Νέα

34χρονη δικηγορος αποπειραθηκε να βιασει ταξιτζη στις ΗΠΑ(που αλλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μαν εισαι σιγουρος οτι αυτο που περηγραφεις ειναι αλητης και οχι μοντελο του γαβαλα που του τη φοραει και αμα λαχει?  :2funny:
το μοντελο του γαβαλα τυπε ειναι ατριχος με γραμμωση, χωρις τατουαζ, με τονισμενα ματια με αιλαινερ και κρεμες νυχτος
μετροσεξουαλ φαση

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε ξερω μαν με εχουν μπερδεψει τα πρωτυπα αντρα που αρεσουν στις γυναικες ειναι περιεργες αυτες. Παντος εγω μπλουζα με V μεχρι τα βυζια και γυαλι πουλμαν θα φοραγα μονο αν ηταν να μου κατσει η μεγκαν φοξ αλλιως ας μη γαμησω ποτε  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δε ξερω μαν με εχουν μπερδεψει τα πρωτυπα αντρα που αρεσουν στις γυναικες ειναι περιεργες αυτες. Παντος εγω μπλουζα με V μεχρι τα βυζια και γυαλι πουλμαν θα φοραγα μονο αν ηταν να μου κατσει η μεγκαν φοξ αλλιως ας μη γαμησω ποτε  :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι εμπαργκο στις απαιτησεις των βρωμομουνων

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
δικηγορινα;  :new_shocked:
ποπο η χειροτερη φαρα απο γκομενες (εξαιρουνται οι παρουσες)
ολες υφος κι απαιτησεις
και στα 40 κανουν κρα για τον πρωτο τυχοντα

Στο αναγνωστήριο στην Ιπποκράτους γνώρισα αρκετές φοιτήτριες Νομικής.
Δεν τις λες δύσκολες...
Η φωτό από εκει..

Συνημμένα

• phpqGk4HLAM.jpg
    phpqGk4HLAM.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 31

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Πως γινεται μια γυναικα να βιασει ενα αντρα πραγματικα  δεν μπορω να το καταλαβω.

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Άλλο που δεν ήθελε!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τέτοιες καταστάσεις στο Ελλάντα ποτέ..

Θα υπάρξουν νορμάλ πεσίματα με κοιτάγματα και αρχιδιές και ο άντρας να κάνει κίνηση.

ΝΑ σου την πέσει το σκυλί για πούτσο έτσι στο αβαβά χωρίς δεσμεύσεις και κεράσματα είναι ρε φίλε Λόττο.

Και να σου ο μαλάκας ο ταρίφας !  Αντί αν την σπάσει και να μη μπορεί να περπατήσει η καριόλα το παίζει αλμυρό φιστίκι.

Τι να πείς ρε πούστη μου..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
αρνουμαι οτι υπαρχουν τετοιου ειδους ανθρωποι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τοσες χιλιαδες χρονια εξελιξης για να φτασει ο ανθρωπος σ αυτο το επιπεδο, να αρνιεται το σεξ απο μια αναμμενη καυλιαρα....κατι εχει γινει λαθος στην εξελιξη της ανθρωποτητας ρε πουστη μου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αρνουμαι οτι υπαρχουν τετοιου ειδους ανθρωποι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τοσες χιλιαδες χρονια εξελιξης για να φτασει ο ανθρωπος σ αυτο το επιπεδο, να αρνιεται το σεξ απο μια αναμμενη καυλιαρα....κατι εχει γινει λαθος στην εξελιξη της ανθρωποτητας ρε πουστη μου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τυπε. Μεσα στην απεριοριστη σοφια σου, νομιζω σου ξεφυγε η απιθανη περιπτωση να μη λειτουργουν ολοι οι αντρες σα ξαναμμενα 15χρονα. Ή κανω λαθος? :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Τυπε. Μεσα στην απεριοριστη σοφια σου, νομιζω σου ξεφυγε η απιθανη περιπτωση να μη λειτουργουν ολοι οι αντρες σα ξαναμμενα 15χρονα. Ή κανω λαθος? :think:
ενω ειναι προτιμοτερο να λειτουργουν σαν τον οσιο ονουφριο.. :headbang: :headbang: :headbang:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Συλαλλητηριο διαμαρτυρίας κατά της σεξουαλικής κακοποίησης αντρών. Παγκόσμια ημέρα κατά της σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης αντρών. :s&m_1: :s&m_2:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εχει οφελη η ασκητικη ζωη?????????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Οχι, ειναι απλα τυχαιο το οτι συνανταται λιγο ως πολυ σε καθε μορφη πνευματικης αναζητησης εδω και 2500 χρονια. Ανελλιπως, παντου και ανεξαρτητως πιστης ή μη σε καποια θρησκεια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Οχι, ειναι απλα τυχαιο το οτι συνανταται λιγο ως πολυ σε καθε μορφη πνευματικης αναζητησης εδω και 2500 χρονια. Ανελλιπως, παντου και ανεξαρτητως πιστης ή μη σε καποια θρησκεια.
και τι κερδιζουν αυτοι οι τυποι τυπε???αιωνια ζωη,σοφια,παγκοσμια καταξιωση, κανα φουρνο μικροκυματων τουλαχιστον????

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και τι κερδιζουν αυτοι οι τυποι τυπε???αιωνια ζωη,σοφια,παγκοσμια καταξιωση, κανα φουρνο μικροκυματων τουλαχιστον????
Ωραια ερωτηση. Δεν ξερω, you get what you bring (περιεργως ακριβως ιδια με την απαντηση της αντιστοιχης ερωτησης για τα ισχυρα ψυχεδελικα). Απο την ανακτηση λιγης πνευματικης ηρεμιας αν κατασκηνωσεις μερικες μερες μονος κατω απο το γαλαξια ή καβαλησεις τη μηχανη και εξαφανιστεις για ωρες, μεχρι το διαφωτισμο των ζεν μοναχων που κοιτανε 12 ωρες την ημερα τον τοιχο και το διαφωτισμο του Βουδα.

Αλλα αν η μεγαλύτερή σου ανησυχια ειναι το ποτε επιτελους θα βιαστεις απο γυναικα, τοτε λογικα θα βαρεθεις!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν νομιζω οτι εχετε να χωρισετε κατι στις αποψεις σας.Ενας ανθρωπος μεγαλωμενος και μαθημενος στον δυτικο κοσμο η τελος παντων στην γωνια του κοσμου την δικη μας για να καταφυγει στον διαλογισμο και την ασκητικη ζωη σημαινει οτι απο κατι προσπαθει να ξεφυγει...το θεμα ειναι να ζεις σε αρμονια με το σωμα και το πνευμα σου.Οχι να αγνωεις παντελως το ενα απο τα 2.Γνωμη μου παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom