alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Εγω καταλαβαινω, για σας αμφιβαλλω.καταλαβαινεις τι γραφεις;
Ο 88χρονος ζει οχι επειδη ειχε οπλο, αλλά επειδη δεν ειχαν οι αλλοι.
Εγω καταλαβαινω, για σας αμφιβαλλω.καταλαβαινεις τι γραφεις;
Εγω καταλαβαινω, για σας αμφιβαλλω.
τυπε ο αλεξ κατα βαθος ειναι αναρχοαριστερος χιππυς,αν ολα ταπαιδια της γης, imagine all the people... κι ετσι :SΤύπε είπαμε η αγάπη θα κερδίσει στο τέλος....!!! ΜΟΝΟ αγάπη και να περιμένουμε το ανύπαρκτο κράτος να μας προστατεύσει!!!
Εμείς μια ζωή να είμαστε σωστοί-νομοταγείς και το κάθε κατακάθι να κυκλοφορεί με την ανοχή του κράτους ελεύθερο....
Αλλά εμείς επ'ουδενί να μην αντιδράσουμε γιατί είμαστε πολιτισμένοι..... Μην μας πούν και βαρβάρους!!!
τυπε,το οτι προλαβε και πυροβολησε ο 88χρονος σημαινει οτι τους πηρε χαμπαρι πρωτος χωρις να τον καταλαβουν οι κλεφτες, πηγε εκει που εκρυβε το οπλο του, το πηρε, το γεμισε, οπλισε και τους τη μπουμπουνισεΕγω καταλαβαινω, για σας αμφιβαλλω.
μονο,τιποτα αλλο τυπε :S :S :S
η απαντηση ειναι απλη
ο 52χρονος χωρις οπλοχαροπαλευειΠΕΘΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ
ο 88χρονος με οπλο ζει μια χαρα
ποια λετε ειναι η λυση?
μονο,τιποτα αλλο τυπε :S :S :S
Ένας Άδωνις έχει μείνει να παλεύει
αλλά αυτός έχει "τσιριχτή φωνή", δε μας κάνει.
τυποι όμως συμφωνα με τη στατιστικη του Τοσκα δεν πεθανε :S
τυπε,το γερο,που δυστυχως δε σκοτωσε τα σκατα,τον εβαλαν με το ζορι μεσα στο σπιτι.τυπε,το οτι προλαβε και πυροβολησε ο 88χρονος σημαινει οτι τους πηρε χαμπαρι πρωτος χωρις να τον καταλαβουν οι κλεφτες, πηγε εκει που εκρυβε το οπλο του, το πηρε, το γεμισε, οπλισε και τους τη μπουμπουνισε
αν ειχαν προλαβει να φτασουν οι κλεφτες στο γερο πριν τους παρει χαμπαρι, ακομη και αοπλοι,θα τον ειχαν ακινητοποιησει και θα τον ειχαν χτυπησει ή σκοτωσει
το ιδιο ακριβως θα συνεβαινε αν οι κλεφτες ηταν οπλισμενοι
ο γερος τη γλιτωσε:
1. γιατι ειχε οπλο
2. γιατι τους καταλαβε πριν μπουν στο σπιτι
αν δεν ειχε οπλο,και να τους καταλαβαινε δε θα μπορουσε να κανει τιποτα οπως συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις που ακουμε καθημερινα για ηλικιωμενους που τους χτυπανε/σκοτωνουν κλεφτες μεσα στα σπιτια τους.Ισα ισα το να φωναξει και να καλεσει βοηθεια (οντας αοπλος) απλα αγχωνει τους εισβολεις που φερονται πολυ πιο βιαια ωστε να φιμωσουν και να εξουδετερωσουν πληρως το θυμα asap με αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες να το σκοτωνουν.
Παρασκευόπουλος: Γιατί να μετανιώσω; Ο νόμος μου μείωσε την εγκληματικότητα!
κριμα τετοια περιστατικα μακαρι να μην γινονται .