ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
Αυτό εννοώ πραγματικα ισόβια και όχι σε 15 χρόνια έξω όπως τωραΙσοβια κανονικα ομως. Οχι ισοβια κι εξω σε λιγα χρονια.
Αυτό εννοώ πραγματικα ισόβια και όχι σε 15 χρόνια έξω όπως τωραΙσοβια κανονικα ομως. Οχι ισοβια κι εξω σε λιγα χρονια.
Πάντως ο μπάφος τώρα στη Ταϊλάνδη νόμιμος είναι. Έχει γίνει εκτός απο hot spot σεξοτουρισμού και ναρκωτουρισμού. Why not both θα μου πεις ;Για αυτό στην Ταυλανδη προσέχουμε για να έχουμε. Μακριά από γυναίκες που δεν έχουν ταυτότητα μαζί τους, η ταυτότητα πρέπει να γράφει ότι είναι γεννημένες πριν το 2545, ταυλανδεζικο έτος, μακριά από ουσίες και μακρια από τσακωμούς. Σεβόμαστε τα έθιμα τους και δεν το παίζουμε μάγκες.
Αυτό το τελευταίο απευθύνεται σε εμένα;Το γεγονός πως υποστηρίζεις περίεργες παρατάξεις που συμμετέχουν στο πόλεμο της Βιρμανίας (εμφύλιος απο το 1947 παρακαλώ πολύ. Καλό ε ;) είναι το λιγότερο.
Η λεξη ισοβια εχει χασει το νοημα της πια.Αυτό εννοώ πραγματικα ισόβια και όχι σε 15 χρόνια έξω όπως τωρα
Όχι ρητορικό ήταν. Άμα κάποιος στη Ταϊλάνδη κανείς δεν είναι καλύτερη ιδέα να πάρει γιάμπα. Πάντως εσένα σε ζηλεύω να είχα και εγώ λεφτά να πήγαινα για σεξοτουρισμό με γλυκές υποτακτικές ασιατισούλες.Αυτό το τελευταίο απευθύνεται σε εμένα;
Και στη φυλακή απο επαγγελματικό ενδιαφέρον θα του κάνουν τον κώλο χωνίΠροσπαθει να μαζεψει τα ασυμαζευτα ο δημοσιογραφισκος...
Κολωνός: «Μιλούσα με τη 12χρονη από επαγγελματικό ενδιαφέρον» - Ο δημοσιογράφος που επικοινωνούσε με την ανήλικη
O Γιώργος Σολάρης από τη Σύρο είναι ο δημοσιογράφος που συνομιλούσε μέσω του Blindchat με τη 12χρονη στον Κολωνό. Ο δικηγόρος του τόνισε ότι ο εντολέαςwww.newsit.gr
also Good morning little schoolgirlΤα "Sweet Little Sixteen" και "Shake Your Moneymaker" είναι ακόμα πιο παλιά...
Αν ηταν γραφειο καποιου πολιτικού, δικηγορου η δικαστικού επιμελητή, θα ειχαν μπουκαρει μεσα και θα τα ειχαν σπάσει ολα. Εδω κοτα λειρατη, γράψανε μια μαλακια στον τοιχο και εξαφανίστηκαν, σου λεει αν μπουμε μεσα μπορει να σκάσουν τίποτα ασβερκοι και βρεθουμε στην καλύτερη περίπτωση στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα.Για ένδειξη σεβασμού ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα !
Κοίταξε να δεις,ένα κοριτσάκι 12 χρονών,αν είναι να φανεί μεγαλύτερο,θα φανεί άντε το πολύ 14-15 χρονών,όχι και 18-19,μην τρελαθούμε !Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους βιαστές - πελάτες της ανήλικης 12χρονης και της κάθε ανήλικης. Υπάρχουν περιπτώσεις που μερικά κορίτσια δείχνουν μεγαλύτερα από την ηλικία τους... Ένα παράδειγμα είναι ένα κορίτσι που χάθηκε αυτές τις μέρες...
Δεν θέλω να δικαιολογήσω τους πελάτες - βιαστές της 12χρονης (και της κάθε ανήλικης), το λέω πάλι και το τονίζω...
του κώλου τους τα 9μεραΓια ένδειξη σεβασμού ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα !