giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Bρε αντι πολυ με αντιγραφηςwww.bourdela.com/eidhseis/diafora/36xroni-vretanida-ekane-sex-191-fores-me-12xrono/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
Bρε αντι πολυ με αντιγραφηςwww.bourdela.com/eidhseis/diafora/36xroni-vretanida-ekane-sex-191-fores-me-12xrono/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
έχασε 5 κιλά και γι αυτό τα χάλασαν, ο μικρός ήταν bbwloverαλλες εννια και θα το στρογγυλευαν το νουμερο.....
ρε σεις ο πιτσιρικάς είδε μουνί και όρμησε... λες να κάθησε να το ψειρίσει.. μετά την πρώτη φορά που γεύτηκε την γλύκα έπεσε με τα μούτρα.. λες και τον ένοιαξε η φάτσα...
Με κατι τετοια το ριχνουν στο πουστριλικι στο νησι...
μπα....εγω στα 33 μου οσο παω θα το γυρισω παλι στα τουβλα και λοιπα οικοδομικα υλικα μου φαινεται.....σε αυτές τις ηλικίες μέχρι και τρύπες από τούβλα πηδάμε.. μετά αρχίζουμε να γινόμαστε εκλεκτικοί..
εχει καμια σχεση με την ταινια με τη νικολ κιντμαν?
Εγω αναφερομουν στην Παμελα Σμαρτ,υποθεση του 1990.
Δασκαλα ηταν και ο πιτσιρικας μαθητης της.Και αυτή καλή δασκάλα δείχνει.
Δεν αποκλειεται,δεν εχω δει την ταινια για να σου πω αλλα ειναι αρκετα γνωστη ιστορια.εχει καμια σχεση με την ταινια με τη νικολ κιντμαν?
Maynard's novel was adapted by Buck Henry for Gus Van Sant's 1995 movie To Die For, starring Nicole Kidman and Matt Dillon as the fictional wife and husband, and Joaquin Phoenix as the wife's teenaged lover.Δεν αποκλειεται,δεν εχω δει την ταινια για να σου πω αλλα ειναι αρκετα γνωστη ιστορια.
Ειπα κι εγω τετοια ιστορια και δεν θα γινει ταινια,τα χει ολα,σεξ,φονο,δολοπλοκια,σασπενς και μουναρα πρωταγωνιστρια,θα ψαξω να την δω...Maynard's novel was adapted by Buck Henry for Gus Van Sant's 1995 movie To Die For, starring Nicole Kidman and Matt Dillon as the fictional wife and husband, and Joaquin Phoenix as the wife's teenaged lover.
απο βικιπεδια στη σελιδα για τη βιογραφια αυτης που που λες
ψαξτη καλη ειναιΕιπα κι εγω τετοια ιστορια και δεν θα γινει ταινια,τα χει ολα,σεξ,φονο,δολοπλοκια,σασπενς και μουναρα πρωταγωνιστρια,θα ψαξω να την δω...