ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.509
- Πόντοι
- 11.445
μαζεψαν και τους πακιστανους που βρηκαν το λαπτοπφερτε και αλλους αστυνομικους, δε μας φτανουν...
πακιστανοι στα πετσοκαναλα = εργατες (πχιο κοσμια)
μαζεψαν και τους πακιστανους που βρηκαν το λαπτοπφερτε και αλλους αστυνομικους, δε μας φτανουν...
πακιστανοι στα πετσοκαναλα = εργατες (πχιο κοσμια)
μαζεψαν και τους πακιστανους που βρηκαν το λαπτοπ
Το φανταζεσαι;
Εχουμε τα δακτυλικα σας αποτυπωματα στο λαπτοπ.
Χαχαχα!
πάνε να κάνουν ολική εκκαθάριση στοιχείων.μαζεψαν και τους πακιστανους που βρηκαν το λαπτοπ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Πέντε νέες συλλήψεις - Ανάμεσά τους και ένας γιατρός
Πρόκειται για δύο Πακιστανούς και τρεις Έλληνες - Ταυτοποιήθηκε ότι συνευρέθηκαν επί πληρωμή με τη 12χρονη τουλάχιστον μία φορά
με συριζα κυβέρνηση "οι λεβέντες των εξαρχείων" αναβαπτίζονται σε ss του καθεστώτος,υπεράνω κάθε νόμου..Οι λεβέντες των εξαρχείων , δεν είχαν κάνει πορεία υποστήριξης για τον βιαστή της μυρτούς ;
Όπως είχαν κάνει πολλές και για τους δολοφόνους της 17Ν.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω..
Μπαρτσελονα?
Τυχαίο;
Δεν νομίζω..
Η σαπια κρατική μηχανή, το πολιτικό συστημα της διαφθοράς δεν μπορεί να σφυρίζει αδιαφοραΚαλησπέρα να πω και εγώ την άποψη μου αν μου επιτρέπετε. Μιλάμε συνέχεια για παιδοφιλους !!! Για τους γονείς της 12χρονης που ακουμπούσε το χαρτί έχει μιλήσει κανένας ,;;; Για τις ευθύνες τις Κρατικές ;;; Τίποτα Μούγκα !!!! Που ήταν η Πρόνοια ;;; Κοινωνικοί λειτουργοί ;;; Ο Πατέρας της 12 Χρόνης μπαινοβγαίνει στις φυλακές !!! Με τι λεφτά θα ζούσε η Οικογένεια της και τα αδέλφια της !!!! Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι !!!! Οι παιδοφιλοι ας ήταν καλά ο ΝΔτης Μίχος !!!! Πόσα στελέχη το περιποιήθηκαν ; Το πιτσιρίκι ; Και τώρα μετά τους σεισμούς της Τουρκίας το ξαναθυμήθηκαν γιατί πουλάει ακροαματικότητα και οι γέροι ψηφοφόροι ΝΔτες τον παίζουμε και γαμοσταυριζουνε που δεν ήταν αυτοί στην θέση των Θυτών !!! Έλεος πια πόσο υποκρισία !!! Όχι άλλο κάρβουνο που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Κούρκουλος
Κολέγιο Αθηνών..Μπαρτσελονα?
θυμασαι μηπως το μεγαλοδικηγορο, που τον τσακωσαν με ντρογκια και κατι αγορακια κατω απο το σπιτι του και το κουκουλωσαν?Κολέγιο Αθηνών..
Κάπου ήταν πρόεδρος ή αντιπρόεδρος κ την επόμενη μέρα παραιτήθηκε..θυμασαι μηπως το μεγαλοδικηγορο, που τον τσακωσαν με ντρογκια και κατι αγορακια κατω απο το σπιτι του και το κουκουλωσαν?
αυτος σκεψου τι θα ηξερε-ξερει.Κάπου ήταν πρόεδρος ή αντιπρόεδρος κ την επόμενη μέρα παραιτήθηκε..
Δεν θυμάμαι..αυτος σκεψου τι θα ηξερε-ξερει.
ονομα μηπως θυμασαι να το ψαξω λιγο ?