ετσι ακριβως....φοβαμαι οτι θα φτασουμε στο αλλο ακρο τυπε...
μιλαμε για βαθια υποκριτικη κοινωνια.....οταν ο Γιοκαρινης αφιερωνε ασμα-ωδη στην "16χρονη Ευλαμπια" το οποιο παιζει αδιαλειπτως μεχρι σημερα στα σκυλομπαρα,ουδεις θιχτηκε.....
Ο Γιοκαρινης βεβαια μιλαει για ενα φλερτ που σχεδον κατεληξε σε γαμο . Και οι Κατσιμιχαοι στο Ριτα Ριτακι (εσυ 18 χρονων και εγω 45 εσυ εισαι στην αρχη και εγω στο παρα πεντε) σε ενα φλερτ (που δεν πήγε) αναφερονται .
Η προσβαση στο πορνο (και οχι στην πορνεία) εχει κανει καποιους να ξεφυγουν . Ξεκινησε ο αλλος με το αυτοκινητο απο την Φιλαδελφεια να παει στα Σεπολια να πηδηξει μια πιτσιρικα στο αυτοκινητο με 50€-70€ . Πιο λογικο να πας σε ενα στουντιο ενα μπουρδελο ή με ενα call girl να εχεις και ενα κρεββατι και μια γυναικα οχι ενα νηπιο.
Η τσοντα ειναι που εχει θολωσει τον κοσμο με τσιμπουκια και πισωκολλητα και βουρ στο κρεας (στο μπουρδελο μοιραια θα πεις και 2 κουβεντες ειναι και πιο εμπειρη η κοπέλα και θασε φρεναρει). Την ανωμαλια το πορνο και η μαλακια την καλιεργουν. οταν βγεις απο την φαντασιωση και βρεθεις στο "γηπεδο" με γυναικα προσγειωνεσαι.
Παντως (αν και θεωρω οτι τα κοριτσια ειναι γυναικες μετα τα 30) αλλο ειναι να φαω ενα σκαλωμα με ενα 20χρονο και να την κυνηγαω να παμε 3ημερο διακοπες να τελικαρω την visa και αλλο θελω να την πηδηξω μια φορα σε μια τουαλετα και να βγαλω βιντεο να το μοιραστω στο bou .
Συμφωνω παντως οτι θα παμε σε εναν υπερσυντηριτισμο . Ουτε το παιδι σου δεν θα τολμας να αγκαλιασεις μπροστα σε κοσμο
ΥΓ Στο θεμα του Μιχου δεν μιλαμε για μονο για παιδεραστια . Τον καθηγητη ιστιοπλοοιας τον αθωωσαν γιατι θεωρησαν οτι υπηρχε καποιου ειδους ερωτικη σχεση . Εδω υπηρχε κατι σαν βιασμος (νομικα αν δεν αντισταθει η γυναικα δεν ειναι βιασμος, εδω ειναι πολυ μικρο κοριτσι για αυτο ειναι βιασμος) σε μια αποθηκη και ενα μπλεξιμο με ενα κυκλωμα που πηδαει ανηλικα απο βιτσιο και προωθηση σε αλλους ανωμαλους (αποψη μου οτι ειχε ετοιμο πελατολογιο και οταν του τελειωσε αρχισε να την διαφημιζει στο Internet). Τελος θεωρω οτι ο Μιχος εκμεταλλεύεται κοριτσακια καμια δεκαετία τωρα .
ΥΓ2 Επισης θεωρω η συνεχης προβολη απο τα ΜΜΕ της υπόθεσης μας κανει να συνηθισουμε ενα πραγμα που ειναι η απολυτη αρρωστια.