You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
52χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά κατά την ένοπλη ληστεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα midas69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 202
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Αντε παλι το παραδειγμα της Ελβετιας. Μας κοβεις για Ελβετους ρε τύπε? Μα ελεος δηλαδη, τι παραδειγμα ειναι αυτο?Ελβετια εχουν ολοι,δεν ακουσα για καποιο παιδι σκοτωμενο
αντιθετα διαβασα για κατι αφρικανους που τουδεκισαν οταν μπηκαν αφελως με κατι μαχαιρια να κλεψουν απειλησουν σκοτωσουν σε καπιες συνοριακες πολεις οπως το Μπαζελ,Σ.Γκαλεν ....
Επισκέπτης
απο που προκυπτουν τα νουμερα αυτα ?Να κανω τον δικηγορο του διαβολου. Το οπλο προφανως οπλισμενο και ετοιμο εννοεις. Οχι λυμενο και κρυμμενο, γιατι τοτε δεν εχει νοημα.
Ρωτω λοιπον.
Θεωρεις οτι η ελληνικη κοινωνια αντεχει εικοσι παιδακια σκοτωμενα το χρονο απο ατυχημα, και διακοσιους αντρες και γυναικες νεκρους πανω σε καυγα ενδοοικογενειακης βιας?
Απλη ερωτηση κανω.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
Ελβετια εχουν ολοι,δεν ακουσα για καποιο παιδι σκοτωμενοΝα κανω τον δικηγορο του διαβολου. Το οπλο προφανως οπλισμενο και ετοιμο εννοεις. Οχι λυμενο και κρυμμενο, γιατι τοτε δεν εχει νοημα.
Ρωτω λοιπον.
Θεωρεις οτι η ελληνικη κοινωνια αντεχει εικοσι παιδακια σκοτωμενα το χρονο απο ατυχημα, και διακοσιους αντρες και γυναικες νεκρους πανω σε καυγα ενδοοικογενειακης βιας?
Απλη ερωτηση κανω.
αντιθετα διαβασα για κατι αφρικανους που τουδεκισαν οταν μπηκαν αφελως με κατι μαχαιρια να κλεψουν απειλησουν σκοτωσουν σε καπιες συνοριακες πολεις οπως το Μπαζελ,Σ.Γκαλεν ....
Επισκέπτης
ετσι ακριβωςκι εγω τα βρισκω υπερβολικα
σιγουρα θα γινουν ατυχηματα..για ελληνες μιλαμε ,δηλ μαλακες,αλλα εδω που πηγε η φαση δεν υπαρχει αλλη λυση
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα, το λογικο ειναι να ειναι πολυ μεγαλυτερα. Θεωρεις οτι ο Ελληνας θα παει να χαλασει χρονο για να εκπαιδευθει στην χρηση του οπλου? Θεωρεις οτι εκει που δερνει την γυναικα του δεν θα τη σημαδεψει με το οπλο αν το εχει ευκαιρο? Θα σηκωθει απο τον καναπε να ασχοληθει αν το πενταχρονο παιδι του παει προς το δωματιο των γονιων του να παιξει με το οπλο?απο που προκυπτουν τα νουμερα αυτα ?
Εδω ο Ελληνας δεν εχει παιδεια να κανει ανακυκλωση, θα εχει παιδεια να χρησιμοποιει οπλο στο σπιτι. Δεν με χεζετε ρε τύποι.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
κι εγω τα βρισκω υπερβολικααπο που προκυπτουν τα νουμερα αυτα ?
σιγουρα θα γινουν ατυχηματα..για ελληνες μιλαμε ,δηλ μαλακες,αλλα εδω που πηγε η φαση δεν υπαρχει αλλη λυση
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Πού πηγε η φαση τύπε?κι εγω τα βρισκω υπερβολικα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εδω ρε τύπε κατι κυνηγετικες καραμπινες εχουν καποιοι, και τις αφηνουν δεμενες και τις παιρνουν τα παιδια τους και σκοτωνονται. Και μου λετε απο πού προκυπτουν τα νουμερα και οτι στην Ελβετια εχουν ολοι. Ναι, θα γινουμε ολοι ραμπο να πυροβολαμε ληστες. Απλως πλεον ο ληστης πρωτα θα πυροβολει και μετα θα κλεβει, αν ξερει οτι ολοι εχουν οπλα στο σπιτι. Αντε κανε το μαγκα εσυ στον γεωργιανό. Ηθελα να ηξερα πώς σκεφτεστε καμια φορα.απο που προκυπτουν τα νουμερα αυτα ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ολοι οσοι γουσταρουν,κι αν τους πιασουν σε 6 μηνες βγαινουν εξω
εκει πηγε
Τύπε εσυ εξωτερικο δεν μένεις? Πού γνωριζεις τι γινεται εδω?
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ολοι οσοι γουσταρουν,κι αν τους πιασουν σε 6 μηνες βγαινουν εξωΠού πηγε η φαση τύπε?
εκει πηγε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Η κατοχη οπλου σε κανει να νιωθεις ακομη πιο ανασφαλης.οι σκληροι ληστες θα παραμεινουν,τα τσολια θα μειωθουν δραστικα ομως
εγω αισθανομαι πολυ πιο ανετα οταν παω ελλαδα κι εχω καραμπινα στο εξοχικο που μενω,παρα αν εμενα ετσι σαν ξεβρακωτος στα αγγουρια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, δεν μενεις εξωτερικο? Πού ειπα μαλακια?αλλη μαλακια θα γραψεις????
σοβαρεψου
..."και δηλωνω υπευθυνα,γραφη κι αναγνωση γνωριζω"....και τηλαεοραση βλεπω
Η γνωση σου λοιπον περιοριζεται στα ρεπορταζ του σταρ τσανελ?
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
οι σκληροι ληστες θα παραμεινουν,τα τσολια θα μειωθουν δραστικα ομωςΕδω ρε τύπε κατι κυνηγετικες καραμπινες εχουν καποιοι, και τις αφηνουν δεμενες και τις παιρνουν τα παιδια τους και σκοτωνονται. Και μου λετε απο πού προκυπτουν τα νουμερα και οτι στην Ελβετια εχουν ολοι. Ναι, θα γινουμε ολοι ραμπο να πυροβολαμε ληστες. Απλως πλεον ο ληστης πρωτα θα πυροβολει και μετα θα κλεβει, αν ξερει οτι ολοι εχουν οπλα στο σπιτι. Αντε κανε το μαγκα εσυ στον γεωργιανό. Ηθελα να ηξερα πώς σκεφτεστε καμια φορα.
εγω αισθανομαι πολυ πιο ανετα οταν παω ελλαδα κι εχω καραμπινα στο εξοχικο που μενω,παρα αν εμενα ετσι σαν ξεβρακωτος στα αγγουρια
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
αλλη μαλακια θα γραψεις????Τύπε εσυ εξωτερικο δεν μένεις? Πού γνωριζεις τι γινεται εδω?
σοβαρεψου
..."και δηλωνω υπευθυνα,γραφη κι αναγνωση γνωριζω"....και τηλαεοραση βλεπω
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Το εχω αντιληφθει ότι καθε φορα που σας στριμωχνω με καποιο επιχειρημα, η απαντηση ειναι "ασε τα δικηγοριστικα".ασε τα δικηγοριστικα ρε μαστορα
Ελα ομως που εχω απολυτο δικιο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
?????Η κατοχη οπλου σε κανει να νιωθεις ακομη πιο ανασφαλης.
τεσπα ξεφυγαμε..
εγω αισθανομαι πολυ σιγουρος,μεχρι που παρακαλαω να με διαλεξουν κ να μπουκαρουν τιποπτα γυφτοι η αλαβανοι αλανια
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εδω ρε τύπε κατι κυνηγετικες καραμπινες εχουν καποιοι, και τις αφηνουν δεμενες και τις παιρνουν τα παιδια τους και σκοτωνονται. Και μου λετε απο πού προκυπτουν τα νουμερα και οτι στην Ελβετια εχουν ολοι. Ναι, θα γινουμε ολοι ραμπο να πυροβολαμε ληστες. Απλως πλεον ο ληστης πρωτα θα πυροβολει και μετα θα κλεβει, αν ξερει οτι ολοι εχουν οπλα στο σπιτι. Αντε κανε το μαγκα εσυ στον γεωργιανό. Ηθελα να ηξερα πώς σκεφτεστε καμια φορα.
ασε τα δικηγοριστικα ρε μαστορα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ωπα ρε Τσαρλς Μπρονσον?????
τεσπα ξεφυγαμε..
εγω αισθανομαι πολυ σιγουρος,μεχρι που παρακαλαω να με διαλεξουν κ να μπουκαρουν τιποπτα γυφτοι η αλαβανοι αλανια
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 3.656
ναι ,και στο παμε πακετοΓιατι, δεν μενεις εξωτερικο? Πού ειπα μαλακια?
Η γνωση σου λοιπον περιοριζεται στα ρεπορταζ του σταρ τσανελ?