Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Πρέπει να αποδειχτεί ότι συνευρέθησαν. Απλά τα πράγματα. Αν είναι έτσι με τον "αέρα" να βγω και εγώ να πω ότι έχω παρτουζώσει τη Μπελούτσι, την Λόπεζ και την Σακίρα.
κανα βιντεακι με σακιρα εχεις κρατησει μηπως παικτη;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
κανα βιντεακι με σακιρα εχεις κρατησει μηπως παικτη;

Δε με πιστεύεις; Μα γιατί; Αφού το λέω πως το έκανα. Μαζί με τους 213 άλλους που ίσως μόνο επικοινώνησαν και θα πρέπει να φυλακιστούν επειδή έτσι απαιτεί ο όχλος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Πρέπει να αποδειχτεί ότι συνευρέθησαν. Απλά τα πράγματα. Αν είναι έτσι με τον "αέρα" να βγω και εγώ να πω ότι έχω παρτουζώσει τη Μπελούτσι, την Λόπεζ και την Σακίρα.
Δηλ. αν το παιδάκι τους αναγνωρίσει και πει ότι συνευρέθηκε μαζί τους, δεν πιάνει;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Δε με πιστεύεις; Μα γιατί; Αφού το λέω πως το έκανα. Μαζί με τους 213 άλλους που ίσως μόνο επικοινώνησαν και θα πρέπει να φυλακιστούν επειδή έτσι απαιτεί ο όχλος.
Επειδή θα τρελαθούμε...δεν είναι πλέον μεμπτό να επικοινωνείς με τον νταβά ενός 12χρονου παιδιού εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για να το βιάσεις?

Επειδή δεν το έκανες είσαι κομπλέ?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Δηλ. αν το παιδάκι τους αναγνωρίσει και πει ότι συνευρέθηκε μαζί τους, δεν πιάνει;

Εκεί θεωρώ πως ναι αν και δεν είμαι δικηγόρος. Αλλά το να τηλεφωνηθώ με εσένα και να με στείλουν στα κάτεργα χωρίς καμία γνώση της συνομιλίας μας είναι κάπως. Το έγραψα και χτες προχτές ότι ΔΕΝ πρέπει να βασιζόμαστε στα τηλέφωνα τόσο πολύ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Ο Καμμένος δεν έλεγε ότι θα βγάλει τη λίστα κι ας τον κυνηγάνε ;;

άλλαξε γνώμη τελικά ; την έβγαλε κάπου ;;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Επειδή θα τρελαθούμε...δεν είναι πλέον μεμπτό να επικοινωνείς με τον νταβά ενός 12χρονου παιδιού εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για να το βιάσεις?

Ποιο το ενδιαφέρον; Σε 2 συνομιλίες που διέρρευσαν αναφέρθηκε πως ήταν 16 και έκαναν πίσω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538

Σιγα μην σκισει κανενα καλσον κι αυτος ο μαλακας..
Ολο μπλα μπλα ειναι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506

Τζάμπα μάγκας μαιντανός Λάκη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Ποιο το ενδιαφέρον; Σε 2 συνομιλίες που διέρρευσαν αναφέρθηκε πως ήταν 16 και έκαναν πίσω.
Ε προφανώς δεν μιλάνε οι αρχές για αυτούς αλλά για όσους επικοινωνούσαν συχνά ή ζήταγαν να βρεθούν ξέροντας την ηλικία. Και 16 να ήταν το ίδιο έγκλημα είναι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Εγω σε πιστευω και χωρις αποδειξεις

• Αγάπη
Αντιδράσεις: foobar

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Ε προφανώς δεν μιλάνε οι αρχές για αυτούς αλλά για όσους επικοινωνούσαν συχνά ή ζήταγαν να βρεθούν ξέροντας την ηλικία. Και 16 να ήταν το ίδιο έγκλημα είναι.

Εμείς όμως ΔΕΝ αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους αλλά στο σύνολο. Επειδή ο άλλος θέλησε να γαμήσει ξαφνικά έγινε παιδεραστής. Γιαυτό θεωρώ πως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί η όλη κατάσταση με τον τύπο και τη μάνα και μετά με τη λίστα.

Σκέψου αυτός που έριξε άκυρο να αρχίσει να τραβιέται στα δικαστήρια και να του γαμηθεί η ζωή ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχε συναίσθηση της παρανομίας. Πως θα μπορέσει να βοηθήσει το δικαστήριο αν έχει γνώση δεύτερου περιστατικού; Θα πει σε όλους "δε γαμιέσται" και θα προσπαθήσει να φτιάξει πάλι την κατεστραμμένη του ζωή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο απλό, αυτός ΩΣ ΤΙ θα πάρει τη λίστα στα χέρια του; :jerking:
Ως πρώην υπουργός και πολλά χρόνια πολιτικός ... μπορεί να έχει άλλες άκρες από το ... μέσο μέλος εδώ !!!!!
Εντάξει , το μέσο μέλος εδώ , απλά είναι λίγο πιο ... πλούσιος !!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Εμείς όμως ΔΕΝ αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους αλλά στο σύνολο. Επειδή ο άλλος θέλησε να γαμήσει ξαφνικά έγινε παιδεραστής. Γιαυτό θεωρώ πως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί η όλη κατάσταση με τον τύπο και τη μάνα και μετά με τη λίστα.

Σκέψου αυτός που έριξε άκυρο να αρχίσει να τραβιέται στα δικαστήρια και να του γαμηθεί η ζωή ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχε συναίσθηση της παρανομίας. Πως θα μπορέσει να βοηθήσει το δικαστήριο αν έχει γνώση δεύτερου περιστατικού; Θα πει σε όλους "δε γαμιέσται" και θα προσπαθήσει να φτιάξει πάλι την κατεστραμμένη του ζωή.
Ρε τύπε από ότι κατάλαβες αυτός είχε πελατολόγιο ανώμαλους που ψάχνουν παιδάκια. Αν ο άλλος έριξε Χ ας πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ...προφανώς εδώ μιλάμε ότι αυτός είχε σταθερούς πελάτες εγκληματίες.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Ρε τύπε από ότι κατάλαβες αυτός είχε πελατολόγιο ανώμαλους που ψάχνουν παιδάκια. Αν ο άλλος έριξε Χ ας πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ...προφανώς εδώ μιλάμε ότι αυτός είχε σταθερούς πελάτες εγκληματίες.

Βρε μανάρι μου το γνωρίζω μια χαρά. ΌΜΩΣ συνομιλίες που βγήκαν έστω και 1-2 του έριξαν άκυρο. Αυτός λοιπόν ΔΕΝ ήθελε να γαμήσει 16χρονη που του είπαν. Προφανώς ήθελε μεγαλύτερη. Οπότε ΔΕΝ είναι εγκληματίας. Εδώ στέκομαι.

Τους άλλους 211 σκίστους. Αλλά όμως ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Βρε μανάρι μου το γνωρίζω μια χαρά. ΌΜΩΣ συνομιλίες που βγήκαν έστω και 1-2 του έριξαν άκυρο. Αυτός λοιπόν ΔΕΝ ήθελε να γαμήσει 16χρονη που του είπαν. Προφανώς ήθελε μεγαλύτερη. Οπότε ΔΕΝ είναι εγκληματίας. Εδώ στέκομαι.

Τους άλλους 211 σκίστους. Αλλά όμως ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
Και τι θες να κάνουν οι αρχές? Να πιστέψουν απλά ένα sms χωρίς να ερευνήσουν παραπάνω? Να μην τους ενοχλήσουν καν? Προφανώς όμως σε όσους έχουν στείλει μυνημα ότι ψήνονται να γαμησουν ανήλικα η που είναι συχνοί πελάτες κλπ θα έπρεπε να βγουν τα στοιχεία τους στο πανελλήνιο χτες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Και τι θες να κάνουν οι αρχές? Να πιστέψουν απλά ένα sms χωρίς να ερευνήσουν παραπάνω? Να μην τους ενοχλήσουν καν? Προφανώς όμως σε όσους έχουν στείλει μυνημα ότι ψήνονται να γαμησουν ανήλικα η που είναι συχνοί πελάτες κλπ θα έπρεπε να βγουν τα στοιχεία τους στο πανελλήνιο χτες.

η πρόθεση , τιμωρείται το ίδιο με την τέλεση ; ισχύει για όλα τα εγκλήματα αυτό ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom