You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι να με κάνει εμενα η μανα? Ειχε τη Μαγδα Φυσσα και την Ελενα Ακριτα στο πλευρο της, τελειωσαμεαν η μανα ειχε βγαλει σελφι με την μιση νεα δημοκρατια και πασαρε το κοριτσακι στους νδ βουλευτες οπως ο μιχος ,το σκουπιδι ο αλεξ θα την ειχε βγαλει αθωα....
παμε παρακατω
Μόνο που ψήφισε και δικαστής υπερ της ενοχής Μίχου για το βιασμό, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ.Ακριβως
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θα ασκησειO Εισαγγελέας πρέπει να ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω στην αθωωση της μανας αναφερομαι. Γι αυτο πηγε 4-3.Μόνο που ψήφισε και δικαστής υπερ της ενοχής Μίχου για το βιασμό, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ.
Στον Μιχο εχεις δικιο, ψηφισε υπερ βιασμου και ενας τακτικος δικαστης και πηγε 5-2.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εισαι ενημερωμενος.ακουστηκε οτι το σοι πισπιριγκου επικοινωνησε με μαμα φυσσα προκειμενου να ενεργοποιηθει στην υποθεση τους
Προταθηκε ηδη απο το μεσημερι εδω.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ένας μόνο ψυχολόγος που να φτάσει να κουμαντάρει τον εσμό των παραφρόνων που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα;Ασε μας ρε δυστυχισμενε, τραβα σε κανεναν ψυχολογο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και δυστυχως αλληλοϋποστηριζονται και χειροτερευουν.Ένας μόνο ψυχολόγος που να φτάσει να κουμαντάρει τον εσμό των παραφρόνων που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα;
Προσπαθησε να μην τους δινεις σημασια, τους τρεφει αυτο
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Το έχω καταλάβει γι' αυτό τους τρολάρω τώρα. "Ψόφα!" ο καραγκιόζης-γιατρός; "Γαμιέσαι μωρή πουστάρα!" του απαντώ.Και δυστυχως αλληλοϋποστηριζονται και χειροτερευουν.
Προσπαθησε να μην τους δινεις σημασια, τους τρεφει αυτο
Σιγά μην δώσω ξανά σοβαρή απάντηση σε παράφρονες υπανθρώπους.
Ρε σύ κοντεύουν να με κάνουν να ψηφίσω Κούλη ξανά.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Kαι δεν εισαι ο μονος.Το έχω καταλάβει γι' αυτό τους τρολάρω τώρα. "Ψόφα!" ο καραγκιόζης-γιατρός; "Γαμιέσαι μωρή πουστάρα!" του απαντώ.
Ξερεις ποσο κοσμο γνωριζω που ενω ειναι δυσαρεστημενος με τον Κουλη, εχει αηδιασει απο την σαχλαμαρα των αντιθετων και το ξανασκεφτεται?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Τυπε μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να απαντάς, αυτο θέλουν.Το έχω καταλάβει γι' αυτό τους τρολάρω τώρα. "Ψόφα!" ο καραγκιόζης-γιατρός; "Γαμιέσαι μωρή πουστάρα!" του απαντώ.
Γραψτους απλά στα αρχιδια σου.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Τον πιο μαλάκα απ' όλους τον έβαλα ήδη σε αγνόηση, οπότε δεν υπάρχει για μένα πλέον αυτό το σκουπίδι.Τυπε μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να απαντάς, αυτο θέλουν.
Γραψτους απλά στα αρχιδια σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η αγνοηση ειναι μεγαλη ανακαλυψη. Εχω ηδη βαλει κι εγω σε αγνοηση τις ανιατες περιπτωσεις και εχω ησυχασει. Θα βαλω δυο-τρεις ακομη και τελειωσαμεΤον πιο μαλάκα απ' όλους τον έβαλα ήδη σε αγνόηση, οπότε δεν υπάρχει για μένα πλέον αυτό το σκουπίδι.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 49χρονος ΑμεΑ για γενετήσιες πράξεις με 16χρονη έναντι αμοιβής
Η ανήλικη φιλοξενoύνταν σε ορφανοτροφείο και κατά τις εξόδους της, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ενώπιον ψυχολόγου, εκδιδόταν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.
www.gazzetta.gr
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Με 2-3 δεν σώζεσαι, οι παράφρονες εδώ μέσα είναι ατελείωτοι Όλα τα ναυάγια της ζωής εδώ έχουν μαζευτεί.Η αγνοηση ειναι μεγαλη ανακαλυψη. Εχω ηδη βαλει κι εγω σε αγνοηση τις ανιατες περιπτωσεις και εχω ησυχασει. Θα βαλω δυο-τρεις ακομη και τελειωσαμε
Αλλά είναι όντως μεγάλη καύλα να σε διαβάζουν και να λυσσάνε από το κακό τους, να σου απαντούν ασχολούμενοι μαζί σου και για εσένα να είναι ανύπαρκτοι!!
Τελευταία τροποποίηση: