Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
Κι αν το ειπε τι θα γινει;
αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σκατοψυχη καριολα ειναι, και πόσο για το πούτσο είμαστε και εμείς που ανεχόμαστε τέτοια σκουπίδια να μας (πληροφορούν) και δεν τους στέλνουμε στα γαμιδια

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056

«Είδα τη 12χρονη να κάνει θελήματα του 53χρονου»​

Η Άννα Φόνσου διηγήθηκε, επίσης, πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος. «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Και ότι μένει κοντά. Κάποιες φορές μου είπε ότι ερχόταν και την έπαιρνε ο πατέρας της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς. Του μιλούσε στον πληθυντικό.»

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
και ο πρεκας, εκτος απο τη γειτονια, επεσε απο τα συννεφα φιλε :undecided:

Ο Πρέκας τον γιο του τον μάζεψε που χτυπούσε κόσμο στους δρόμους;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Για μένα το πιο ανησυχητικό είναι πως, σύμφωνα με τα οσα είπε η μικρούλα, πολλοί αρνήθηκαν να πάνε μαζι της, δεν πίστεψαν την ηλικία που έλεγε ο μαστρωπος, την έδιωξαν και τη συμβουλεψαν να σταματήσει αυτή τη δουλειά και να προσέχει μη της κάνουν κακό, γιατί είναι πολύ μικρή.
Και απορώ..... Ενας από αυτους δε μπόρεσε να πάρει ένα ανώνυμο τηλέφωνο, να κάνει μια καταγγελία στην αστυνομία;
Ανωνυμο δεν υπαρχει αυτα ειναι να εχουμε να λεμε, οποτε ο καθενας απο αυτους που μπορει να ειναι και παντρεμενος σου λεει ασε μην μπλεξω και στοχοποιηθω και διαλυσω και την οικογενεια μου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Γιατί ρε τύπε αυτές τις μέρες είμαι καθηλωμένος στο κρεββάτι εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος, και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να βλέπω τηλεόραση. Αλλιώς σιγά μην έβλεπα αυτόν τον καριόλη.
Περαστικα σου τυπε. Κλειστη την πουτανα, βαλε ταινια, βαλε νετφλιξ, βαλε ντοκυμαντερ της ερτ3. Να ησυχασει το μυαλο σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σκατοψυχη καριολα ειναι, και πόσο για το πούτσο είμαστε και εμείς που ανεχόμαστε τέτοια σκουπίδια να μας (πληροφορούν) και δεν τους στέλνουμε στα γαμιδια
Τυπε μου μην παρακολουθεις, τοσο απλο. Το οτι αυτα τα σκουπιδια υπαρχουν τοσα χρονια στην τηλεοραση αποδεικνυει οτι αυτους θελουμε και αυτους αξιζουμε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μη το κανετε πολιτικο το θεμα τυποι :confused:

1665497248388.png

1665497442379.png

1665497627293.png

τι ειπε ο μπαλασκας; καλο παιδι, καλη γυναικα, καλη οικογενεια;

1665497873629.png

Feukmi4X0AEzUFs

:dunno:
Πρώτη μούρη κι ως "αλληλέγγυος Έλληνας" ο τύπος, που αλλού?
Στο βρωμοκάναλο του ΣΚΑΙ, που ξέρουμε με ποιο κομμα έχει παρτίδες.

20221011_160120.jpg

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
  • Like
Αντιδράσεις: barock

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
Τυπε μου μην παρακολουθεις, τοσο απλο. Το οτι αυτα τα σκουπιδια υπαρχουν τοσα χρονια στην τηλεοραση αποδεικνυει οτι αυτους θελουμε και αυτους αξιζουμε
Γενικά, ειλικρινά το λέω, ΔΕΝ βλέπω καθόλου εκπομπές και ειδήσεις από Ελληνική τηλεόραση. μόνο αθλητικά, ντοκιμαντέρ αν έχω χρόνο, και σπάνια καμία ταινία που δεν έχω δει. το διάβασα κάπου στο f.d και φρικαρα, λέω ρε πουστη μου δεν γίνεται.... λίγο τσίπα γαμω τα πάντα τους γαμω...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.973
Πόντοι
9.931
εσυ αναρωτηθηκες τι να το κανουν οι ελληνες το πακιστανικο νουμερο....
Ως γνωστόν χρησιμοποιούνται σωρηδόν σε παράνομες ενέργειες... αρα καλα ειπε ο Ευαγγελάτος οτι ειναι υποπτο να κατέχεις τετοιο νούμερο.
Πρώτη μούρη κι ως "αλληλέγγυος Έλληνας" ο τύπος, που αλλού?
Στο βρωμοκάναλο του ΣΚΑΙ, που ξέρουμε με ποιο κομμα έχει παρτίδες.

20221011_160120.jpg
Τυπε τα ειπαμε αυτα, αφου ηταν ΝΔ σημαίνει οτι ολοι οσοι ψηφίζουν ΝΔ ειναι παιδερες. Να μάθουμε ομως και τι ομαδα ειναι γιατι σημαίνει οτι οσοι υποστηρίζουν την ομαδα του ειναι και αυτοί παιδερες:confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τυπε τα ειπαμε αυτα, αφου ηταν ΝΔ σημαίνει οτι ολοι οσοι ψηφίζουν ΝΔ ειναι παιδερες. Να μάθουμε ομως και τι ομαδα ειναι γιατι σημαίνει οτι οσοι υποστηρίζουν την ομαδα του ειναι και αυτοί παιδερες:confused:
Πέρα από την ποινή, που εννοείται ότι θέλω να είναι η πιο αυστηρή γι αυτό το κάθαρμα, ΕΝΑ ΠΡΆΓΜΑ θέλω, να δημοσιευτούν ΟΛΑ τα ονόματα που ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή μαζί του για να βιασουν το κοριτσάκι.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Πέρα από την ποινή, που εννοείται ότι θέλω να είναι η πιο αυστηρή γι αυτό το κάθαρμα, ΕΝΑ ΠΡΆΓΜΑ θέλω, να δημοσιευτούν ΟΛΑ τα ονόματα που ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή μαζί του για να βιασουν το κοριτσάκι.
Τυπε, έχεις καταλάβει ότι με τα μέσα της γάμοκυβέρνησης και των ανθρώπων που είναι γνώριμος μπορεί να τον έχουμε ξεχάσει σε δύο μήνες?
Ήδη το πουστοκαναλο στο ραδιόφωνο σήμερα στα διαλείμματα των ειδήσεων δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα.. Μέχρι και για εθελοντική αιμοδοσία άκουσα, αυτό όχι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.973
Πόντοι
9.931
Δεν ξερω αν η τηλεφωνική επαφη θεωρείται παράνομη ενέργεια, ο γνωστος δικηγόρος ας μας απαντήσει.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δεν ξερω αν η τηλεφωνική επαφη θεωρείται παράνομη ενέργεια, ο γνωστος δικηγόρος ας μας απαντήσει.
Έχει προχωρήσει η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα νομίζω, άνετα μπορούν να βρουν το τι είπαν.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τυπε, έχεις καταλάβει ότι με τα μέσα της γάμοκυβέρνησης και των ανθρώπων που είναι γνώριμος μπορεί να τον έχουμε ξεχάσει σε δύο μήνες?
Ήδη το πουστοκαναλο στο ραδιόφωνο σήμερα στα διαλείμματα των ειδήσεων δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα.. Μέχρι και για εθελοντική αιμοδοσία άκουσα, αυτό όχι.
Εδώ τυπε έχουν σε απλή "αναστολή" την ιδιότητα του κομματικού μέλους που έχει ο κατηγορούμενος παιδιοβιαστής.
Την διαγραφή γιατί δεν την τολμούν; Έχουν διαγράψει άλλους από το κόμμα, για ψύλλου πήδημα.

Οπότε ακόμα και ο πιο αφελης καταλαβαίνει πόσο χωμένος είναι στα πράγματα ο τύπος.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Δεν μπορεί να γίνει αυτό, και σωστά δεν μπορεί να γίνει.
Έγκλημα είναι μια παράνομη πράξη. Το να σκέφτεσαι να κάνεις ή να θέλεις να κάνεις κάτι παράνομο, δεν είναι παράνομο. Όσοι πήγαν με το παιδί, ναι να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους. Για τους υπόλοιπους όμως, που μόνο εκδήλωσαν πρόθεση, δεν μπορεί να γίνει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538

Αυτον τον καραγκιοζη ποιος του εδωσε το δικαιωμα να επεμβαινει στη δικαιοσυνη και
να λεει τι θα γινει?

Τα αυτονοητα σε ενα φυσιολογικο κρατος,τα διαφημιζει ο εκαστοτε μαλακοπιτουρας
υπουργος σαν επιτυχια του?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Γιατι τυπε;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δεν μπορεί να γίνει αυτό, και σωστά δεν μπορεί να γίνει.
Έγκλημα είναι μια παράνομη πράξη. Το να σκέφτεσαι να κάνεις ή να θέλεις να κάνεις κάτι παράνομο, δεν είναι παράνομο. Όσοι πήγαν με το παιδί, ναι να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους. Για τους υπόλοιπους όμως, που μόνο εκδήλωσαν πρόθεση, δεν μπορεί να γίνει.
Ας μας πει κάποιος γνωστης.
Μπορεί η αστυνομία να βρει-ακούσει τις συνομιλίες του παιδιοβιαστή με τους υποψήφιους πελάτες - πελάτες του?
Αν ναι, δεν είναι δύσκολο να τους βρούν.
Και ΜΑΚΑΡΙ να δημοσιεύσουν τα ονόματα των βιαστών.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Αυτον τον καραγκιοζη ποιος του εδωσε το δικαιωμα να επεμβαινει στη δικαιοσυνη και
να λεει τι θα γινει?

Τα αυτονοητα σε ενα φυσιολογικο κρατος,τα διαφημιζει ο εκαστοτε μαλακοπιτουρας
υπουργος σαν επιτυχια του?
Που ειδες επεμβαση στη δικαιοσυνη ρε παικτη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom