Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Metr69

Προμότορας
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
200
Like
8.965
Η σαπιλα της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο!!!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.609
Πόντοι
1.706
τύπε μου αφού η ιστορία τέλειωσε Αύγουστο, γιατί τα μαθαίνουμε Οκτώβρη ;
Η περίφημη αγγελία πού είχε μπεί και τι έλεγε ;
Ο μερακλής έκανε και την τσατσά ; του απιθάνου λίγο..
Follow the money το ψάχνει κανείς ;
Να μην ψάξει λίγο η αστυνομία??
Σε δευτερόλεπτα θα βρουν τα ψηφιακά ίχνη που λένε?

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Το κλειδί στην υπόθεση είναι αυτοί οι 10-15 πελάτες που συνευρεθηκαν με την 12χρονη.

Ποιοι είναι αυτοί....????

Πόσα χρήματα δώσανε για την συνεύρεση....????

Ήταν εις γνώσης τους ότι πρόκειται για ανήλικο....????
Σύμφωνα με την αστυνομία πανω απο 100.
Δίνανε πολύ περισσότερα από τα 50-70 που έδινε ο παιδεραστής προαγωγός στο παιδάκι.
Ηταν.
Τι ζόρι τραβάς με την καταγωγή της θα μας πεις; Τι ρόλο παίζει;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
Διάβασα όλο το νήμα και μου κάνει εντύπωση , ότι κανένας συνήθης ύποπτος του μπου δεν βγήκε μέχρι τώρα να πει ότι φταίει η δωδεκάχρονη.. ότι πρόκειται περί σκευωρίας κατά του ανδρικού φύλου.. ότι ο αφελής πλην τίμιος ( και άλφα μέιλ )53 χρονος έπεσε θύμα πλεκτάνης..
μπορεί να είναι στον ψυχίατρο,
όταν βγει θα γράψει για την παγίδευση των ανδρών από τις κατηγορίες των δωδεκάχρονων κοριτσιών

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726

Ποινική δίωξη για όσους εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης / Δίωξη και στους «πελάτες»

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Θα ήταν φρόνιμο να ελέγχεται προληπτικά από την αστυνομία όποιος έχει στο προφίλ του πάνω από 15 φωτογραφίες με βουλευτές της ΝΔ, ιερείς, ή σε συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.260
Πόντοι
2.036
Από τις τρεις εξουσίες, που θεωρούνται ως οι πυλώνες που στηρίζουν το δημοκρατικό πολίτευμα, η πιο σημαντική είναι η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. Εάν λειτουργούσε αυτή, τότε θα περιοριζόντουσαν σημαντικά περιπτώσεις σαν κι αυτή των 200 και πλέον καθαρμάτων-ανθρωποειδών του Κολωνού. Ο λόγος όμως που δεν λειτουργεί είναι απλός. Μια ανεξάρτητη και αδέκαστος Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να ξεκινήσει την λειτουργία της από τους πολιτικούς. Αυτό η κεντρική πολιτική εξουσία το γνωρίζει και γι αυτό φροντίζει να φυλάει τον πάτο της...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.260
Πόντοι
2.036
Καλά ρε πόσο σάπιοι είστε μερικοί.Ακομη για σε μια τέτοια υπόθεση μπήκατε στο τρυπάκι να αρχίσετε τα ναι μεν αλλά για τα κομματικά σας .

ΚΟΨΙΜΟ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΛΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΕΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ.Τοση δουλοπρέπεια ρε σεις; :vomit::vomit::vomit:
Όχι φίλε μου, διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως. Αλίμονο μας σαν κοινωνία εάν περιμένουμε από τα έγκληστα καθάρματα των φυλακών να αποδώσουν δικαιοσύνη. Εάν ναι, τότε είμαστε χρεωκοπημένοι ως κοινωνία αλλά και ως μονάδες. Ο στόχος για τα ειδεχθή εγκλήματα, σαν το συγκεκριμένο, πρέπει να είναι η εκτέλεση. Η κατάργηση της δεν ήταν καθόλου τυχαία και αποτελεί τεράστια τροφή για σκέψη...

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Δεν νομίζω ότι συντρέχει κάποιος λόγος αυτός ο άνθρωπος να βρίσκεται στην κοινωνία μας εφόσον όλα αυτά είναι αλήθεια
Θα ελεγα με όλο το Θάρρος της γνώμης μου οτι μια ένεση ευθανασίας θα ήταν ότι πρέπει

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Όχι φίλε μου, διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως. Αλίμονο μας σαν κοινωνία εάν περιμένουμε από τα έγκληστα καθάρματα των φυλακών να αποδώσουν δικαιοσύνη. Εάν ναι, τότε είμαστε χρεωκοπημένοι ως κοινωνία αλλά και ως μονάδες.
πολύ καλά...
Ο στόχος για τα ειδεχθή εγκλήματα, σαν το συγκεκριμένο, πρέπει να είναι η εκτέλεση. Η κατάργηση της δεν ήταν καθόλου τυχαία και αποτελεί τεράστια τροφή για σκέψη...
...εδώ το χάλασες

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
833
Πόντοι
81

σαν να το αδειασαν το μαγαζακι.... ή εμενα μου το εμφανιζει αδειο; λογω adblock ισως;
Καντε κλικ ρε και πειτε μου αν εχει αρθρα του :grin:
Δεν ψάχνεις σωστά. Εδώ είναι:
Μίχος Παναγιώτης Archives - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online (tovima.gr)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Η θανατική ποινή είναι εύκολη λύση περισσότερο για τον εγκληματία παρά για την κοινωνία. Του κάνουν μια ένεση και πέφτει για ύπνο.

Όχι...το τέρας αυτό θα έπρεπε να ξέρει ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του σε ένα κελί 2Χ2 να κοιτάει το ταβάνι να χέζει σε ένα κουβά και η μόνη συναναστροφή που θα έχει θα είναι όταν του κάνουν τον κώλο σωλήνα της ΕΥΔΑΠ.

Τότε μπορεί ναφοβόταν να καταστρέψει την ζωή ενός ανήλικου κοριτσιού.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946
Αυτή η κατηγορία ΔΕΝ θεραπεύεται, θα το ξανακάνει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, βάσει μελετών, μην το συζητάμε άλλο.
Οπότε, ή χημικός ευνουχισμός ή κανονικός ευνουχισμός, ας ρίξουμε κορόνα γράμματα.
Α ναι, και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ η πράξη του ΠΑΝΤΟΥ, όπως στις ΗΠΑ, μητρώο και να ειδοποιούνται ένοικοι, / γειτονιά να ξέρουν και να μην αφήνουν τα παιδιά τους μόνα τους(σε περίπτωση που τον λυπάστε και ΔΕΝ λυπάστε τα θύματά του: θα έπρεπε βάσει ΝΟΜΟΥ να του δίνονται τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ παιδιά για υιοθεσία) .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Ρε παλιομαλακες ,ελεϊνοι και τριασαθλιοι ξεφτιλες, ενα κοριτσακι βιαζόταν κατα συρροη,
200 και βαλε αμπαλοι ανωμαλοι επικοινωνησαν για να γαμησουν ενα ΠΑΙΔΙ κι εσεις καθεστε και σκεφτεστε αν ειναι δεξιος,αριστερος ή παρδαλος ο μελλοθανατος νταβατζης.
Ενα πραγμα με απασχολει εμενα.
Μπορουμε να σωσουμε αλλα παιδακια απο τετοιες καταστασεις?
Μπορουμε να εχουμε ή να δημιουργησουμε ενα μηχανισμο και να ξεμπροστιαζονται αυτα τα παλιοτομαρα?
Οι μπατσοι πρεπει να φτιαξουν μια μοναδα που να ασχολειται αποκλειστικα και μονο με αυτες τις περιπτωσεις

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Θα ήταν φρόνιμο να ελέγχεται προληπτικά από την αστυνομία όποιος έχει στο προφίλ του πάνω από 15 φωτογραφίες με βουλευτές της ΝΔ, ιερείς, ή σε συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις.
να πούμε οτι μια μέρα πριν τις εκλογές ο σύριζα μείωσε τις ποινές για τους παιδεραστές.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Ρε παλιομαλακες ,ελεϊνοι και τριασαθλιοι ξεφτιλες, ενα κοριτσακι βιαζόταν κατα συρροη,
200 και βαλε αμπαλοι ανωμαλοι επικοινωνησαν για να γαμησουν ενα ΠΑΙΔΙ κι εσεις καθεστε και σκεφτεστε αν ειναι δεξιος,αριστερος ή παρδαλος ο μελλοθανατος νταβατζης.
Μπορουμε να εχουμε ή να δημιουργησουμε ενα μηχανισμο και να ξεμπροστιαζονται αυτα τα παλιοτομαρα?
Οι μπατσοι πρεπει να φτιαξουν μια μοναδα που να ασχολειται αποκλειστικα και μονο με αυτες τις περιπτωσεις

Σωστός. Από χτες έχω βαρεθεί να βλέπω τους γνωστούς μου ακροαριστερούς να κράζουν ΝΔ και Εκκλησία λες και είναι Μαφία. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω πως είναι όλοι αθώοι. Σίγουρα κάποιος θα είναι μπλεγμένος. Αλλά το να ρίχνουμε όλη την κατηγορία εκεί είναι σκατά.

Πχ πρώην αφεντικό μου ήταν και παραμένει γνωστό λαμόγιο. Έχει εκλεγεί κάπου στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αύριο μεθαύριο σκάσει κανένα μπαμ θα κατηγορήσουμε τον Τσίπρα που σε πρόσφατο συνέδριο έβγαλαν μαζί φωτογραφία;

Ο Σαμαράς είναι "γλάστρα" σαν πρώην ΠΘ. Όλοι θέλουν να βγουν φωτογραφία μαζί του. Το ίδιο και ο Πατούλης σαν Δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Επειδή είναι πολύ "χοντρό" το θέμα δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ο τύπος αποδειχτεί διπρόσωπος. Μπορεί να έχει πλάτες. Μπορεί όμως και όχι. Απλά να είναι πολύ μα πολύ οργανωμένος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
εχουν τυπε, λεγεται υποδιευθυνση προστασιας ανηλικων. Βεβαια καθως φαινεται δεν λειτουργει και πολυ γρηγορα, μιας και ο ιδιος ο Αδωνις θεωρει οτι ειναι πιο σημαντικο το Μετρο του πειραια απο εναν κατα συρροη βιασμο και εκπορνευση ανηλικου.

Ναι μπορουμε να δημιουργησουμε ενα μηχανισμο να ξεμπροστιαζονται τα παλιοτομαρα, λεγεται καθαροι πολιτικοι, καθαροι μπατσοι, καθαροι δικαστικοι, καθαροι δημοσιογραφοι. Ουτε αυτο φαινεται να λειτουργει πολυ καλα, μιας και ο ενας καλυπτει τον αλλο για μελλοντικα ή παρελθοντικα ρουσφετια, δεν δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει και αλλα τετοια...

Κατα τα αλλα οταν ο νταβατζης του κοριτσιου ειναι αμεσα συνδεδεμενος με την ΟΠΟΙΑ κυβερνηση, με γυναικα στο δημο και με συνεργασιες-επιδοτησεις απο υπουργεια, οπως και κολλητιλικια με τον περιφερειαρχη, ε καπου καπου, αν οντως θες να σωσεις αλλα παιδακια ή να ξεμπροστιαζεις τα παλιοτομαρα, πρεπει να αρχισεις να βλεπεις τα δεδομενα που ειναι μπροστα στα ματια σου. Αν δε, βρουμε και κανεναν πελατη πολιτικο, απο ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ κι αν ειναι, τοτε καταλαβαινεις οτι η σηψη εχει φτασει στο μεδουλι.

Θες να ξανασυζητησουμε για τα πιο προσφατα, υποθεση Λιγναδη ή μηπως για τον βουλευτη Νικο Γεωργιαδη; Ποσα παιδακια πρεπει να βιασει μια παραταξη για αρχισουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους; Και ποσα παιδακια θα σωσεις οταν κυκλοφορουν ελευθεροι ολοι οι επωνυμοι παιδοβιαστες που εχουν παρε δωσε με την παραταξη;

Διαλεξε τι θες ομως τυπε.
Θες διαφανεια, αληθειες, δικαιοσυνη ή θες "no politica", bothsidesism, και στρουθοκαμηλισμο;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Σωστός. Από χτες έχω βαρεθεί να βλέπω τους γνωστούς μου ακροαριστερούς να κράζουν ΝΔ και Εκκλησία λες και είναι Μαφία. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω πως είναι όλοι αθώοι. Σίγουρα κάποιος θα είναι μπλεγμένος. Αλλά το να ρίχνουμε όλη την κατηγορία εκεί είναι σκατά.

Πχ πρώην αφεντικό μου ήταν και παραμένει γνωστό λαμόγιο. Έχει εκλεγεί κάπου στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αύριο μεθαύριο σκάσει κανένα μπαμ θα κατηγορήσουμε τον Τσίπρα που σε πρόσφατο συνέδριο έβγαλαν μαζί φωτογραφία;

Ο Σαμαράς είναι "γλάστρα" σαν πρώην ΠΘ. Όλοι θέλουν να βγουν φωτογραφία μαζί του. Το ίδιο και ο Πατούλης σαν Δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Επειδή είναι πολύ "χοντρό" το θέμα δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ο τύπος αποδειχτεί διπρόσωπος. Μπορεί να έχει πλάτες. Μπορεί όμως και όχι. Απλά να είναι πολύ μα πολύ οργανωμένος.
Εσυ παλι πολιτικα το πας στη ΝΔ. Στα παπαρια μας η πολιτικη ταυτοτητα του καθε ανωμαλου ειτε ειναι Συριζα ,ειτε ΝΔ.
Οκ ,εχουμε υπηρεσιες. Να τις κανουμε αποτελεσματικες λοιπον μπας και σωσουμε καμια αθωα ψυχουλα? Ο μοναδικος λογος που θα ασχολιουμουν ποτε με την πολιτικη θα ηταν να φτιαξω αυτες τις υπηρεσιες να μην ξανα ακουγα τετοια πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom