Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.103
Πόντοι
1.436
τι να πει κανεις...σαν σεναριο απο θριλερ ειναι αυτα...και το θεμα ειναι αυτοι εχουν κανει και παιδια που με κανει να σκεφτομαι οτι το γονιδιο της παιδοφιλιας συνεχίζεται...ας ελπισουμε να μην ειναι ετσι...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Nikossssssssss

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Like
89
Πόντοι
1
όλα είναι υποκειμενικά φίλε... προφανώς αν είσαι παιδέρας, για να καλυφθείς, θα πεις πως φαινόταν 20...
το 12 είναι πολύ δύσκολο να περάσει κανείς για ενήλικας.... όντως...

θυμάμαι κι εγω ακόμα, όταν ήμουν 16 και έλεγα 18 και σχεδόν όλοι με κυττάζανε περίεργα...
επίσης θυμάμαι όταν είμασταν στα 16-17 με την ξαδέρφη μου που ήταν και είναι ακόμα και σήμερα ΜΟΥΝΑΡΑ! όπου και όταν μπαίναμε σε χώρο με άντρες μεγαλύτερους, μικρούς και μεγάλους, συγγενείς και φίλους ή ακόμα και αγνώστους...
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ παθαίναν κάτι... οι συζητήσεις πεθαίναν και μια σιωπηλή ένταση απλωνόταν στα αρσενικά που προσπαθούσαν να την ρουφήξουν την μουνάρα με τα μάτια δίχως να καρφωθούν κιόλας... Αρρωστάκια...
να μην περιγράψω τα δολοφονικά βλέμματα των παρευρισκομένων γυναικών...
Συμφωνώ παλικαρε..η απόλυτη ξεφτίλα.. πήγανε με ένα παιδάκι... ντροπή...να τους βαλουνε μέσα τους παιδεραστές.. χαθήκανε τα call girls σε ηλικία λογική για συνεύρεση.Λυπαμαι το κοριτσάκι..έχω φρικαρει πραγματικά.Καμια Ανθρωπιά...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.525
Πόντοι
456
Τωρα στην Τατιανα,μιλαει η Χέλγκα...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
όλα είναι υποκειμενικά φίλε... προφανώς αν είσαι παιδέρας, για να καλυφθείς, θα πεις πως φαινόταν 20...
το 12 είναι πολύ δύσκολο να περάσει κανείς για ενήλικας.... όντως...

θυμάμαι κι εγω ακόμα, όταν ήμουν 16 και έλεγα 18 και σχεδόν όλοι με κυττάζανε περίεργα...
επίσης θυμάμαι όταν είμασταν στα 16-17 με την ξαδέρφη μου που ήταν και είναι ακόμα και σήμερα ΜΟΥΝΑΡΑ! όπου και όταν μπαίναμε σε χώρο με άντρες μεγαλύτερους, μικρούς και μεγάλους, συγγενείς και φίλους ή ακόμα και αγνώστους...
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ παθαίναν κάτι... οι συζητήσεις πεθαίναν και μια σιωπηλή ένταση απλωνόταν στα αρσενικά που προσπαθούσαν να την ρουφήξουν την μουνάρα με τα μάτια δίχως να καρφωθούν κιόλας... Αρρωστάκια...
να μην περιγράψω τα δολοφονικά βλέμματα των παρευρισκομένων γυναικών...
Μετα απο αυτο το ποστ απαιτουμε να δουμε φωτο μουναρας ξαδερφης τοτε και τωρα για να κρινουμε αν ηταν σωστε οι αντιδρασεις αντρων και γυναικων

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.417
Πόντοι
9.931
Μετα απο αυτο το ποστ απαιτουμε να δουμε φωτο μουναρας ξαδερφης τοτε και τωρα για να κρινουμε αν ηταν σωστε οι αντιδρασεις αντρων και γυναικων
Καποτε με μια ξαδελφη παραλιγο να της την πεσω στο δρομο γιατι ηταν πλατη και δεν την γνώρισα. Η κοπελα ηταν τοτε 15+ αλλα λογω ύψους και σωματοδομης μπορουσες ανετα να την κανεις απο 18 ως 20, ευτυχως την ωρα που πηγα να κανω πεσιμο αυτη γυρισε και ετσι αποφεύχθηκε το να γινει μαλακια:grin::buck2: να σημειωθεί οτι την τελευταια φορα που την ειχα δει αυτη ηταν 12.

Το εχω γράψει και πιο πισω, το να περάσεις μια κοπέλα που ειναι 15-16 για 18+ γίνεται, το να περάσεις την 12χρονη για 17 δεν γίνεται ουτε με σφαίρες!!

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.992
Πόντοι
5.956

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.417
Πόντοι
9.931
ο φιλος μας... μας αφησε τελικα :undecided-old:

Διαγραμμένο μέλος 219987

Ηταν και κερατας:cheesy::buck2:

λοιπο μαγκες εμενα η πρωην γυναικα μου με κερατωνε για χρονια μου το λεγαν ολοι και δεν ηθελα να το πιστεψω ακομα και ο πατερας μου μου το ελεγε αλλα εγω που να το πιστεψω οταν λοιπο με εδιωξε αφου με αφησε στον ασο να σημειωθει ειμουν ναυτικος με αρκετα λεφτα,αρχισανε να μου δεινουν στοιχεια πριν κανενας δεν μου εδεινε ολοι μου τα λεγαν αλλα στοιχεια τιποτα,αποδειχτηκε οτι οχι μονο πηδιωταν αλλα τροφοδοτουσε και με λεφτα τους γκομενους γιατι αυτη ειχε τα λεφτα του μαλακα ναυτικου παντα λοιπο ο κερατας τελευταιος τα μαθενει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.649
Πόντοι
3.656
Καποτε με μια ξαδελφη παραλιγο να της την πεσω στο δρομο γιατι ηταν πλατη και δεν την γνώρισα. Η κοπελα ηταν τοτε 15+ αλλα λογω ύψους και σωματοδομης μπορουσες ανετα να την κανεις απο 18 ως 20, ευτυχως την ωρα που πηγα να κανω πεσιμο αυτη γυρισε και ετσι αποφεύχθηκε το να γινει μαλακια:grin::buck2: να σημειωθεί οτι την τελευταια φορα που την ειχα δει αυτη ηταν 12.

Το εχω γράψει και πιο πισω, το να περάσεις μια κοπέλα που ειναι 15-16 για 18+ γίνεται, το να περάσεις την 12χρονη για 17 δεν γίνεται ουτε με σφαίρες!!
και 17 να ήταν πραγματικά, και πάλι είναι παράνομο. Ακόμα κι αν κάνει σεξ από τα 14 και στα 17 της αποφασίσει να βγάλει φράγκα από αυτό, και πάλι είναι παράνομο, κι ο πελάτης διώκεται. Αυτός είναι ο Νόμος

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
Για μένα όπως είπα δεν πρέπει να υπάρχει έλεος μάλιστα νόμος Μεσαίωνα να τους επιβληθεί ή νόμος Σαουδικής Αραβίας. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που φτάνει σήμερα η κοινωνία μας . Δυστηχώς επιβάλλεται ο νόμος των ΛΟΑΤΚΙ ότι τα πάντα είναι κανονικά τα πάντα είναι σωστά και ήθικά. Θα βάλω μιά φωτογραφία από κάτω και πραγματικά με ανατρίχιασε το γεγονός πως γονείς πάνε μικρά παιδιά σε τέτοιες διοργανώσεις και μιλάω γενικά . Αν φτάνουμε σε τέτοιες κοινωνίες όλοι οι αληταράδες παιδεραστές θα έχουν χώρο για δράση

Συνημμένα

• ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΡΘΤΣΑΚΙ.jpg
    ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΡΘΤΣΑΚΙ.jpg
    166,3 KB · Εμφανίσεις: 61

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια,,,κατι θεματα που παρατηρω σε αυτην την υποθεση................

1)Αρχιζει πολυ ολα τα καναλια να "επικεντρωνεται" πολυ στην μανα της 12χρονης!!!Μερα με την μερα,ο ρολος της μανας(απο τα καναλια) ειναι ολο και πιο επιβαρυντικος...Βγαζουν τα μυνηματα στην φορα που ειναι πολυ επιβαρυντικα!!!!Παντως,βλεπω οτι μερα με την μερα δινουν πιο πολυ βαρος στην μανα!!!Τυχαιο????

2)οι κατηγορειες δεν ειναι ιδιες σε ολους του βιαστες του παιδιου....μονο ο Μιχος και ο αλλος(που πιαστηκε μαζι με τον Μιχο)για βιασμο και μαστρωπεια...οι αλλοι ειναι λεει κατηγορουμενοι για "ασελγεια σε γεννετησιες πραξειςμε ανηλικο κατω των 12"....οι οποιεα ειναι πιο "ελαφρια" απο οτι ο βιασμος!!!!

3)Σε ολους σε μερικες ωρες βγαλανε τα μυνηματα και τις φωτος των "πελατων".........Που ειναι τα μυνηματα του αστυνομικου και η φωτογραφιες του????ο οποιος ταυτοποιηθηκε οτι μιλουσε με την μικρη???ΟΟΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟΟ?

4)Πριν απο λιγο ,ο Ευαγγελατος εβγαλε "ρεπορταζ" που ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ και η Ταραχοπουλου(δικηγορος μανας) τον εκανε "Ρομπα"...Με τον Ευαγγελατο να λεει οτι "δεν εχει δει την δικογραφια"!!!!!Γελανε και τα σαλιγκαρια!!!Θελει να μας πει ο Ευαγγελατος οτι οι "δημοσιαγραφοι" δεν εχουν γνωση της δικογραφιας!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!Ασε μας ρε Ευαγγελατο!!!

5)Ολοι η αστυνομια ψαχνει απο χτες εναν "Μιχαλη" και η Τατιανα σημερα τον βρηκε!!!Πως εγινε αυτο???ολοκληρη αστυνομια και ΕΥΠ και CIA και δεν ξερω τι αλλη υπηρεσια ψαχνουν τον "Μιχαλη" και σε μια μερα η Ττατιανα τον βρηκε με τα στοιχεια του ολα???Κλειστε το μαγαζι ρε αστυνομοι της φακης!!!!Εκτος αν συμβαινει κατι αλλο!!!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.694
Πόντοι
6.255

Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος- Ο ρόλος του μυστηριώδη «κ. Β»​

Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη από τον Κολωνό.
Βαση της φωτογραφιας του αρθρου το studio ειναι το κασανδρας 4

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.335
Πόντοι
27.261
Παιδια,,,κατι θεματα που παρατηρω σε αυτην την υποθεση................

1)Αρχιζει πολυ ολα τα καναλια να "επικεντρωνεται" πολυ στην μανα της 12χρονης!!!Μερα με την μερα,ο ρολος της μανας(απο τα καναλια) ειναι ολο και πιο επιβαρυντικος...Βγαζουν τα μυνηματα στην φορα που ειναι πολυ επιβαρυντικα!!!!Παντως,βλεπω οτι μερα με την μερα δινουν πιο πολυ βαρος στην μανα!!!Τυχαιο????

2)οι κατηγορειες δεν ειναι ιδιες σε ολους του βιαστες του παιδιου....μονο ο Μιχος και ο αλλος(που πιαστηκε μαζι με τον Μιχο)για βιασμο και μαστρωπεια...οι αλλοι ειναι λεει κατηγορουμενοι για "ασελγεια σε γεννετησιες πραξειςμε ανηλικο κατω των 12"....οι οποιεα ειναι πιο "ελαφρια" απο οτι ο βιασμος!!!!

3)Σε ολους σε μερικες ωρες βγαλανε τα μυνηματα και τις φωτος των "πελατων".........Που ειναι τα μυνηματα του αστυνομικου και η φωτογραφιες του????ο οποιος ταυτοποιηθηκε οτι μιλουσε με την μικρη???ΟΟΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟΟ?

4)Πριν απο λιγο ,ο Ευαγγελατος εβγαλε "ρεπορταζ" που ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ και η Ταραχοπουλου(δικηγορος μανας) τον εκανε "Ρομπα"...Με τον Ευαγγελατο να λεει οτι "δεν εχει δει την δικογραφια"!!!!!Γελανε και τα σαλιγκαρια!!!Θελει να μας πει ο Ευαγγελατος οτι οι "δημοσιαγραφοι" δεν εχουν γνωση της δικογραφιας!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!Ασε μας ρε Ευαγγελατο!!!

5)Ολοι η αστυνομια ψαχνει απο χτες εναν "Μιχαλη" και η Τατιανα σημερα τον βρηκε!!!Πως εγινε αυτο???ολοκληρη αστυνομια και ΕΥΠ και CIA και δεν ξερω τι αλλη υπηρεσια ψαχνουν τον "Μιχαλη" και σε μια μερα η Ττατιανα τον βρηκε με τα στοιχεια του ολα???Κλειστε το μαγαζι ρε αστυνομοι της φακης!!!!Εκτος αν συμβαινει κατι αλλο!!!
ο κουλης φταιει παιχτη.
χρειαζεται και αλλη ενισχυση αστυνομιας-πιο πολλες προσληψεις αστυνομικων δηλαδη, για να εχουμε ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια και να κοιμομαστε ησυχοι τα βραδια... να θωρακιστουμε επιτελους απο τους ανωμαλους.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
χρειαζεται και αλλη ενισχυση αστυνομιας-πιο πολλες προσληψεις αστυνομικων δηλαδη, για να εχουμε ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια και να κοιμομαστε ησυχοι τα βραδια... να θωρακιστουμε επιτελους απο τους ανωμαλους.
QUIZ προς ψηφοφορία...
Πόσους επιπλέον αστυνομικούς πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε για να μας προστατέψουν από τους επίορκους αστυνομικούς ? :crazy:
:crazy::crazy:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Η δικηγόρος του ενός συλληφθέντος από τις φωτογραφίες που είδε λέει πως η 12χρονη είναι
ΨΗΛΗ & ΕΥΣΩΜΗ.
και ο κουγιας ειπε οτι ειναι ενα μετρο και αδυνατη σαν παιδακι...
οταν λεμε 12χρονη, εννοουμε 6η δημοτικου.....δεν γινεται κανενας να μπερδεψει ενα παιδακι του δημοτικου με ενηλικη ή εστω 17χρονη....μην πιστευουμε τις μαλακιες που λεει ο καθε δικηγορος των παιδεραστων...

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.852
Πόντοι
3.656
Παντού σαπιλα, βρώμα και δυσοδια....!!!!

Βέβαια.....................

50% Φταίνε όμως και οι άχρηστοι, ανίκανοι και ακατάλληλοι βρωμογονείς!

Και το άλλο 50% Φταίει το βρωμοκρατος που δεν υπάρχει λειτουργική ΠΡΟΝΟΙΑ!

:woldman:
και όμως αν όλους αυτούς που κάνουνε τα απίστευτα τους μεταφέρεις σε καμιά σαουδική αραβία θα γίνουνε παναγίτσες.
Επομένως συνυπολόγισε την σημασία της ατιμωρησίας και την "ελευθεριότητα" να κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει σε ένα άναρχο κοινωνικό πλαίσιο

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216

Εχεις σκεφτει τι μπορει να γινοταν προ Μιχου εποχη και τον ρολο της "μητερας" ?
Μηπως νομιζεις οτι ο Μίχος ήταν η αρχη της εκπρορνευσης της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom