Τι γραφεις ΓΤΧΣ ; αδυνατεις να ξεχωρισεις ενα κοριτσι τριτης γυμνασιου με μια 25 χρονων; τραβα σε οφθαλμιατρο ρε μουνι. αντε γαμησου πρωινιατικα που ηρθε να ξεπλυνεις τον παιδοβιαστη.
Τυπε μαλλον ουτε εσενα τα ελληνικα σου ειναι πολυ καλα (σαν πολλοι να μαζευτηκατε), αυτος που απαντας
προφανως αλλο εννοουσε, σε αλλο θεμα απαντουσε (οχι στο βιασμο της 12χρονης) και εσυ κατι αλλο καταλαβες
...
Αλλα μιας και το ανεφερες, για πες μου, ποσο χρονων κανεις την γνωστη πορνοσταρ
Piper Perri ?
την αλλη λιγοτερο γνωστη
Dolly Little?
Επειδη δεν ειναι ιδιαιτερα του γουστου μου, αν ψαξω θα βρω κι αλλες πολλες τετοιες petite.
Για πες μου, με μια πρωτη ματια, τις κανεις πιο κοντα ηλικιακα σε 3η γυμνασιου ή σε 27 χρονων που ειναι πραγματικα;;;
τ
ο 12 με το 16 ναι εχει τεραστια διαφορα, και σε σωμα και σε προσωπο. Το 16 με το 25 παλι.... οχι τοσο (σωματικα κυριως), μην ξεχνας οτι στις γυναικες η αναπτυξη σταματαει στα 15-16. Αρα μονο απο το δερμα μπορεις να εικασεις ηλικιες (εμφανισιακα).
Τα καταλαβαινεις αυτα που γραφω; ή θα μου πεις οτι ξεπλενω τον βιαστη
σε μια συζητηση που ανοιξαμε χτες ως προς την νομιμοτητα και ηθικη της νομοθεσιας για σεξουαλικη συγκαταθεση απο τα 16;
Νομιζω τα ελληνικα μου ειναι σχετικα καλα, τονους βαριεμαι να βαζω, αν εχεις αγνωστες λεξεις πες μου