνεση μπορει να εχει σεξουαλικές σχέσης.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Σωστά τα όσα γράφτηκαν στα τελευταία post. Η ανθρωποφαγία πρέπει να έχει όρια. Δε γίνεται να διασύρεις κάποιον επειδή απλά έστειλε μήνυμα σε ένα νταβατζη.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
+1000 Anemodoura
Μπορεί 3-4 χρόνια να είναι λίγα από άποψη χρόνου αλλά για τα παιδιά (και τα κορίτσια ειδικότερα) είναι αυτά που μεταμορφώνουν ένα παιδί-κορίτσι σε γυναίκα...
Το 11-12 χρονών είναι ένα παιδάκι του δημοτικού, το 16χρονο είναι στην 1η λυκείου και συνήθως κάπου εκεί κάνει και την πρώτη της ολοκληρωμένη της σχέση
Μπορεί να τα χωρίζουν "μόνο" 3-4-5 χρόνια, αλλά οι διαφορές είναι ΧΑΩΔΕΙΣ...Και δεν το πιάνω από το νομικό κομμάτι

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.822
Πόντοι
3.656
Διαβάζω ότι η 12χρονη έπαθε σοκ με την έκταση που πήρε το θέμα.
Άλλη μια συνέπεια της υπερπροβολής του θέματος.
Δεν μαθαίνουμε ποτέ.
Η υπόθεση είναι πια στις αρμόδιες αρχές. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους
οι πληροφορίες στον τύπο , το υλικό που προβάλλεται στα κανάλια καθώς και τα ρεπορτάζ με τη λεζάντα "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ"
τα πάντα όλα έχουν πηγή τις Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση και ίσως είναι μέρος της τακτικής να βγαίνουν κάποια πράματα στη δημοσιότητα, όπως στη περίπτωση του άλλου κτήνους του πιλότου
ΕΑΝ δεν υπάρξουν πολιτικές παρεμβάσεις όλα θα γίνουνε φύλλο-φτερό απο την Αστυνομία
Το 12χρονο στο μεταξύ ήταν 10,5 χρονών πήγαινε τετάρτη δημοτικού όταν ξεκίνησε ο Γολγοθάς που δυστυχώς δεν θα τελειώσει με τις τιμωρίες των ενόχων , ανεξίτηλα τατού φρίκης στη ψυχούλα του κατάφεραν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Τον πρωτο τον εχει ο Χιος...

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Καλημέρα. Από όσο ξέρουμε ο μαστρωπός παιδόφιλος, έλεγε ψέμματα για την ηλικία της μικρής, άρα οι εν δυνάμει πελάτες μήλαγαν για ένα 16χρονο και όχι για 11χρονη.

Με βάση αυτό, όσο αφορά τη λίστα των 213 εγώ σκέφτομαι τα εξής.

Έχουμε 3 κατηγορίες ανθρώπων

1) Κάποιοι που μπορεί να μίλησαν με το μαστρωπό αλλά δεν προχώρησαν σε τίποτα παραπέρα (είτε δεν τους άρεσε η ηλικία είτε οτιδήποτε άλλο)

2) Κάποιοι που μιλήσανε, κλείσανε ραντεβού, πήγανε εκεί αλλα τελικά είδανε ότι η κοπέλα είναι πολύ πιο μικρή και φύγανε

3) Κάποιοι που πήγαν τελικά μαζί της και τη βίασαν.

Για τη 3η κατηγορία δεν υπάρχει αμφιβολία, να συλληφθούν και να βγούν τα ονόματα τους στη φόρα. Για τις άλλες 2 όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για τη 2η περίπτωση, άτομα που πήγαν να πάνε με 16χρονη, το συνεναιτικό σεξ με 16χρονη επιτρέπεται (άσχετα με το ηθικό μέρος, προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ με τόσο μικρό κορίτσι, αλλά μιλάμε για το αν πρέπει να βγουν τα ονόματα στη φόρα που είναι νομική πράξη που θα την κάνει εισαγγελέας), φυσικά δεν επιτρέπεται να είναι ιερόδουλη όμως... Πρέπει να βγουν τα ονόματα κάποιων που ήθελαν να πάνε με 16χρονή ? Δεν ξέρω...
Όσο αφορά τη 1η, το μόνο "αδίκημα" που έχουν κάνει είναι ότι έχουν ανταλλάξει μηνύματα ή τηλέφωνα με ένα νταβατζή, μπορεί να μην πήγαν καν γιατί ήταν μικρή ακόμα και ως 16άρα. Άρα αυτών τα ονόματα γιατί να βγουν ?
Κάτσε ρε φίλε γιατί δεν μας τα λες καλά.... καταρχήν έχεις παιδιά? δηλαδή θέλεις να μου πιες ότι έστω και με 16 χρονών να ήταν εσύ το θεωρείς φυσιολογικό ? ρε τρελαθούμε εδώ μέσα...
Βρε πάτε καλά μιλάμε για παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρευτείτε επιτέλους.
Αυτοί που ψάχνουν παιδιά για σεξ πρέπει να θαφτούν......
Είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Εδώ πας με εταίρα 20 χρονών και πάλι λες, είναι ενήλική ή κάνω μαλακία.....
Δεν ξέρω την ηλικία σου και ούτε με νοιάζει αλλά όταν μιλάμε για παιδιά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης αν θέλουμε επιτέλους να θεωρούμαστε άνθρωποι και όχι ζώα......

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Κάτσε ρε φίλε γιατί δεν μας τα λες καλά.... καταρχήν έχεις παιδιά? δηλαδή θέλεις να μου πιες ότι έστω και με 16 χρονών να ήταν εσύ το θεωρείς φυσιολογικό ? ρε τρελαθούμε εδώ μέσα...
Βρε πάτε καλά μιλάμε για παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρευτείτε επιτέλους.
Αυτοί που ψάχνουν παιδιά για σεξ πρέπει να θαφτούν......
Είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Εδώ πας με εταίρα 20 χρονών και πάλι λες, είναι ενήλική ή κάνω μαλακία.....
Δεν ξέρω την ηλικία σου και ούτε με νοιάζει αλλά όταν μιλάμε για παιδιά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης αν θέλουμε επιτέλους να θεωρούμαστε άνθρωποι και όχι ζώα......
Αν ΔΙΑΒΑΣΕΣ όντως την ανάρτηση μου, γράφω για το νομικό ζήτημα αν πρέπει όσοι πήραν ένα νταβά τηλέφωνο να βγεί το όνομα τους στη φόρα. Έγραψα μάλιστα ότι ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δεν είναι φυσιολογικό να πάω με 16χρονη αλλά το συνεναιτικό σεξ με 16χρονη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ πως να το κάνουμε τωρα. Ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει αν θα βγάλει ονόματα στη φόρα ή όχι, δεν θα το κάνει με βάση αν έχει και αυτός κόρη αλλά με βάση το νόμο. Αν είχα 16χρονη κόρη (που δεν έχω) και μάθαινα ότι κάποιος 45αρης στην ηλικία μου νταραβερίζετε με αυτή, θα του είχα αδειάσει τη καραμπίνα πάνω του και θα έτρωγα ισόβια, να του κάνω μήνυση για παιδεραστία όμως δεν θα μπορούσα.

Ζητάει κόσμος να βγούν "όλα τα ονόματα στη φόρα" ανάμεσα στα οποία μπορεί να είναι κάποιος που έστειλε ένα sms, έμαθε για κοπέλα 16 χρονών, είπε σόρυ πολύ μικρή για εμένα και το σταμάτησε εκεί.

Αυτό λέω και τίποτε άλλο.

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Αν ΔΙΑΒΑΣΕΣ όντως την ανάρτηση μου, γράφω για το νομικό ζήτημα αν πρέπει όσοι πήραν ένα νταβά τηλέφωνο να βγεί το όνομα τους στη φόρα. Έγραψα μάλιστα ότι ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δεν είναι φυσιολογικό να πάω με 16χρονη αλλά το συνεναιτικό σεξ με 16χρονη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ πως να το κάνουμε τωρα. Ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει αν θα βγάλει ονόματα στη φόρα ή όχι, δεν θα το κάνει με βάση αν έχει και αυτός κόρη αλλά με βάση το νόμο. Αν είχα 16χρονη κόρη (που δεν έχω) και μάθαινα ότι κάποιος 45αρης στην ηλικία μου νταραβερίζετε με αυτή, θα του είχα αδειάσει τη καραμπίνα πάνω του και θα έτρωγα ισόβια, να του κάνω μήνυση για παιδεραστία όμως δεν θα μπορούσα.

Ζητάει κόσμος να βγούν "όλα τα ονόματα στη φόρα" ανάμεσα στα οποία μπορεί να είναι κάποιος που έστειλε ένα sms, έμαθε για κοπέλα 16 χρονών, είπε σόρυ πολύ μικρή για εμένα και το σταμάτησε εκεί.

Αυτό λέω και τίποτε άλλο.
Ρε τώρσ σοβαρά μου γράφεις αν είναι θέμα παράνομου και το τι θα πει ο εισαγγελέας..... δεν το σώζεις .... ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω φίλος
Μιλάμε για παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο
Ναι ρε να βγουν όλα στην φόρα ώστε την επόμενη φορά ας ξανά ψάξουν για παιδιά.....

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
280
Πόντοι
21
Ένα site (www.tilestera.com) έδωσε φωτογραφία της "μάνας" . Απόψεις και εντυπώσεις;

Συνημμένα

• 37xroni_mana_kolonos_policenews.jpg
    37xroni_mana_kolonos_policenews.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 70

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Ρε τώρσ σοβαρά μου γράφεις αν είναι θέμα παράνομου και το τι θα πει ο εισαγγελέας..... δεν το σώζεις .... ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω φίλος
Μιλάμε για παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο
Ναι ρε να βγουν όλα στην φόρα ώστε την επόμενη φορά ας ξανά ψάξουν για παιδιά.....
Δεν σώζω τι? Όχι σε παρακαλώ δηλαδή παρέθεσε μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγραψα στο αρχικό μου σχόλιο που έλεγε ότι είναι ηθικά εντάξει να πάνε με 16 χρονα.

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.571
Πόντοι
481
16 χρονων δεν εισαι «παιδι»
Αν η 16χρονη κορη σου αρεσκεται στο να γαμιεται ειναι ελευθερη να το κανει, σου αρεσει δεν σου αρεσει.Αυτο λεει και ο νομος.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.822
Πόντοι
3.656
Δεν σώζω τι? Όχι σε παρακαλώ δηλαδή παρέθεσε μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγραψα στο αρχικό μου σχόλιο που έλεγε ότι είναι ηθικά εντάξει να πάνε με 16 χρονα.
τύπε ούτε νομικά επιτρέπεται η πορνεία 16χρονου,
επομένως οι "πελάτες" που έστειλαν sms σε αγγελία που αναφέρεται σε εκπόρνευση 16χρονου είναι υπόλογοι στο Νόμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom