- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.135
- Πόντοι
- 42.697
μιλάμε για την Χριστίνα που είναι και στο Πατησίων 131;
οχι καμια σχεση με την γυμναστρια η Χριστινα του Ρεικι
μιλάμε για την Χριστίνα που είναι και στο Πατησίων 131;
Δεν θα την έλεγα πιπινάκι αλλά μιλφάκι, καθότι είναι 30+.καλο πιπινακι η αλικη φιλε πολυ ''πετιτ'' αλλα μικρο και πολυ πεσμενο στηθος οταν ειναι ξαπλα δεν ειναι και κατι το ωραιο
Σιγουρα ειναι θεμα χημειας. Θυμαμαι μια φορα την πετυχα πολυ μεσα στην καυλα ,ημουν και το πρωτο ραντεβουτης ,οτι ειχαν ανοιξειΔεν θα την έλεγα πιπινάκι αλλά μιλφάκι, καθότι είναι 30+.
Δεν είπα οτι είναι τέλεια από σώμα, αλλά είναι θέμα χημείας..... Εγώ τη βρίσκω μαζί της.
τι θες να σου πουμε ρε φιλε ποσο μηκος εχουν τα κατω χειλη .Όλοι την έχετε πάρει την Αλίκη αλλά καμία κριτική δεν βλέπω.
τι θες να σου πουμε ρε φιλε ποσο μηκος εχουν τα κατω χειλη .
τα εχουμε πει ολα .εγω προσωπικα ποτε δεν γραφω λεπτομερεστατα και ουτε υα γραψω.
δεν παμε για να γραψουμε τσονταδορικο αρλεκιν εδω
Εδώ μπαίνουμε φίλε (ρε φίλε) για να γράψουμε την κριτική μας για ότι μας φάνηκε καλό ή κακό άπό την απλή επίσκεψή μας σε ένα μαγαζί, μέχρι την συνεύρεσή μας με μια κοπέλα. Αυτό γίνεται όχι για να γράψουμε άρλεκιν αλλά επειδή δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε την οικονομική δυνατότητα να τις περάσουμε όλες. Αν λοιπόν για κάποια κοπέλα έχουν γράψει 5-6 πελάτες την κριτική τους, σίγουρα κάποιος που τα διαβάζει μπορεί να βοηθηθεί στην απόφασή του να πάει για συνεδρία. Λόγω των υποκειμενικών απόψεων βέβαια πάντα μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις αλλά είναι απείρως προτιμότερο από το να πηγαίνεις στο τελείως άγνωστο. Άσε που τα διαβάζουν και αυτές και αναγκάζονται να προσέχουν περισσότερο τον πελάτη. Σκέψου αν από αυτά που έχεις διαβάσει σε έχουν βοηθήσει στο να βρεις κάθε φορά αυτό που θέλεις (δηλαδή να μειώσεις τις αποτυχίες)
Αν τώρα εσύ μπαίνεις εδώ για κοινωνικές σχέσεις ή για να περνάς την ώρα σου ............ υπάρχει και το καφενείο.
μια θειτσα γκρανυ ναταλια βυζοβισμαρκ βυζαρες 4 μ 5
τι λεει ρε μαγκες???
μια θειτσα γκρανυ ναταλια βυζοβισμαρκ βυζαρες 4 μ 5
τι λεει ρε μαγκες???
Επίσκεψη μεσημεράκι της προηγούμενης Πέμπτης. Στην πόρτα η θείτσα Ναταλί. Ομολογουμένως, εάν μείνει κάποιος σε αυτό, έφυγε!
Πέρασα στο σαλόνι και αφού ζήτησα ένα ποτήρι νερό άρχισε η παρέλαση. Μη φανταστείτε μεγάλη παρέλαση! Μικρό και ευέλικτο σχήμα.
Η Αλίκη και η Τζένη. Η Τζένη είναι μια ωραία γυναίκα με πλούσιο στήθος, αλλά, παρά τις αρχές μου, προτίμησα την Αλίκη. Δικαιώθηκα απολύτως. Χρόνος παραμονής πάνω από μια ώρα, 50 το παράβολο και στα του αγώνα, τα πάντα όλα πλην πρωκτικού. Η κοπέλα είναι εξαιρετική, μια πραγματική όαση! Θα επανέλθω για να δοκιμάσω και Τζένη πολύ σύντομα!
Από φάτσα για πολύ σκληροπυρηνικούς γκιλφάκιδες σαν και του λόγου μου,βυζί και κώλος όμως σε πολύ καλή κατάσταση(ρίχνει σε πολλές μικρότερες), κλασσική mature Ρωσίδα στο sex (καλό αυτό ;)),από μασσάζ δεν λέει πολλά ..αυτά...τωρα γιαγια αν ειναι καλή δεν ξερω αλλα εχει τρομακτικη φατσα
καμία μα καμία σε αυτό το μαγαζί να μην δινει κωλο.
Η Αλικη ειναι καλη αλλα το σωμα της ειναι εντελώς χαλια εχει αδυνατησει υπερβολικα....
η Χριστινα ειναι αρκετα καλή δεκτική αλλα εχει πολλα σημαδια στο σωμα της εξ και κλείνει τα φωτα....,
τωρα γιαγια αν ειναι καλή δεν ξερω αλλα εχει τρομακτικη φατσα
θελει μια ανανεωση το μαγαζι θελει 1-2 καλες για να πάρει μπρος αφού το 50αρικο πια δεν το δινουν εκεί αφόσον υπάρχουν και άλλες επιλογές
μετα τις 12 το βραδυ τυπε?αν θεσ να δεις τρομακτικη φατσα γιαγιας φιλε μου ... περνα από δημοκριτου ... εγγυημενα , θα ζοριστείς ... TRUST me !!
μετα τις 12 το βραδυ τυπε?
ή την εχουν να κυκλοφορει και μερα?