έκανα την διευκρίνιση ΑΝ αθωωθεί τελικά για τον βιασμό.
Γενικά δεν μου αρέσει η πίεση της ''κοινής γνώμης'' αλλά εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για έναν λάθος νόμο
τουλάχιστον στον δικό μου αξιακό κώδικα αυτός έχει βιάσει.
όχι επειδή είναι νεοδημοκράτης ούτε επειδή είναι ανώμαλος αλλά επειδή το παιδάκι ήταν 10 χρονών και το εξέδιδε. Και για μένα έχουν βιάσει και όσοι πήγαν με το παιδάκι βλέποντας ότι είναι παιδάκι.
Πιστεύω και έχω διαπιστώσει με συζητήσεις με άτομα που δεν είναι ''αντιδραστικά'' ότι όλη η κοινωνία δεν κατανοεί πως γίνεται να μην είναι βιαστής αυτός.
είναι η μαστροπεία πολύ επιβαρυντική πράξη εκτός τον βιασμό ,πακέτο
Δηλαδή αν υπήρχε μόνον "η συνεύρεση" θα μπορούσε ο Μίχος να υποστηρίξει ότι κ καλά ερωτεύθηκε όπως κατέθεσε,
ήταν χωρισμένος και γυάλισε το μάτι του ,είχε πιεί, οποιαδήποτε λαλακία θα μπορούσε να ισχυρισθεί ...
Όμως όλες αυτές οι δικαιολογίες πάνε περίπατο με την μαστροπεία
Διότι έβαλε το παιδί σε "μυστικό" οίκο ανοχής με προγραμματισμένα ραντεβού που αποκόμιζε το λιγότερο ένα χιλιάρικο την μέρα
20-25 χιλιάρικα
τον μήνα με τα ρεπό της περιόδου
Πολλά περισσότερα από όσα έβγαζε
το έτος από το μπακάλικο
Στην δε ηλίθια μάνα δεν έδινε σεντς ο Μίχος , βέβαια δεν ξέρουμε τι θα έκανε εάν ο Μίχος της έδινε κανά δεκαχίλιαρο μηνιάτικο από τα κέρδη ..
Γι αυτό η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση για την μαστροπεία ,διότι επιβαρύνει την προηγηθείσα πράξη της "συνεύρεσης"
Ποιός είχε άκρη με το στούντιο που υποτίθεται ήταν κλειστό ? το παιδί ? αστειότητες !!!
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις καταθέσεις ,στον οίκο ανοχής έμπαινε στο δωμάτιο πριν τους πελάτες , ο Μίχος
Για να "ανοίξει" το παιδί να μπορέσει να δουλέψει , ισόβια !!!!!