Νέα

4ο αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
Για τη μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις

2-3 ΜΑΗ 2008

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

(είσοδος από Ιερά Οδό)

Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις και απεξαρτηθείτε από την παρανομία και την εγκληματικότητα... για πιο δίκαιη, ανθρώπινη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων

Γιατί ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών μας έχει κοστίσει ήδη πολύ ακριβά:
περισσότεροι θάνατοι, περισσότεροι νέοι χρήστες, περισσότεροι φυλακισμένοι.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Η εξάρτηση από ουσίες δεν είναι ζήτημα δημόσιας τάξης αλλά δημόσιας υγειάς

Γιορτάζουμε το δικαίωμα μας για αυτοδιάθεση, ελευθερία έκφρασης, συνύπαρξη και αλληλεγγύη.
Γιορτάζουμε την ανυπακοή μας απέναντι σε κάθε τι αναχρονιστικό, δογματικό και υποκριτικό, ενάντια σε κάθε τι εξευτελιστικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ελάτε να μάθουμε για τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τη Κάνναβη και να διεκδικήσουμε χορεύοντας τον εξανθρωπισμό της ελληνικής πολιτικής περί «ναρκωτικών».

Και δεν είμαστε μόνοι... Το πρώτο Σάββατο του Μαΐου γιορτάζεται κάθε χρόνο η Ημέρα Παγκόσμιας Δράσης για την αποποινικοποίηση της Κάνναβης ως μια συμβολική διεκδίκηση για δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές περί «ναρκωτικών» ουσιών.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεχύνονται στους δρόμους σε όλο τον κόσμο (περισσότερες από 220 πόλεις έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή φέτος - march.org) για να διεκδικήσουν πιο ανθρώπινες, «αντιαπαγορευτικές» πολιτικές που δεν αντιμετωπίζουν την χρήση ή την εξάρτηση από ουσίες ως ποινικό αδίκημα, αλλά περιορίζουν τις βλάβες στον άνθρωπο και την κοινωνία και οδηγούν στην απεξάρτηση του «χρήστη» από το παράνομο εμπόριο, αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα το τελευταίο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
Για τη μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις

2-3 ΜΑΗ 2008

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

(είσοδος από Ιερά Οδό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΗ

17.00 - 21.00 > Ενημερωτική εκδήλωση για την Κλωστική Κάνναβη και το Αντιαπαγορευτικό Κίνημα

20.00 - 08.00 > Συναυλίες στο χώρο του φεστιβάλ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΗ

14.00 > ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στον Πεζόδρομο Ερμού (Σταθμός ΗΣΑΠ)

15.00 - 18.00 > ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Δρόμου μέχρι το χώρο του φεστιβάλ

19.00 - 08.00 > Συναυλίες στο χώρο του φεστιβάλ

επιβεβαιωμένοι μουσικοί:

LIVE ACT

ONE DROP FWD

SKA BANGIES

63 HIGH

ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ

ALCALICA (DE)

DIRECT CONNECTION sound system

FUN DRA CAR

FLOW JOB

BONG DA CITY & RNS

MOCA JUNIORS

RAYMOND PENN and the MANDINGO

INGENUOUS

MC YINKA & YEGOR

DJ SET

NOHMADA (BE)

DJ APEX ( UK )

ANNA MYSTIC

BLEND AKA MISHKIN

FUNXION

BLAZIN’ (BLUNT and CENT)

KERNELCOREMODE

NATURAL HIGH Trance Family

URM sound system

THC sound system

RASTAYOUTH

UFORICA

SOTOKKAN

DJ DURA

CTRL+Z & Castro AMP_

Y-SILVER

Crystal Zero & Sissy Stardust

plus....

και τις 2 ημέρες από τις 19.00:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν το έβαλες απλά για ενημέρωση ή για συζήτηση αλλά η γνώμη μου είναι οτι αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της αποποινικοποίησης στην Ολλανδία και το ότι το τσιγάρο και το αλκοόλ που δεν είναι απαγορευμένα κάνουν θραύση μάλλον το παραπάνω είναι λίγο άστοχο και δεν πρόκειται να βοηθήσει την υγεία κανενός..

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν το έβαλες απλά για ενημέρωση ή για συζήτηση αλλά η γνώμη μου είναι οτι αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της αποποινικοποίησης στην Ολλανδία και το ότι το τσιγάρο και το αλκοόλ που δεν είναι απαγορευμένα κάνουν θραύση μάλλον το παραπάνω είναι λίγο άστοχο και δεν πρόκειται να βοηθήσει την υγεία κανενός..

Τί αποτελέσματα είχαν στην Ολλανδία;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Και οι Ολλανδοί;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
OK, το πρόβλημα με τον μπαφοτουρισμό ποιο είναι; :)

Κανένα απολύτως. Η άποψη που έγραψα ήταν για το αρχικό κείμενο, ότι δηλαδή αυτά που υποστηρίζουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ δεν διορθώνονται με την αποποινικοποίηση.
Κατά τα άλλα ας αποποινικοποιηθούν τα πάντα. Και τα σκληρά και τα μαλακά ναρκωτικά. Αλλά επειδή θέλουμε να μαστουρώνουμε που και που δεν είναι ανάγκη να το αναγάγουμε και σε κοινωνικό αγώνα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όλοι στον αγώνα για φθηνό και άφθονο χόρτο...  :jerking:  :jerking:  :jerking:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Οι Ολλανδοί φίλε μου είναι και γαμώ τα παιδιά. Γνώρισα έναν το καλοκαίρι με καμιά δεκαριά σκουλαρίκια, τατουάζ μέχρι και μέσα στα ρουθούνια και ράστα μαλλί, έπαιζε ερασιτεχνικά σε ένα death metal συγκρότημα....α να μην ξεχάσω...στο επάγγελμα ήταν μπάτσος.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κανένα απολύτως. Η άποψη που έγραψα ήταν για το αρχικό κείμενο, ότι δηλαδή αυτά που υποστηρίζουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ δεν διορθώνονται με την αποποινικοποίηση.
Κατά τα άλλα ας αποποινικοποιηθούν τα πάντα. Και τα σκληρά και τα μαλακά ναρκωτικά. Αλλά επειδή θέλουμε να μαστουρώνουμε που και που δεν είναι ανάγκη να το αναγάγουμε και σε κοινωνικό αγώνα.
Δεδομενου οτι η κανναβη κανει λιγοτερο κακο απο το τσιγαρο και το αλκοολ, δεν ειναι λιγο ηλιθιο να ειναι παρανομη? Επισης δεν ειναι ΠΟΛΥ ηλιθιο το γεγονος οτι, οντας παρανομη, πωλειται πολλες φορες απο τους ιδιους που πουλανε πρεζα? Ακομα πιο ηλιθιο απο τα προηγουμενα ειναι οτι η γνωμη και η γνωση ενος νεου ανθρωπου σημερα για τα ναρκωτικα ειναι αυτο που ελεγε και η γιαγια μου "Μακρυα παιδακι μου απ' αυτα τα πραματα του διαολου"!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι Ολλανδοί φίλε μου είναι και γαμώ τα παιδιά. Γνώρισα έναν το καλοκαίρι με καμιά δεκαριά σκουλαρίκια, τατουάζ μέχρι και μέσα στα ρουθούνια και ράστα μαλλί, έπαιζε ερασιτεχνικά σε ένα death metal συγκρότημα....α να μην ξεχάσω...στο επάγγελμα ήταν μπάτσος.
:rockon: :rockon: :rockon:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεδομενου οτι η κανναβη κανει λιγοτερο κακο απο το τσιγαρο και το αλκοολ, δεν ειναι λιγο ηλιθιο να ειναι παρανομη? Επισης δεν ειναι ΠΟΛΥ ηλιθιο το γεγονος οτι, οντας παρανομη, πωλειται πολλες φορες απο τους ιδιους που πουλανε πρεζα? Ακομα πιο ηλιθιο απο τα προηγουμενα ειναι οτι η γνωμη και η γνωση ενος νεου ανθρωπου σημερα για τα ναρκωτικα ειναι αυτο που ελεγε και η γιαγια μου "Μακρυα παιδακι μου απ' αυτα τα πραματα του διαολου"!!

+100000

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Υπαρχει αυτο το πολυ ωραιο πινακακι στη wiki...

20drugs.gif

πηγη:[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Drug_addiction[/url]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

α ναι έχω πάει στην Ολλανδία και έχω δει μπάτσους έτσι! Επίσης στη Γερμανία κολφάνταρα με σκουλαρίκια!

Επισκέπτης
Εννοειτε οτι ειμαι υπερ της αποποινηκοποιησης της χρησης των λεγομενων ναρκωτικων ιδιαιτερα της φουντας. Οπως ειχα γραψει παλιοτερα, γιατι ο αλκοολικος να μπορει να απολαμβανει τα "ξυδια" του χωρις να κινδυνευει να παει φυλακη, γιατι ο εθισμενος στον τζογο να μπορει να απολαμβανει το παθος του στα καζινο, πρακτορεια ΟΠΑΠ, φρουτακια κτλ, γιατι ο κολημενος με τον αγοραιο ερωτα να εχει τα μπουρδελα, τα studio, και τα CT και καποιος που γουσταρει να "πινει" ενα τσιγαρο να κινδυνευει με φυλακη, διασυρμο και οικονομικη αφαιμαξη ? Στο κατω κατω αν κανει κακο, στον εαυτο του το κανει οχι στους συνανθρωπους του. Σιγουρα το να καπνιζεις καποιος χασις ειναι λιγοτερο επικινδυνο απο την καταχρηση αλκοολ και τον τζογο.
Οσον αφορα τα αντιαπαγορευτικα φεστιβαλ, σε ενα που ειχα παει πριν χρονια σε μια πλατεια -παρκο λιγο πανω απο το μεγαρο μουσικης, περισοτερο για χαβαλε γινεται, αντι να λειτουργει σαν μεσο πιεσης αυτων που εχουν την εξουσια και νομοθετουν. Τα group που παιζουν παντως ειναι ολα καλα. Πιστευω οτι οι νεολαιες πρεπει να πιεσουν τα κομματα για πιο φιλελευθερη πολιτικη στο θεμα των ναρκωτικων. Οι κοινωνια ειναι ετοιμη να δεχτει αλλαγες στο θεμα ναρκωτικα. Ειναι κριμα να βρισκετε φυλακη τοσο κοσμος που δεν εχει βλαψει κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom