Νέα

4 U Aγιος παντελεημονας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
koronaki με αυτά που διάβασα περί Αράβων στην είσοδο και τις επισημάνσεις του jerry5 (που ξέρεις ότι τον ακούω με πολύ προσοχή) δεν είναι αυτά για εμάς τύπε........εμείς επιλέγουμε κωλόμπαρα στα οποία μπαίνουμε όρθιοι και βγαίνουμε όρθιοι ;)

στο εν-λόγω οίκημα θα μπούμε όρθιοι αλλά το πώς θα βγούμε επαφίεται σε άλλους παράγοντες εξ'αγωνιστικούς τους οποίους θαρρώ ότι αντιλαμβάνεσαι :sunglasses:

Υ.Γ είπαμε καλή η καύλα που έχεις αλλά με μέτρο τύπε μου :cheesy:

To ξερω προθυπουργε μου και σεβομαι τις συμβουλες τον ποιο περπατιμενων στην νυχτα.. απλα η καυλα ειναι πολυ πουτανα και οταν γεμιζουνε φλοκια τα μπαλακια σου παρασυρεσε απο αυτην! στα πλεσια της εξερευνισης μου καρφωθηκε και το 4 U μου φανηκε παρα πολυ δελεαστηκο,ακρως υποχθωνιο και ακρως πορνοδης  :fuck2: αλλα για αρχη θα σας ακουσω και θα αναβαλω την επισκεψη! αν και αληθεια ειναι μεγαλο πληγμα αυτο ξερεις οτι τρελενομαι για την απολυτη παρακμη!!! αλλα θα σας ακουσω και θα μεινω μακρια!! :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
To ξερω προθυπουργε μου και σεβομαι τις συμβουλες τον ποιο περπατιμενων στην νυχτα.. απλα η καυλα ειναι πολυ πουτανα και οταν γεμιζουνε φλοκια τα μπαλακια σου παρασυρεσε απο αυτην! στα πλεσια της εξερευνισης μου καρφωθηκε και το 4 U μου φανηκε παρα πολυ δελεαστηκο,ακρως υποχθωνιο και ακρως πορνοδης  :fuck2: αλλα για αρχη θα σας ακουσω και θα αναβαλω την επισκεψη! αν και αληθεια ειναι μεγαλο πληγμα αυτο ξερεις οτι τρελενομαι για την απολυτη παρακμη!!! αλλα θα σας ακουσω και θα μεινω μακρια!! :sunglasses:

έτσι τύπε συνετήσου για να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα αυτά τα καταγώγια είναι για τους λάτρεις των σιδερικών :grin:

αν θες παρακμή μπορώ να σε πάω στο J'Etem ή στο Σκορπιό στην Τρούμπα εκεί να δεις σαπίλα και παρακμή :zombie:

Υ.Γ για το Σ/Κ δεν ξέρω αν θα είμαι διαθέσιμος παίζει να είμαι παραλία ένεκα ο καύσωνας οπότε δεν μπορώ να κλειστώ σε τέτοια καταγώγια :grin:

Επισκέπτης
έτσι τύπε συνετήσου για να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα αυτά τα καταγώγια είναι για τους λάτρεις των σιδερικών :grin:

αν θες παρακμή μπορώ να σε πάω στο J'Etem ή στο Σκορπιό στην Τρούμπα εκεί να δεις σαπίλα και παρακμή :zombie:

Υ.Γ για το Σ/Κ δεν ξέρω αν θα είμαι διαθέσιμος παίζει να είμαι παραλία ένεκα ο καύσωνας οπότε δεν μπορώ να κλειστώ σε τέτοια καταγώγια :grin:
Σε παρακαλω προθυπουργε μου παμε αν ειναι εστω και δευτερα στην χειρωτερη. εχω αναγκη να παρω την δωση απο την παρακμηλα που μου χρειαζεται....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σε παρακαλω προθυπουργε μου παμε αν ειναι εστω και δευτερα στην χειρωτερη. εχω αναγκη να παρω την δωση απο την παρακμηλα που μου χρειαζεται....

λατρεία δεν αποκλείω τίποτα μέχρι το Σαββάτο και εγώ ψήνομαι να πάμε αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν θα είμαι διαθέσιμος :dunno:

ο Εκατόνταρχος θα είναι στην παρέα μας?????????

Επισκέπτης
Of course! βουτηγμενος και αυτος μεχρι τα μπουνια στα βρωμικα νερα της παρακμης εχει κλειση την τρυπα του καθαρου αερα και εισπναιει μονο βρωμια!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
στο εν-λόγω οίκημα θα μπούμε όρθιοι αλλά το πώς θα βγούμε επαφίεται σε άλλους παράγοντες εξ'αγωνιστικούς τους οποίους θαρρώ ότι αντιλαμβάνεσαι :sunglasses:

Τέτοια μαγαζιά προσφέρονται για μελλοθάνατους...... :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    οπου  υπαρχει  σαπιλα και παρακμη , υπαρχει και ρισκο (  και  απο  τους αλλοδαπους  πελατες  που  πηγαινουν ,  και απο τις γυναικες   που  δουλευουν σε αυτα.  δεν ειναι μονες τους.    απο πισω τους υπαρχουν ολοι αυτοι που εχουν  παρανομες ασχολιες και δραστηριοτητες (  ολων των ειδων ).    γουσταρουν  και  αυτες τετοιους τυπους( μιλανε την ιδια γλωσσα ).    πανε πακετο    τωρα το 4υ μπορει να ειναι και εκκλησια μεσα  και ησυχο οπως καποια αλλα.  δεν  το ξερω.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τυπε κορονακη πηγαινε αλλα να εισαι καταλληλα ντυμενος
4999_0_normal.jpg

δεν κανει τιποτα αυτο.  μονο με καμια ομαδα  ΔΙΑΣ

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Απαντω στο χθες,το ρουμανικο δεν ειναι κωλομπαρο αλλα επειδη τεθηκε θεμα μουρων καλα θα κανουν καποιοι
αφου συγκρινουν φατσες να δουν και την αλλη πλευρα,μαθαμε τωρα να βγαζουμε συμπερασμα απο φατσες............
Και δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι κωλομπαρο!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
έτσι τύπε συνετήσου για να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα αυτά τα καταγώγια είναι για τους λάτρεις των σιδερικών

και αυτοι ανθρωποι ειναι.  θελουν να ξεσκασουν να διασκεδασουν και να πιουν.  εχουν καποια στεκια   και πανε και κλεινουν και διαφορες δουλειες εκει.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
και αυτοι ανθρωποι ειναι.  θελουν να ξεσκασουν να διασκεδασουν και να πιουν.  εχουν καποια στεκια   και πανε και κλεινουν και διαφορες δουλειες εκει.

Με φούντες..... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom